E ovako ... Pre nego sto krenem sa temom unapred bih se zahvalio za pomoc ... Imam curu 2 meseca s kojom sam se dopisivao 7 meseci preko interneta i za to vreme smo pricali o svemu vezanom za vezu i sl... znaci bilo je sigurno da cemo da budemo zajedno kad se vidimo posto je iz drugog grada ... Za 7 meseci pricala mi je tako uverljivo i tako stvarno da , od kad joj se ja svidjam, jednostavno ne primecuje nikog osim mene sto je meni naravno bilo super ... Kasnije , tj. pre mesec dana sam saznao da nije tako .... nebitno kako , saznao sam da je pricala za odredjenu osobu da joj je lepa , zgodna i slicno .... Muci me to jer sam se , kao budala izgleda , nadao sve to vreme da mi prica istinu .... Pricali smo o tome i ona mi se kune u sve zive da nije to stvarno mislila kad je rekla (a rekla je dva puta to) i da je sigurna da nije tako , cak sam je i zamolio samo da mi prizna i ona je rekla da ne moze da prizna nesto sto nije tacno , da zna da je tako lakse ali da jednostavno ne moze da kaze to ... a ja sam procitao da je ona to rekla ... I sad ne mogu ni da joj verujem ni da joj ne verujem .. nekako izgleda kao da prica istinu ali opet ne mogu da ne verujem svojim ocima ... Hteo sam samo da podelim ovo s nekim ko ce mozda da mi pomogne .... I molim vas bez odgovora u kojima su prozivke tipa da sam balavac ako se nerviram oko toga , da je to normalno i sl..... normalno je ako niko pre toga ne prica sve vreme nesto suprotno .... Nadam se da ce neko da mi odgovori i da mi kaze sta mislim o tome ... stvarno ne zelim da raskinem sa njom a sad se stalno svadjamo oko toga i nije okej .... Hvala