Lepota prepreka ili prednost?

Sto bi neko bio frustriran lepotom?
Zbog cega bi covek bio frustriran iskljucivo svojim spoljasnjim izgledom, kada postoji toliko puno razloga za frustracije.
Ma jok, sigurno je neki bubuljičavi klempavi nosati tinejdžer izuzetno zadovoljan i srećan zbog svog izgleda...
Puno je ljudi opsednuto izgledom, što svojim, što tuđim, a ko kaže da mu fizički izgled nije bitan skoro sasvim sigurno - laže.

Postoje ljudi koji su robovi svog proseka....Dakle oni su svinje i dobricine , ali gledaju taj prosek kod sebe...
Oni ce da nagrade lepe, a da urnisu ruzne, i zato je lepota izuzetno bitna za zivot....

Da je samo jedan takav , bilo bi podnosljivo, ali takvih koji osciluju u ponasanju je mnogo , tako da se ruznima sabira efekat....

-------------------------------------------
Prica potencijalna simpaticna devojka u kaficu sta trazi od muskarca kad je sama, a lepa...
Kaze, samo da ima 15+ cm i nista vise ne treba....
Sedim i mislim, sa njene strane nas buduci odnos je striktno vidjenje da sam kitodonosac, a moji coskovi i zahtevi koji su naknadni su samo otezavajuce okolnosti prilaska kitu (plavi kit).
Slicnost sa odnosom prema lepoticama, budi ti samo lepa , da se uz tebe predivno osecam i nista ne brini.....

To je masovno kad se prvo cekaju emocije pa tek onda prisnost...iliti obaveznost kod modernog drustva, fromovska destrukcija drustva....

Ma jok, sigurno je neki bubuljičavi klempavi nosati tinejdžer izuzetno zadovoljan i srećan zbog svog izgleda...
Puno je ljudi opsednuto izgledom, što svojim, što tuđim, a ko kaže da mu fizički izgled nije bitan skoro sasvim sigurno - laže.

Nekom ko ima ozbiljnijih problema fizicki izgled nije glavni "izvor" frustracija.
Taj tinejdzer ce se "izleciti" kad ga cure "otkriju", ako je nosat, mozda je i...:) Korisno je i protiv akni...Usi se operisu jos u predskolskom uzrastu... :)
Zdravlje je vaznije od fizickog izgleda i jos od mnogo cega.

Back