ZORO-
Iskusan
- Poruka
- 5.176
Baj d vej, pobrisali temu o chatu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baj d vej, pobrisali temu o chatu.
Jao tako sam ja dospela na loš glaspa kad me dira =(
Olala kako si samo ažuran momak..... ti.....Baj d vej, pobrisali temu o chatu.Nije im u interesu da ljudi idu na chat.
Ma jok, sigurno je neki bubuljičavi klempavi nosati tinejdžer izuzetno zadovoljan i srećan zbog svog izgleda...Sto bi neko bio frustriran lepotom?
Zbog cega bi covek bio frustriran iskljucivo svojim spoljasnjim izgledom, kada postoji toliko puno razloga za frustracije.
Olala kako si samo ažuran momak..... ti.....![]()
Ma jok, sigurno je neki bubuljičavi klempavi nosati tinejdžer izuzetno zadovoljan i srećan zbog svog izgleda...
Puno je ljudi opsednuto izgledom, što svojim, što tuđim, a ko kaže da mu fizički izgled nije bitan skoro sasvim sigurno - laže.
Ako ne možeš da izdržiš, bolje ih ne čitajnego idi skuvaj neku šniclu
![]()
Može, ali na tihoj vatri, tako da ćeš morati de pričekaš malo..... ipak, vredećeJel moze meni do pola soljice samo.?![]()
Jel moze meni do pola soljice samo.?![]()
Opet neko polovnjacko razmisljanje.Dal je casa do pola puna ili prazna...?![]()
Ma jok, sigurno je neki bubuljičavi klempavi nosati tinejdžer izuzetno zadovoljan i srećan zbog svog izgleda...
Puno je ljudi opsednuto izgledom, što svojim, što tuđim, a ko kaže da mu fizički izgled nije bitan skoro sasvim sigurno - laže.