Lep vs uporan

Uspjesan to radi, kao Jozinovic klasican primjer prvo se probio iz nevidljivosti i sada mu same zene dolaze svaka zeli da je on oplodi,ima da ih sada povali koliko hoce

Zene vole status i uspjeh i da si sam nesto uspio,ako nisi moras da se mucis oko njih na kraju dodjes do neke ako si uporan ali dok si ti dosao do te jedne, uspjesan ih je vec 10 povalio,i to sto tebi nijedna nece tolerisat sve to isto ce uspjesnom tolerisat pa da je 100 puta gori od tebe i da radi iste stvari kao ti

Zenu ne zanima ko si ti,kakav si ti,sta si bio ili sta ces biti

Zene zanima sta ti predstavljas i to sada u ovom trenutku

Tebi je vazno moje ime da kazes drustvu sa njim sam bila... (Ne moras biti regionalno uspjesan ili svestki al budi ono lokalno ili u naselju ili imaj neki socijalni krug gdje imas neki status kakav takav kakav si sam zaradio)

To kaze pjesma,

Zene vrednuju svoju vaginu i mora da te postuje kao muskarca da bi ti je lako dala i odmah a da te ne ponizava i ne vrti u krug i da na kraju nakon mora pokusaja sazali se na tebe i da ti vaginu i tu uzivas kao a ne postuje te,zena kada ti se divi kao muskarcu dace ti kada hoces,cak i kada joj nije do seksa ispostovace te i dace ti.A kada te ne postuje sve zavisi koliko je raspololozena i koliko je spremna da se sazali

Ljepota jeste jak adut kao i pamet kao i misici sve su to aduti ali te nijedna zena nece postovati zbog same cinjenice da si ti lijep

Postovace te ako te drugi muskarci jako cijene nikada ti se ne rugaju,i ako si napravio svojim radom nesto u zivotu imas status,ali sam bez pomoci partije ili mame ili tate,i da si covjek od rijeci, da te mangupi postuju.Zene se veoma lako heftaju sa takvim muskarcima jer je postovan ima status,drugi ga muskarci postuju,ona cijeni svoje tijelo i svoju vaginu i nece svakom da je da,a muskarcu kojeg postuje odmah da

Poslednja izmena:
Koliko je ,,lepih,, ovdje?
Što ne naleti kakav uporan?
Budi iskrena iako ste vi zene kao slabiji pol rijetko kad iskrene

Postujes li muskarca koji je precicama dosao do nekog statusa ?

Koji je preko veze nasao posao?

Koji zivi kod roditelja sa 30 plus?

Kojeg drugi muskarci rugaju?

Nebitno sada jel muskarac lijep i ima misice ili ima pare?

Postujes li takve muskarce koji nista sami svojim trudom nisu napravili u zivotu ?

Ti postujes li svoje tijelo ?

Postujes li takve muskarce koji nista sami svojim trudom nisu napravili u zivotu ?

Ti postujes li svoje tijelo ?
To nije tema. Sa'će @tab503 da otvori novu.

Ja sam starija generacija. U mojoj mladosti nije bilo važno da li je dobro situiran, uspješan itd. Većini.
Zabavljali smo se i udavali i ženili uz ljubavi. Većina je živjela kod roditelja. Ljubav je tada nadvladavala sve.
Danas je stvar drugačija. I ne zamjerim. Ne treba se udavati samo iz puke ljubavi. Treba tu razmotriti karakter, životne navike, mnoge stvari.
Muškarci, a i žene su se pokvarili.

To nije tema. Sa'će @tab503 da otvori novu.

To jeste tema jer upravo ovo objasnjava ko zaista hefta

Postujes li ti sebe kao osobu ako si zena,ako postujes postujes i svoje tijelo,a kada ga dajes daces ga nekom koga drugi muskarci postuju,jer prvo nepostovanje zeni iskazace muskarci reci ce joj slut, bitch itd,a nece joj to reci ako se hefta sa muskarcen kojeg oni postuju i zena to odlicno zna

Ja sam starija generacija. U mojoj mladosti nije bilo važno da li je dobro situiran, uspješan itd. Većini.
Zabavljali smo se i udavali i ženili uz ljubavi. Većina je živjela kod roditelja. Ljubav je tada nadvladavala sve.
Danas je stvar drugačija. I ne zamjerim. Ne treba se udavati samo iz puke ljubavi. Treba tu razmotriti karakter, životne navike, mnoge stvari.
Muškarci, a i žene su se pokvarili.
Jesi li tada bila u vezi npe sa nekim likom kojeg su djecaci zezali i snalazili u osnovnoj skoli ili kojeg su snalazili momci i rugali mu se u srednjoj skoli

A taj lik moze biti lijep npr,ali zezaju ga,sta ti ces se heftat tada sa takvim likom hoces malo sjutra

Ne postujes ga,jer ga i drugi muskarci ne postuju

ili sa nekim super zgodnim Romom kojem pale klempe i snimaju ga da ga ismiju,bili sa takvim bila?

Iako i on ima dusu,mozda je i bolja osoba al dzaba ne postuju ga,Taj gledat vagine nece cak i da izgleda kao filmski glumac

Ti svoju vaginu postujes,i ako je vec dajes ides skupo da je prodas,sto skuplje prodas svoju kozu veca ti je cast

Jedine zene koje ne cijene svoju vaginu i koje je daju svima za pare su prostitutke

Uspjesan to radi, kao Jozinovic klasican primjer prvo se probio iz nevidljivosti i sada mu same zene dolaze svaka zeli da je on oplodi,ima da ih sada povali koliko hoce

Zene vole status i uspjeh i da si sam nesto uspio,ako nisi moras da se mucis oko njih na kraju dodjes do neke ako si uporan ali dok si ti dosao do te jedne, uspjesan ih je vec 10 povalio,i to sto tebi nijedna nece tolerisat sve to isto ce uspjesnom tolerisat pa da je 100 puta gori od tebe i da radi iste stvari kao ti

Zenu ne zanima ko si ti,kakav si ti,sta si bio ili sta ces biti

Zene zanima sta ti predstavljas i to sada u ovom trenutku

Tebi je vazno moje ime da kazes drustvu sa njim sam bila... (Ne moras biti regionalno uspjesan ili svestki al budi ono lokalno ili u naselju ili imaj neki socijalni krug gdje imas neki status kakav takav kakav si sam zaradio)

To kaze pjesma,

Zene vrednuju svoju vaginu i mora da te postuje kao muskarca da bi ti je lako dala i odmah a da te ne ponizava i ne vrti u krug i da na kraju nakon mora pokusaja sazali se na tebe i da ti vaginu i tu uzivas kao a ne postuje te,zena kada ti se divi kao muskarcu dace ti kada hoces,cak i kada joj nije do seksa ispostovace te i dace ti.A kada te ne postuje sve zavisi koliko je raspololozena i koliko je spremna da se sazali

Ljepota jeste jak adut kao i pamet kao i misici sve su to aduti ali te nijedna zena nece postovati zbog same cinjenice da si ti lijep

Postovace te ako te drugi muskarci jako cijene nikada ti se ne rugaju,i ako si napravio svojim radom nesto u zivotu imas status,ali sam bez pomoci partije ili mame ili tate,i da si covjek od rijeci, da te mangupi postuju.Zene se veoma lako heftaju sa takvim muskarcima jer je postovan ima status,drugi ga muskarci postuju,ona cijeni svoje tijelo i svoju vaginu i nece svakom da je da,a muskarcu kojeg postuje odmah da

Istina. Dobro objašnjeno.

Postovace te ako te drugi muskarci jako cijene nikada ti se ne rugaju
Аналитички, где има ово?

Да се други мушкарац руга мушкарцу?

Оно....код мушкараца постоји бро код. Ја стварно не знам да се мушкарац руга мушкарцу. Добро, има у основној школи код деце. Можда и у средњој, код детињастих тинејџера,

али да се одрастао мушкарац руга одраслом мушкарцу, не кажем да се не дешава, али су то баш ретки случајеви дебила који се ругају онима који нису имали среће у животу. Али код нормалних људи, ја заиста не налазим да се мушкарац руга мушкарцу, а посебно пред женама (чак, и кад се тако нешто деси, нпр. два мушкарца се боре за жену, па се један руга другоме да би себе уздигао, то жене намиришу из прве, па се ругач додатно спусти у њеним очима).

Аналитички, где има ово?

Да се други мушкарац руга мушкарцу?

Оно....код мушкараца постоји бро код. Ја стварно не знам да се мушкарац руга мушкарцу. Добро, има у основној школи код деце. Можда и у средњој, код детињастих тинејџера,

али да се одрастао мушкарац руга одраслом мушкарцу, не кажем да се не дешава, али су то баш ретки случајеви дебила који се ругају онима који нису имали среће у животу. Али код нормалних људи, ја заиста не налазим да се мушкарац руга мушкарцу, а посебно пред женама (чак, и кад се тако нешто деси, нпр. два мушкарца се боре за жену, па се један руга другоме да би себе уздигао, то жене намиришу из прве, па се ругач додатно спусти у њеним очима).

Vidi nije isto odrastanje u Socijalistickom drustvu i Kapitalistickom,sto je drustvo vise u Kapitalizmu kod muskaraca se vise budi taj takmicarski surovi kod jos od djetinjstva i djecaci koji nisu fizikalija podebno takmicarski nastrojeni bivaju podredjeni i diskriminisani tako je kroz cijeli zivot sto kroz ignorisanje, psihicko i fizicko maltretiranje

Mnogi djecaci kada nisu fizikalija pa im kazu djeca budi golman ili budi van terena, to djevojcice sve vide odmah te otpisu kao sjutra muskarca kada porastu,jer se ne boris,povuceni si umjetnik pasivan svijet je surov itd,umjesto da se pobijes i da tom sto ti kaze budi golman opalis par samara, to te odmah kvalifikuje kod drugih djecaka da budes postovan,ego nemas tada niti duh borbe,a to Kapitalizam mrzi, posebno 1990 ih je za klince bilo surovo

Zene se posle kada ti muskarci odrastu se heftaju sa jacom vrstom i surovijom,borbenijom,a muskarci te postuju ako si jak da nesto napravis od zivota i da ne das na sebe,da si fizikalija da znas da se pobijes

U Kapitalizmu sve ali sve kupujes statusom do kojeg dolazis borbom tako sjutra dolazis do novca,zena itd a drugi muskarci su konkurenti za bolji posao,za vaginu,za bolji zivot

Kapitalizam ne zanima tvoj intelekt i njeznost i kreativnost

Djevojcice kao male sve vide i pamte, nisu glupe

Njih ni kao djevojcice niti sjutra kao zene ne zanima koji je muskarac pametniji,kreativni,njezninj,duhovitiji,vec samo koji je muskarac in u drustvu,socijalizovan i postovan to je uvijek tako bilo

Poslednja izmena:

Back