Lepota Braka

badja007

Ističe se
Poruka
2.314
Zasto nestaje sva ta lepota braka!
Po mome vazi isto pravilo i za Muskarca i za Zenu.
Brinuti uvek o sebi da bi bili lepi i privlacni,a ne samo za vreme zabavljanja i upoznavanja,super smo doterujemo se, i posle toga aj cao,zdravo...,
On vise ne obraca paznju na sebe:D
Ona se ugojila i sva rascupana:D
On pustio stomak:Dsmrdi mu noge,podriguje..,:D
I sve tako do mnogo gorih stvari da ne kazem vise_:D
Znaci moramo da vodimo racuna da smo uvek privlacni...
Nazalost sve cesce vidjam takve raspustene osobe, pa posle kuku lele vara me muz...,pa doteraj se malo sestro slatka...,
Ovo pravilo vazi suprotno i za muskarce....
Treba biti svestan da nema ideealnog supruznika i braka.
Nema idealnog,znaci mi ga stvaramo.
A dal cemo ga stvoriti to je od naseg truda,to je kao umetnost:
Mozes da budes neki umetnik,mozes da budes neki zanatlija,mozes da budes dundjer,pa tako je i u braku.
Znaci mi stvaramo i gradimo sebe non-stop.
Na taj nacin mi postizemo lepotu braka,postizemo umetnost.....Da li se slazete sa svim ovim mojim izlaganjem,i sta je tu jos vazno....

čini mi se da ljudi ulaze u brak svesni toga da niko od njih neće celog života biti mladi,lepi i doterani u svakom trenutku...to i nije baš zdrav brak kad se od druge osobe očekuje da u bilo koje vreme izgleda doterano jer se u to valjda ulazi sa osećanjima koja su dublja od samo vizualne privlačnosti...

Zato što su današnji brakovi iz interesa, bilo materijalnog, bilo statusnog, bilo zbog prestiža. Emocije i ne postoje. Više su ekonomski sporozumi nego emotivna zajednica.
ako ti je za utehu,tako je od uvek bilo...čak je kroz prošlost to bilo mnogo i gore jer su roditelji imali veću kontrolu nad tim sa kim će im ćerke i sinovi stupati u brak i u mnogim slučajevima čak birali umesto njih osobu za koju će se oni ženiti/udati da bi i porodica imala korist od toga.

Подригујем на првом састанку,чему фолирање. Добро,овај недостатак покрива то што сам млад,леп,згодан,висок,витак. Тако да ебе ми се.

Подригујем на првом састанку,чему фолирање. Добро,овај недостатак покрива то што сам млад,леп,згодан,висок,витак. Тако да ебе ми се.
Čovek se teško odriče ružnih navika, dok lep,mlad i zgodan nećeš biti dovaka.Tako da,...nećeš više imati pokrića!Osim možda debelog đepa, if you are luckey!

Ništa ti ja ne verujem, ovde si Grobar, a tamo kačiš sliku u crveno-beloj trenerci. :rtfm:
Mslm, ne može to tako drugovi!

Zasto nestaje sva ta lepota braka!
Po mome vazi isto pravilo i za Muskarca i za Zenu.
Brinuti uvek o sebi da bi bili lepi i privlacni,a ne samo za vreme zabavljanja i upoznavanja,super smo doterujemo se, i posle toga aj cao,zdravo...,
On vise ne obraca paznju na sebe:D
Ona se ugojila i sva rascupana:D
On pustio stomak:Dsmrdi mu noge,podriguje..,:D
I sve tako do mnogo gorih stvari da ne kazem vise_:D
Znaci moramo da vodimo racuna da smo uvek privlacni...
Nazalost sve cesce vidjam takve raspustene osobe, pa posle kuku lele vara me muz...,pa doteraj se malo sestro slatka...,
Ovo pravilo vazi suprotno i za muskarce....
Treba biti svestan da nema ideealnog supruznika i braka.
Nema idealnog,znaci mi ga stvaramo.
A dal cemo ga stvoriti to je od naseg truda,to je kao umetnost:
Mozes da budes neki umetnik,mozes da budes neki zanatlija,mozes da budes dundjer,pa tako je i u braku.
Znaci mi stvaramo i gradimo sebe non-stop.
Na taj nacin mi postizemo lepotu braka,postizemo umetnost.....Da li se slazete sa svim ovim mojim izlaganjem,i sta je tu jos vazno....

pa nechemo se sad vredjati ...........

Back