Lepo

wwe-raw-20090420010048108.jpg

Sta kazes na ovo, nisu bas rvacise, kecerke su, al swejedno........ :hahaha:

mene jedan moj decko ponekad izvodio na pice u javnu kucicu...mi sedimo i pijemo,a oko nas devojke u vesu setaju...igraju oko sipke...za ostalim stolovima decaci i muskarci sede sa svojim izabranicama i kao nesto pricaju...
blam ih kad vide mene,devojke inace ne pustaju...
al moj ex prijatelj sa vlasnikom...

mene jedan moj decko ponekad izvodio na pice u javnu kucicu...mi sedimo i pijemo,a oko nas devojke u vesu setaju...igraju oko sipke...za ostalim stolovima decaci i muskarci sede sa svojim izabranicama i kao nesto pricaju...

dobar trip

Zezas se il' ozbiljno?

dobre su to devojke...jadne...
ja volim da ustanem i zamolim ih da me nauce neke pokrete oko sipke,pa odigram nesto samo za njega...vise kao zezanje...
a one pocnu da me ispituju kako sam uspela da se izvucem i udam za njega,misle da sam bila i ja unutra...
pricaju engleski,uglavnom sve...a ne zna se koja lepsa

dobre su to devojke...jadne...
ja volim da ustanem i zamolim ih da me nauce neke pokrete oko sipke,pa odigram nesto samo za njega...vise kao zezanje...
a one pocnu da me ispituju kako sam uspela da se izvucem i udam za njega,misle da sam bila i ja unutra...
pricaju engleski,uglavnom sve...a ne zna se koja lepsa

Platis li im bar........mislim za poducavanje?:D

Back