Lep muškarac

Kako narod kaže: Para na paru ide. Znači da ne treba skupljati klošare po ulici, ali ne treba ni obrnuto. Da neka sirotica gleda da se uvali kod bogatog sponzora, čisto iz interesa. Tu će odnos UVEK biti neravnopravan. Po meni, idealno je ako su oboje približno isto "teški". Da a ta razlika ne bude ogromna...

...чак напротив...
...знам гомилу типова који су били шмекери и по и полудели кад су дошли до пара....ваљда мисле да је довољно да само махну парама и да покрију све недостатке и комплексе.
Наравно увек ће бити риба којима то одговара...

...један од разлога зашто не волим када је велика разлика у примањима међу партнерима...

...чак напротив...
...знам гомилу типова који су били шмекери и по и полудели кад су дошли до пара....ваљда мисле да је довољно да само махну парама и да покрију све недостатке и комплексе.
Наравно увек ће бити риба којима то одговара...

...један од разлога зашто не волим када је велика разлика у примањима међу партнерима...
Nije mi jasno odkud svima da se boje razlike u primanjima pa valjda ako nekog volis nije bitno koliko ima para jer su pare zajednicke. Normalno je da muski vise zaradjuju to je svuda usvetu ne samo kod nas.Cak je na istim poslovima negde na zapadu mnogo veca zarada muskaraca nego zena.

Back