gost 441491
Iskusan
- Poruka
- 6.432
Не схватам, глупа сам, објасни миoprosti nisi me razumela ne nedojebana mislio sam nejebana. shataš !?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Не схватам, глупа сам, објасни миoprosti nisi me razumela ne nedojebana mislio sam nejebana. shataš !?
mislim da je dosta aj mo ljubav i takve relax stvari ipak je pola dvaНе схватам, глупа сам, објасни ми
nažalost sve je u parama![]()
znanje je moć i kapital koji nam nitko ne može oduzeti samo na ovim našim prostorima ne vredi previšePare su jedna strana medalje, druga je moc. Ko ima moc, ima i pare, ali ne vazi obrnuto.
Na znanje sam zaradio brdo para, al nisam umeo da ustedim :>Pznanje je moć i kapital koji nam nitko ne može oduzeti samo na ovim našim prostorima ne vredi previše
Na znanje sam zaradio brdo para, al nisam umeo da ustedim :>P
Delio sam sakom i kapom :>P
nemoj mi zamerit ali znaš kako kažu dobar i glup za ruku se držeNa znanje sam zaradio brdo para, al nisam umeo da ustedim :>P
Delio sam sakom i kapom :>P
Dobro mi je :>Pnemoj mi zamerit ali znaš kako kažu dobar i glup za ruku se drže
samo pozitivna misao brate i nedaj se. kako je tako je mora se čovjek boriti i prilagoditiDobro mi je :>P
Ne mogu da radim, pa da zaradim, nazalost jer sam sad invalid :>P
e baš si me do suzaMeni su govorili - biraj sine lepu, nijedna se neće dugo zadržati s tobom, ako je pametna.
Mislim da svaka vreca nadje zakrpu :>PMindset je bitniji od pameti i lepote.
ovo je nešto sad šta se dešava ?
Od juče danas je lepoovo je nešto sad šta se dešava ?
Tako je. Sto je vise hvalis, to sa njom lakse manipulises.Znači da se mi ne lažemo kad si sa nekom devojkom, osim ako niste baš ekstremni slobodari, ona mora da misli da je za tebe najbolja... tako da...
Tako je. Sto je vise hvalis, to sa njom lakse manipulises.
Ko je obrisao fotografiju oblačnog neba?
Izađi.
Izađi.
Ko je obrisao sliku,m?
Javi se.
Izađi.