lepo iznenadjenje

Кад имаш свест и осећај да се неко мало биће развија у теби...то је ипак нешто посебно, што не може ни наслутити онај ко то није искусио.
Они који немају то искуство могу да тумаче то очајем (очај у 21. јер јој ништа од живота више није остало па зато мора да рађа?!?!), али она жена која зна ....она зна и може да разуме. ;)
ja sam se nesto duboko zamislila pre neki dan...
i iako sam osoba koja bi da joj se trudnoca desila pre pet godina sigurno abortirala bez ikakvih moralnih dilema...shvatila sam da bih se danas, verovatno dobro zamislila i da bih te dileme svakako imala...
(sad me stra' da imam sex:mrgreen:)
kako nam se, ustvari, ti apstraktni stavovi menjaju zavisno od okolnosti...od nekih unutrasnjih nedefinisanih poriva...i kako retko u sta mozemo da budemo sigurni i nepokolebljivi dok nam se ne desi...

А, да би те неко беееп, потребно је родити дете?

Ja sam napisala: Znam ja jednu, koja se istrpivala da je niko neće beep do kraja života (a ima samo 23 god), pa brže bolje zatrudnela sa dečkom sa kojim je bila u vezi čitavih 15 dana...

Ne znam šta ti nije jasno? :D

Btw, sve su to čisti kompleksi... Vidi valjda drugaricu koja je mlađa, a ima dete, viđa malo starije, sa troje dece, pa ko veli: ako sad ne zatrudnim, nikad neću!

Ajde što mi nije jasno šta se tačno odvija u malim glavama takvih osoba, ali pogotovo mi nije jasno kako ih roditelji nisu vaspitali, uputili malo bolje?...

Jao nemoj, bilo je 312342341 tema, i sve pocnu nekim potresnim clankom o godisnjem broju abortusa (sto samo po sebi nije za kritiku). Medjutim, potom krecu komentari fanatika koji svojim stavom jasno stavljaju do znanja da se a) nasladjuju time kada neka zena "pogresi" i zele da ona ispasta tako sto ce roditi dete koje nije zelela, i b) nasladjuju time kako su, eto, bas oni (tj. one, jer mahom su zene), tako ciste, besprekorne i "bezgresne", a svi drugi su g.ovna, ne primecujuci da se zloba i "bacanje kamenja" na one koji su "zgresili" nikada nije smatralo simbolom dobrote i vrline.

Back