- Poruka
- 29.367
Ne zanimaš me.hitno kod psihijatra. hitno hitno hitno najhitnije
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne zanimaš me.hitno kod psihijatra. hitno hitno hitno najhitnije
Ne zanimaš me.
Važi.Ćao.ni ti mene, ali Lazu Lazarevića zanimaš
Radi to na svima. 'jedino sad ako je duhovno napredna, onda ce biti dobra pa se nece buniti :>pto teško da će dugoročno proci kod pametne
Ne moze vise u Lazu na rec, moras da budes dokazano opasan, da bi te primili.ni ti mene, ali Lazu Lazarevića zanimaš
Ima li klime tamo?Ne moze vise u Lazu na rec, moras da budes dokazano opasan, da bi te primili.
2010 kad sam bio imalo je. No ne moze tek tako da te strpaju vise. Elle mi ne veruje kaze optuzujem ustanovu za kriminalne radnje.Ima li klime tamo?
Dart radi na baterijeЈе л' ово Дарт и Капетанмарк раде на смену?
Чим банују једног, појави се други а чим банују другог, појави се први.
Aha, jbte p da to je tada bila sekularisticka drzava.2010 kad sam bio imalo je. No ne moze tek tako da te strpaju vise. Elle mi ne veruje kaze optuzujem ustanovu za kriminalne radnje.
Reko imam karton sa sve otpusnom listom. Reko tad su mogli da te spakuju kako hoce, ako je kriminal bio onda jeste :>P
Pazi ja kazem mojima da ocu da se zamonasim, oni okrenu Lazu, i kao ajde na kontrolu, ja odem tamo mirno i zatvore
me dok se ne okanem od monasenja. Ne veruje mi :>P
Pa da, a prvi put jer sam hteo da budem jurodiv, da spavvam na grobljuAha, jbte p da to je tada bila sekularisticka drzava.
Radi to na svima. 'jedino sad ako je duhovno napredna, onda ce biti dobra pa se nece buniti :>p
Ovaj..sta si jos kinvencionalno radio kao fino dete?Pa da, a prvi put jer sam hteo da budem jurodiv, da spavvam na groblju
I gle danas ne zatvore onog bogohulnika na gay paradi, i jos ga stite,
a mene zatvore samo sto sam radio sto i toliki sveci :>P
A ne, maco, meni si najlepsa, nijedna druga nije kao ti. To pali sigurno.ne znam, kod mene takve stvari ne pale, a još ako mi krene s romantičnim izjavama da kuham kao njegova baba
![]()
Klimu brate, uredjaj.imaju posljednjih tjedana tropsku![]()
Је л' ово Дарт и Капетанмарк раде на смену?
Чим банују једног, појави се други а чим банују другог, појави се први.
samo sto nikad ne provalim sto su banovani, samo sam provslio kapetana jednom zasto :>P
A ne, maco, meni si najlepsa, nijedna druga nije kao ti. To pali sigurno.