Leonardo Di Kaprio treba da dobije Oskara za poslednju ulogu

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
327.260
1565923136532d88e78d10292829486_v4_big.jpg


Leonardo Di Kaprio bi mogao da dobije Oskara za, kako fanovi opisuju, njegovu "najbolju ulogu ikada" u filmu "Killers Of The Flower Moon".

Film Martina Skorsezea stigao je u bioskope širom sveta, a mnogi ljudi su pohrlili da ga pogledaju prvog dana. Ova epska krimi-zapadna saga prati seriju ubistava unutar Osage naroda u Oklahomi 1920-ih. Na prelazu iz 20. veka, Osage su postali najbogatiji narod na svetu nakon što je nafta pronađena na njihovoj teritoriji. Bogatstvo ovih Indijanaca odmah je privuklo bele uljeze, koji su manipulisali, iznuđivali i ukrali što su više novca mogli pre nego što su pribegli ubistvu.

Leonardo Di Kaprio tumači Ernesta Burkharta u vestern drami, dok Robert De Niro igra Vilijama Hejla. A prema fanovima koji su gledali novi film, duo je održao majstorsku klasu glume. Većina fanova govori o Dikapriovoj ulozi Ernesta, a mnogi su se oglasili na društvenim mrežama da pevaju pohvale za njegov nastup.

"Upravo sam gledao "Killers Of The Flower Moon" i vau! Mislim da je to moj omiljeni film 2023. To je remek-delo filmskog stvaralaštva i pripovedanja. Apsolutno volim ovaj film. Vidim kako Leonardo Dikaprio dobija Oskara jer je njegova gluma bukvalno neverovatna. Vidite sve emocije, čak i plač", napisao je jedan korisnik na društvenoj mreži X.

Film je oduševio i kritičare
Osim publike, Di Kaprio je oduševio i kritičare koji su pogledali film i smatraju da je to najbolja uloga u njegovoj karijeri.
"Ovde postoji ozbiljan potencijal za Oskara jer Leonardo Dikaprio donosi jednu od svojih najboljih uloga svih vremena, sa vrhunskim Robertom De Nirom",
rekao je Ben Rolf iz Discussing Film.

link
 
Ja bih tom coveku dala sve moguce Oskare, svake godine, samo za ulogu u Titaniku, ali to je ljubomora i "kriv" je sto je dobro odglumio tada i stekao ogromnu popularnost, mada je i pre toga imao dobre uloge, ali lepota (muzevnost), lepo vaspitanje, dostojanstvo i pamet kad su zajedno se ne oprastaju.

P.S. Dobro preterujem ima jos dobrih glumaca, ali on je medju najboljima.
 

Back
Top