Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
ja nisam tema 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:umesto mana i kvaliteta, bolje je misliti o JAKIM i SLABIM stranama![]()
btw. nema potrebe da formalizuješ internet komunikaciju - znači slaba strana R. Dekarta je to što ne može da se opusti na netu![]()
a možda je moja slaba strana što ovo shvatam kao igralište?![]()
dekart1973:Da li muškarci smatraju da je ženi ipak mesto u?!?!?![]()
..Lepa, pametna i uspesna ..zena..znace to sa merom da postavi na svoje mesto..;-)Iskreno kazem da zeni nije mjesto u kuhinji, ali ja to kazem zbok toga sto imam kuvaricu...kučka:Da ..to je genetika..Savko iole iskren ce ti to potvrditi ali ... kao sto uvek biva..svi ce govoriti suprotno ..u sta ni sami ne veruju.....Lepa, pametna i uspesna ..zena..znace to sa merom da postavi na svoje mesto..;-)
najlakše je izneveriti prećutana tj. podrazumevana očekivanja.

Betty:ličiš na jednog iz familije e-Vasića![]()
Ali on sad nije tu, inače bi te pocepo ko mače napolitanku![]()
Betty:tebi, mico, baš ništa![]()
(oćeš da mi čistiš kuću?Plaćam u pistaćima i žvakama
)
frida-kahlo:.....da....i sta ako ona sa 30 izgleda 10 godina mladje ( ovde se zahvaljujem i genetici ) dok njene skolske drugarice udate u 25-toj vec odavno izgledaju kao zene ....ovde se samo nadovezujem na nekog od gore ko je rekao da zenama posle 26-te " visi guza"....
ali ni ovo sve nije bitno...jer bas kao sto rece hellen..a sta ako je ona to odabrala.....
da rezimiramo..
Uspesna zena je ona zena koja je srecna ...da li nju srecnom cini materinstvo , dobar frajer ili sloboda to je potpuno irelevantno....dok god je ona srecna.
frida-kahlo:"PS: Šta kažeš za moju novu sliku?"
...jel to "psiholoski momenat" ? :O)