LEPA, PAMETNA, USPESNA, A SAMA?!?

Betty:
umesto mana i kvaliteta, bolje je misliti o JAKIM i SLABIM stranama ;)

btw. nema potrebe da formalizuješ internet komunikaciju - znači slaba strana R. Dekarta je to što ne može da se opusti na netu :)
a možda je moja slaba strana što ovo shvatam kao igralište? :)

Pa veruj mi da sam veoma opušten i za mene to nije nikakva "formalizovana komunikacija". Slažem se da nisi ti tema i nadam se da se ne ljutiš zbog toga što sam ovo pomenuo. Zaista mi upada u oči stav:

"Ja sam nestašna devojčica i sad ću nekog da iznerviram".

Možda bi mogla da pročitaš knjigu "Šta kažeš posle zdravo?" koju je napisao Erik Bern. To je kao nastavak knjige "Koju igru igraš", ali je ovde mnogo sistematičnije i lepše sve izneseno. Knjiga, iako tako ne deluje na prvi pogled, jeste voma stručna, ali je pisana jednostavnim jezikom, tako da je laka i zanimljiva za čitanje.

Nadam se da nećeš pogrešno da me shvatiš........

Pozdrav! :)

Kompenzacija slabosti, ja sam slab u ovome , ti u ovome.
To je mnogo uspešniji metod nego kompenzacija snage, ja sam jak u ovome , ti u ovome.
Znate li zašto ?
Zato što kad procenjujem svoju snagu uvek dodajem (manje ili više) , a kad procenjujem svoju slabost uvek oduzimam (manje ili više).
Tako je prava vrednost i realnost uvek bliža kad posmatramo slabosti , nego kad posmatramo snagu nekoliko ljudi....

.....da....i sta ako ona sa 30 izgleda 10 godina mladje ( ovde se zahvaljujem i genetici ) dok njene skolske drugarice udate u 25-toj vec odavno izgledaju kao zene ....ovde se samo nadovezujem na nekog od gore ko je rekao da zenama posle 26-te " visi guza"....
ali ni ovo sve nije bitno...jer bas kao sto rece hellen..a sta ako je ona to odabrala.....
da rezimiramo..
Uspesna zena je ona zena koja je srecna ...da li nju srecnom cini materinstvo , dobar frajer ili sloboda to je potpuno irelevantno....dok god je ona srecna.

Pa ne kažu đabe ljudi - "star si onoliko koliko se osećaš starim". Znam neke bakice i dekice koji su mlađi duhom od nekih dvadesetogodišnjaka.
Što se tiče fizičkog izgleda apsolutno se slažem da devojka koja ima preko trideset godina može da izgleda kao devojčica.
a077.gif

Dakle, ovde se provlači i pitanje da li je neko "suviše star" za vezu, što je po mom mišljenju apsurdno, ali da vidimo.... Da li su možda godine u pitanju?!?!?

dekarte, neću pročitati tu knjigu
ja sam bwe babac dosadni :P
očo život mimo....njnjnj :lol:

šalim se, ako mi bude usput, hoću.
Inače - nisam neposlušna, nego onaj ko se iznervira obično ne ume da komunicira ljudski :arrow: najlakše je izneveriti prećutana tj. podrazumevana očekivanja.
As far as I am concerned - takva očekivanja, dok se ne kažu, ni ne postoje. Pa posle kao se kome zalomi....ja sam babac lingvista, i zabole me za neizrecivo :D

frida-kahlo:
.....da....i sta ako ona sa 30 izgleda 10 godina mladje ( ovde se zahvaljujem i genetici ) dok njene skolske drugarice udate u 25-toj vec odavno izgledaju kao zene ....ovde se samo nadovezujem na nekog od gore ko je rekao da zenama posle 26-te " visi guza"....
ali ni ovo sve nije bitno...jer bas kao sto rece hellen..a sta ako je ona to odabrala.....
da rezimiramo..
Uspesna zena je ona zena koja je srecna ...da li nju srecnom cini materinstvo , dobar frajer ili sloboda to je potpuno irelevantno....dok god je ona srecna.

e to ako je ona odabrala da bude sama onda nema tu nikakvog problema, evo da napravim analogiju "punacki" (ili deblji ljudi) nemaju problem sa hranom ako su oni srecni sa svojom figurom.... problem ili eating disorder nastaje tek tad kad su oni nesrecni s time sto su deblji i probaju na sve nacine da se otarase debljine..... eznaci i samoca za divne devojke nije problem, ako su one odlucile da vode takav zivot.... :wink:

Pa zar i posle toliko pisanja i dalje sama? Nesto tu ne valja. Ili ti mnogo biras ili ovi sto ti odgovaraju nisu pravi. Stop, ne mislim ja da sam onaj pravi. Nikad nisam ni bio. Uvek sam bio samo drugi. Ocu reci treci u troglovima. Ali sta je tu je. Daj sta das. Ne treba od zivota traziti puno. Sada ce ovi sto su tu vec duze da pocnu da ujedaju i reze. He he he...

Back