M
malaplava
Gost
da li je tacno da se mnooogo vise lepite za plavuse...jer kad sam bila crna i nije bilo nesto..a sad kad sam plava salecu me sa svih strana...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malaplava:da li je tacno da se mnooogo vise lepite za plavuse...jer kad sam bila crna i nije bilo nesto..a sad kad sam plava salecu me sa svih strana...
malaplava:da li je tacno da se mnooogo vise lepite za plavuse...jer kad sam bila crna i nije bilo nesto..a sad kad sam plava salecu me sa svih strana...
Ako si jos i pametna !!!malaplava:da li je tacno da se mnooogo vise lepite za plavuse...jer kad sam bila crna i nije bilo nesto..a sad kad sam plava salecu me sa svih strana...
Sudija:Ako si jos i pametna !!!malaplava:da li je tacno da se mnooogo vise lepite za plavuse...jer kad sam bila crna i nije bilo nesto..a sad kad sam plava salecu me sa svih strana...
Sudija:Ako si jos i pametna !!!malaplava:da li je tacno da se mnooogo vise lepite za plavuse...jer kad sam bila crna i nije bilo nesto..a sad kad sam plava salecu me sa svih strana...
Milojko Vasic:Ej, ljudi, polako, ima tu ne?ega. Nije to baš za zanemarivanje, to sa plavušama. Evo da vam Milojko nešto ispri?a ...
U muškoj prirodi (dakle generalno, ne?emo o pojedincima) je potreba za pružanjem zaštite.
Muškarac se dobro ose?a ako je nekog zaštitio, nekom pomogao. Ose?a se korisnim u takvim situacijama. Plavuše svojim izgledom (naj?eš?e: svetao ten, krhki izgled) asociraju na osobu kojoj treba zaštita, pomo?. To kod muškaraca budi opisani instikt - i 'lepi' se !
Neretko, žensko 'prenemaganje', u bilo kom obliku, dovodi do sli?nih rezultata.
E sad, i ja se više ložim na crnke, i odavno sam pro?itao (i znam za jadac !) ovo što sam napisao, ali se svejedno ose?am strašno važnim kad mi žensko kaže:
- Pored tebe se ni?ega ne plašim !
- Evo, vozi ti, bolje se snalaziš u saobra?aju.
- Kako si ti jak i sposoban !
- Jel smem da naslonim glavu na tvoje grudi ? (E ovde se istopim !)
ja sam za crveno,mada sam promasio temulolla:malaplava:da li je tacno da se mnooogo vise lepite za plavuse...jer kad sam bila crna i nije bilo nesto..a sad kad sam plava salecu me sa svih strana...
Pa ne znam... mene su najvishe saletali u crvenokosoj fazi... al ko ce znati shta je u muskim glavama..
Nego sta je u glaviKapris:Point: nije vazno sta je NA glavi.
jacques:Nego sta je u glaviKapris:Point: nije vazno sta je NA glavi.