Lepe žene u slici

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mogu ti reći,kad bolje razmislim,da ja uopšte nemam više neki tip žene..volim i plave,i crnke...i zadnih par godina i crvenu boju kose sam zavolio..samo da nije ona drečava..:sad2:
smao prirodno...:)

hoce to tako sa godinama to sam i ja primetio :lol:

jedino jos ovde mog se kurchim :hahaha:

- - - - - - - - - -

a lepoooo...i još ti kažem lepo ponesi kremu, nek te Leon maže pre podne, a Bole posle podne...a u ponoć sama biraj :lol:

- - - - - - - - - -

šta kažeš na ovu gore devojku? :lol:
..
deluje prirodno..još je u divljini :lol:

pa sad tessa, sta da ti kazem, inace bi trebala da znas da plavuse nisu nesto moj fach

De ste biseksualke? :lol:

Sta ima? :lol:

Lijo crna Begaj sa teme...pretvorićemo te u biseksualku :rotf:
..
bićeš ocrnjena i odbačena na marginu forumaške javnosti :sad2: :lol:

- - - - - - - - - -

Šta ima drugarice :zper:
:rotf:
strašno...kako neki plašljiv svet :lol:

- - - - - - - - - -

auuuu BB :zper: što bi rekao Anđelko volim da osetim jezik :rumenko:

strašno :lol:

mislim salu na stranu, poznato je da i zene vole da gledaju dobre, zgodne rasne zene, nije to nista novo

e sad uvek ima ona sto tvrde strucnjaci da su zene bi nastrojene i sto kazu da je samo stvar prilike, dal se povpljna stvori i dal ima muda da poba

kako znam par njih, jedna sad i zivi sa devojkom a i jedna moja bivsa, kojoj je drugarica na podijumu dok su igrale krnula zvaku, kaze zatecena bila al je uzbudjenje i osecaj prevladao

pitanje se postavlja i da ne zelite, al eto da vas neka malo prisili, mislim ono mozeste se branite al nemate snage pa vam lizne zensko, dal bi odlepile :rumenko: ili mislite da to musko bolje radi

Sandwich-sex.gif
[/IMG]

smilie_x_044.gif

.
mislim znam da ne radi bolje jer kao sto kaze, ne moze musko da ima bolji osecaj a zenu od zene

Poslednja izmena:
mislim salu na stranu, poznato je da i zene vole da gledaju dobre, zgodne rasne zene, nije to nista novo

e sad uvek ima ona sto tvrde strucnjaci da su zene bi nastrojene i sto kazu da je samo stvar prilike, dal se povpljna stvori i dal ima muda da poba

kako znam par njih, jedna sad i zivi sa devojkom a i jedna moja bivsa, kojoj je drugarica na podijumu dok su igrale krnula zvaku, kaze zatecena bila al je uzbudjenje i osecaj prevladao

pitanje se postavlja i da ne zelite, al eto da vas neka malo prisili, mislim ono mozeste se branite al nemate snage pa vam lizne zensko, dal bi odlepile :rumenko: ili mislite da to musko bolje radi

Sandwich-sex.gif
[/IMG]

smilie_x_044.gif

.
mislim znam da ne radi bolje jer kao sto kaze, ne moze musko da ima bolji osecaj a zenu od zene

Šalu svakako na stranu, ali ako vam je (kao i na onoj temi) dokaz za latentnost trućanje na nekim temama zabavnog karaktera, onda stvarno..Mislim ne pravdam se, baš me briga...Možda u meni čuči lez :malav:.. mada sumnjam...Pokušala je jedna devojka davno nekad...družile smo se pre toga neko vreme...i zadesile smo se u takvoj jednoj opuštenoj ( i previše opuštenoj : )) situaciji da je moglo svašta da se desi ali ja sam se na njenu neku iznenadnu preintimnu nežnost bukvalno otreznila u sekundi. Bilo mi je smešno, ali uz neki osećaj gađenja..ne znam, sećam se da sam je posle izbegavala u širokom luku, ali to je ta neka nezrela nelagodnost, stid pred nečim potpuno nepoznatim, iako se ništa nije desilo...danas da mi se to dogodi, iskulirala bih je na finjaka, ali ako je ok lik i ako nije povređena mojom reakcijom, nastavila bih da se družim sa njom.

Drugo, žene su uvek nežnije i prisnije jedna prema drugoj od muškaraca...One često gaje jedna prema drugoj taj neki sestrinski odnos u kojem su zagrljaji, poljupci, šale, dodirivanje po kosi i sl. vrlo nalik tim krvnim vezama, dakle prirodna stvar iza koje ne mora obavezno da se krije kriza sex. identiteta i afiniteta.

Treće...ajd mi da nastavimo gde smo stali,

A..vidim da je i šubara pala....otvorila su se gusta šumska amazonska prostranstva o kojima mašta Šime...fino...osim kod sebe, ponekad:lol: dugo nisam imala prilike da vidim tako šumovit predeo

Poslednja izmena:
Šalu svakako na stranu, ali ako vam je (kao i na onoj temi) dokaz za latentnost trućanje na nekim temama zabavnog karaktera, onda stvarno..Mislim ne pravdam se, baš me briga...Možda u meni čuči lez :malav:.. mada sumnjam...Pokušala je jedna devojka davno nekad...družile smo se pre toga neko vreme...i zadesile smo se u takvoj jednoj opuštenoj ( i previše opuštenoj : )) situaciji da je moglo svašta da se desi ali ja sam se na njenu neku iznenadnu preintimnu nežnost bukvalno otreznila u sekundi. Bilo mi je smešno, ali uz neki osećaj gađenja..ne znam, sećam se da sam je posle izbegavala u širokom luku, ali to je ta neka nezrela nelagodnost, stid pred nečim potpuno nepoznatim, iako se ništa nije desilo...danas da mi se to dogodi, iskulirala bih je na finjaka, ali ako je ok lik i ako nije povređena mojom reakcijom, nastavila bih da se družim sa njom.

Drugo, žene su uvek nežnije i prisnije jedna prema drugoj od muškaraca...One često gaje jedna prema drugoj taj neki sestrinski odnos u kojem su zagrljaji, poljupci, šale, dodirivanje po kosi i sl. vrlo nalik tim krvnim vezama, dakle prirodna stvar iza koje ne mora obavezno da se krije kriza sex. identiteta i afiniteta.

Treće...ajd mi da nastavimo gde smo stali,

A..vidim da je i šubara pala....otvorila su se gusta šumska amazonska prostranstva o kojima mašta Šime...fino...osim kod sebe, ponekad:lol: dugo nisam imala prilike da vidim tako šumovit predeo

ti si od onih < 1 posto zena, koje dodju u takvoj prilici a onda je propuste, al naravno ako ti se gadi

vidis sve koje za znam a imali su ta uskstva sve su pozitivno pricale jedino jedna je reka da se ljubila tj, vezbake da se ******e a dalje nisu isle kaze isto da joj se gadi, "necu Ginu da lizem" dobro nije volela ni Petka da pusi :lol:

vala kibi rtko se i vidja cak ni mi ne vidimo vise tako nesto, dobro toliko ne mora da bude ;)

ti si od onih < 1 posto zena, koje dodju u takvoj prilici a onda je propuste, al naravno ako ti se gadi

vidis sve koje za znam a imali su ta uskstva sve su pozitivno pricale jedino jedna je reka da se ljubila tj, vezbake da se ******e a dalje nisu isle kaze isto da joj se gadi, "necu Ginu da lizem" dobro nije volela ni Petka da pusi :lol:

vala kibi rtko se i vidja cak ni mi ne vidimo vise tako nesto, dobro toliko ne mora da bude ;)

Ako opet mogu da stanem u odbranu, ali ovaj put svoje neispunjene homosexualnosti, imala sam jedva 18 godina, ona koju godinu starija:lol:

Njena nežna ručica je krenula po mojoj butini prema unutrašnjoj strani...da sam zažmurila...osećaj bi verovatno bio identičan kao da je taj deo pmilovala i muška ruka.., ali ybga Leone, pred sobom sam imala lepuškastu curu kovrdzave smeđe kose, nestašno, prepametno i očigledno tada puno slobodnije devojče od mene..Plus što smo bili naduvani ko zemljca i travica zelena..ali dzaba, nema dalje.
To je to: ))

A za prašumu....pa sad.....uglavnom je svaka žena dotera u početku na minimalnu frizuricu, makar dok muškarac ne izrazi drugačiju želju:lol:

Ako opet mogu da stanem u odbranu, ali ovaj put svoje neispunjene homosexualnosti, imala sam jedva 18 godina, ona koju godinu starija:lol:

Njena nežna ručica je krenula po mojoj butini prema unutrašnjoj strani...da sam zažmurila...osećaj bi verovatno bio identičan kao da je taj deo pmilovala i muška ruka.., ali ybga Leone, pred sobom sam imala lepuškastu curu kovrdzave smeđe kose, nestašno, prepametno i očigledno tada puno slobodnije devojče od mene..Plus što smo bili naduvani ko zemljca i travica zelena..ali dzaba, nema dalje.
To je to: ))

A za prašumu....pa sad.....uglavnom je svaka žena dotera u početku na minimalnu frizuricu, makar dok muškarac ne izrazi drugačiju želju:lol:

ma znam zezam se, a tako pod alkoholom slucajno i pocinju zenske avanturice, secam se jedna je to non stop radila sa drugaricom, barem ona pricala, kaze ne ljubljenje al se dirale preko gacka :lol:
pitam je ja kako bre preko gacka, nisi ispod, a ne akaze bilo ih sramota :hahaha:
pita mene ona jednom, dobila ponudu a vidim ja sva uspaljena nervozna...reko sta je, objasni ona meni kaze ova hoce bas sve, kasnije 15 g posle tih decijih igara iz srednje...reko znas sta, ja znam dosta njih bi jedna moja bas dalji rod, znam je ko dete, pa pricala....reko ako se navuces na to ima odlepis barem po pricanju od ovoh...ako mislis da nisi sposobna nemaoj, al ako te bas kopka ko sto te kopka probaj pa vidi...vavukla se par godina su se bas igrale...pa e dovatila i onu drugaricu iz skole sto su preko gaca, odlepila skroz :lol:

pa sta ja znam, volim da vidim i to, mada kazem retkost je ili samo mali irokeze vidis, neam ja fetis al kad sam ja oceo taj keks sa 13 sve imale to, pa to prvo vidis, mazenje pipanje, ko zna malo ostalo u secanju sad kad se skine a obrijala se pre toga nekako fali nesto, a sto ja kazem, neke imaju vece brkove, pa brij prvo to :lol: tj. cupaj

- - - - - - - - - -

bas ima gustu kosu

imas osecaj da je nevina dok se probijes :rotf:

Joj, ja htela ubit za taj Bravo..a pisala sam već čini mi se..nit znam nemački, niti smem pitati ove starije da mi prevedu, pu bemti ruski i engleski koji smo učili, nikakve koristi:lol:
I onda..gledamo ja i moja sestra od tetke, buljimo u one neke fotke mladih švabića, skupljamo postere....bio kao i neki strip u fotografijama sećam se.Tu vazda neka ljubavna pizdar.ija...dve se cure počupaju oko nekog plavokosog isfeniranog Johanesa:rotf:

da valda bilo
pa iskreno to je bila lektira, pazi ono doktor erika berger, ona nije dokrtorka al kad je krenula sa time ona je ceo strucni kadar seksologa psihoanaliticara i ti angazovala, bila pitanja i odgovori mogu ti kazem da sa 15 kakd sam doso da sam cuo odgovore gde nisam imao veze da moze postoji, mislim kao prejakulat i tako to i jos svasta nesto

Back