NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
da li mislite da su lepi frajeri najcesce malo pritupasti, onako, moze to da bude i simpaticno, nije vazno, ali onako malo zatrokirani mentalno, tupavi? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta da radimo mi ruzni i glupi?
da li mislite da su lepi frajeri najcesce malo pritupasti, onako, moze to da bude i simpaticno, nije vazno, ali onako malo zatrokirani mentalno, tupavi?![]()
Ima naravno raznih i lepih i ruznih i pametnih i glupih.... pa bas kao i vas devojaka zar ne? U kojoj kategoriji si ti?![]()
aham
Zene i onako ne vole lepe..tako da je svejedno![]()
Ne, zato sto poznajem izuzetno lepog muskarca ( inace, dugogodinji prijatelji ) i covek ne sto ima visoki IQ nego ima i veliku kitu..tako da je srusen mit o lepim i glupim ( mada ima )
aham
Zene i onako ne vole lepe..tako da je svejedno![]()
da li mislite da su lepi frajeri najcesce malo pritupasti, onako, moze to da bude i simpaticno, nije vazno, ali onako malo zatrokirani mentalno, tupavi?![]()
Ne..samo neodoljiv.Jesi ti lep? Ali, pazi ovo je zamka-pitanje![]()
![]()
kako, pa ne volimo ruzne![]()
Ne..samo neodoljiv.
Pa nesto ne vidim da lepotice shetaju lepi..da ne kazem kakvi su![]()
Ne mislim...da li mislite da su lepi frajeri najcesce malo pritupasti, onako, moze to da bude i simpaticno, nije vazno, ali onako malo zatrokirani mentalno, tupavi?![]()
Ne..samo neodoljiv.
Pa nesto ne vidim da lepotice shetaju lepi..da ne kazem kakvi su![]()
ne mislim, kao ni za žene
lepota je u oku posmatrača
a glupi mi nisu lepi
mogu da mi budu simpatični, prijatni na oko, hebozovni...
lepota je po meni zaukružena, kao celina neke osobe
čak i ako ima detalja koji mi se ne dopadaju posebno
ako su zaokruženi
i stoje kako treba
kao celina
onda mogu reći da je neko i lep