Šalu svakako na stranu, ali ako vam je (kao i na onoj temi) dokaz za latentnost trućanje na nekim temama zabavnog karaktera, onda stvarno..Mislim ne pravdam se, baš me briga...Možda u meni čuči lez

.. mada sumnjam...Pokušala je jedna devojka davno nekad...družile smo se pre toga neko vreme...i zadesile smo se u takvoj jednoj opuštenoj ( i previše opuštenoj : )) situaciji da je moglo svašta da se desi ali ja sam se na njenu neku iznenadnu preintimnu nežnost bukvalno otreznila u sekundi. Bilo mi je smešno, ali uz neki osećaj gađenja..ne znam, sećam se da sam je posle izbegavala u širokom luku, ali to je ta neka nezrela nelagodnost, stid pred nečim potpuno nepoznatim, iako se ništa nije desilo...danas da mi se to dogodi, iskulirala bih je na finjaka, ali ako je ok lik i ako nije povređena mojom reakcijom, nastavila bih da se družim sa njom.
Drugo, žene su uvek nežnije i prisnije jedna prema drugoj od muškaraca...One često gaje jedna prema drugoj taj neki sestrinski odnos u kojem su zagrljaji, poljupci, šale, dodirivanje po kosi i sl. vrlo nalik tim krvnim vezama, dakle prirodna stvar iza koje ne mora obavezno da se krije kriza sex. identiteta i afiniteta.
Treće...ajd mi da nastavimo gde smo stali,
A..vidim da je i šubara pala....otvorila su se gusta šumska amazonska prostranstva o kojima mašta Šime...fino...osim kod sebe, ponekad

dugo nisam imala prilike da vidim tako šumovit predeo