sve je vec zauzeto
Aktivan član
- Poruka
- 1.507
hehe, pa rekla bih da moze.
a sto jel hoces da kazes da babe ne mogu da budu lepe???
a sto jel hoces da kazes da babe ne mogu da budu lepe???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hello_world:ej pa kako privuces odgovarajuceg tipa ako se namazes svim tim chudima pokvaris svoj miris ono feromoni...
Enfroz2891.:Mogu samo da kazem da je prosechnom mushkarcu danas veoma teshko da odredi"prirodno".
Hemija napredovala,teshko odrediti i godine....da ne kazem i pol a kamoli prirodnost....
A "sa i bez"shminci u mnogim sluchajevima nebo i zemlja.
Nije bre fer mi smo svi prirodni!Ekoloshki!
Ja bi pre promenio naslov u :"prirodnost"koshta.
neozbiljko:Lepota, na žalost, ne može da se kupi. .
malo.milckych:Koliko odprilike mesecno izdvajate za kozmetiku?Sta je to za sta nikad ne zalite da date novac?
xexe legendoBanshee:malo.
ako pod kozmetikom podrazumevas i gelove za tusiranje,sapune,paste za zube i slicno,to je uglavnom zajednicko za kucu,pa cini deo novca namenjen za te stvari.
mleko za telo sam uglavom prestala da koristim,jer sam shvatila da sto ih vise stavljam da mi vise koza trazi,pa sam pocela da je odvikavam i dobro mi ide.
ako mislis na kozmetiku u smislu sminke za lice - malo - dva puta godisnje kreon za oci (oko 1000 din ukupno) i neka krema za lice u zavisnosti od doba godine hidradantna ili masnija ( ne znam koliko je to para ali prilicno dgo traju) i neko labello ( al to ne podrazumevam pod kozmetikom jer ga koristim iz razloga da ne bih imala ispucane i bole usne sto sam ranije stalno imala).