bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.716
Da li mislite da ovo mora zajedno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitam.Sto bi
Mnogo mi je sada lakseVidi, ako ti je lakse, mnoge zenske imaju dobra dupeta ali retko koja dobar smisao za humor.
ImamDa li mislite da ovo mora zajedno?
Ko te pita sta imas?
Šalu na stranu, mislim da je osvežavajuće kada osoba pored izgleda ima još kvaliteta.Ko te pita sta imas?
E tako.Šalu na stranu, mislim da je osvežavajuće kada osoba pored izgleda ima još kvaliteta.
Bez toga je samo jednosmerna ulica.
Lepota je u oku posmatraca, a duhovitost je stvar obrazovanja,takta, i obicaja okoline (humor je razlicit u engleskoj, i na balkanu)Da li mislite da ovo mora zajedno?
Zavisi sta ko vidi kao "duhovito". Mislim da je slicna tema bilaLepota je u oku posmatraca, a duhovitost je stvar obrazovanja,takta, i obicaja okoline (humor je razlicit u engleskoj, i na balkanu)
stani putnice namjernice, odmori, popij vodu iz mog bokala.Sreca danas 95% ljudi je i pametno i duhovito.
Treba da predjes dobru kilometrazu da nadjes glupu i neduhovitu osobu.
Lazno se predstavljas.stani putnice namjernice, odmori, popij vodu iz mog bokala.
evo me, glupa i ruzna![]()
Pa nisam ti ni sweet?Lazno se predstavljas.
Hvala Bogu malo vas je na internetu da se lazno predstavljate.
A ja nekako mislim da neko duhovit ne moze biti ruzanMislim da retko kad ide zajedno
Ne mora zajedno.Da li mislite da ovo mora zajedno?
Pazi sa kim se kacis.Pa nisam ti ni sweet?
grudvom cu te![]()
Nesto ga je svakako nateralo da bude ekstra ekstrovertanA ja nekako mislim da neko duhovit ne moze biti ruzan![]()
Ne znam.Nesto ga je svakako nateralo da bude ekstra ekstrovertan![]()
znas, znasNe znam.