Pozorište Leka o Bjeli

TAKVI BI SRBIJU PRODALI ZA TEPSIJU RIBE: Gaga Antonijević o glumcima i njegovoj ulozi na protestima - Bjeloglić je moralni kepec na štiklama
ODLUKA Rektorskog kolegijuma da odbije dijalog i razgovor sa predsednikom Srbije za Predraga Gagu Antonijevića otkrila je mnogo toga.

Evo i Gaga Antonijević uz Leku

Moja pokojna baba je umela da kaže

"Tko je lud ne budi mu Tdrug"

TAKVI BI SRBIJU PRODALI ZA TEPSIJU RIBE: Gaga Antonijević o glumcima i njegovoj ulozi na protestima - Bjeloglić je moralni kepec na štiklama
ODLUKA Rektorskog kolegijuma da odbije dijalog i razgovor sa predsednikom Srbije za Predraga Gagu Antonijevića otkrila je mnogo toga.

Гагу, изгледа, нису довољно тукли, чим је уз Леку.

Crni Mito u kakvoj si ti to kući odrastao?
Kakve batine deci umesto igračaka i ljubavi?

То је Колегница нешто писала. Само, она је баш креативна, а ја не умем тако као она, па је писала о Бјели као ММА борцу.

Па, ја само лоше копирам.

Волео бих да сам креативан како Колегница. Кад дође, добијем инспирацију, покупим неке форице, па је копирам.

А тек оно о Ковид болницама и ћебићима из 1973. на које је ејакулирао Коста Курта, регрут из Северне Македоније. :rotf:

Па оно...о ширачу кеса... :rotf:

Јбг...никада нећу бити креативан као Колегница. :(

То је Колегница нешто писала. Само, она је баш креативна, а ја не умем тако као она, па је писала о Бјели као ММА борцу.

Па, ја само лоше копирам.

Волео бих да сам креативан како Колегница. Кад дође, добијем инспирацију, покупим неке форице, па је копирам.

А тек оно о Ковид болницама и ћебићима из 1973. на које је ејакулирао Коста Курта, регрут из Северне Македоније. :rotf:

Па оно...о ширачу кеса... :rotf:

Јбг...никада нећу бити креативан као Колегница. :(
A da li bi voleo da izgledaš kao Koleginica?
Ja bih ti pokazao svu moju kreativnost.

A tkoji od njih dvojice je bolji glumac? Ipak su oni samo glumci, nisu boxeri (jedan od njih dvojice je ipak karatista), nisu inzenjeri koji prave nadstresnice, hirurzi koji rade operacije prostate, programeri AI, nuklearni istrazivaci u CERN-u, uspesni politicari u EU parlamentu...

Recimo jednog od njih dvojice sam gledao vise puta u predstavama u JDP-u, drugog nikad nisam video u pozoristu, jedan snima TV serije velikim drzavnim novcima a drugi mozda negde glumi u srpskim serijama ( u zadnjih 15-20 godina ne gledam srpske serije pa ne znam)...

Jedan od njih dvojice je upisao Gradjevinu pa je propao na prvoj godini (nije mu isla matematika i mehanika) te naklnadno iz treceg puta upisao glumu na FDU a drugi je bio kazu talenat generacije...

Pa tkoji od njih dvojice je bolji glumac po skromnom forumaskom misljenju? Tkoji je bolji covek ne bih da ulazim, mislim da su tu egal.

Ja kada su njih 2 u pitanju uvek imam asocijaciju
Na "bulevar revolucije" i "lepa sela lepo gore"
20250206_165525.jpg
20250206_165358.jpg

Leka je potpuno ucenjen covek.

Sluzba mu je dala neku zastitu, u zamenu da botuje za njih, kao poslusni pas.

Tuzno ga je slusati, bukvalno su takvi ljudi kao psi koji su zatvoreni u kavezu, pa nesto kevcu.

Jako tuzno.

Danas TikTok brzometno šalje poruke, najnovije vesti, slike i snimke iz svih
krajeva sveta, javljaju se ljudi od Trampa do Mice trocevke iz Pržogrnjaca...

Evo ga i Lečić... da vidimo šta zamera Bjelogrliću...

Moja svekrva je umela da kaže:

"Smejala se šerpa loncu"

:vzagrljaj:
Ne znam sta da kazem.Uvuklo se neko zlo medju ljude,pa ne mari niko o nikom.

Mislim da su obojica dobri glumci. Ne poznajem lično Branislava Lečića i ne mogu da pišem o njemu, kakav je privatno.

Ali sam, nažalost, upoznala Dragana Bjelogrlića. Nadmen, bahat, silan, takav je bio u mojoj kancelariji. I dok sam se trudila da budem što ljubaznija, on je vređao, i morao je da kaže "Znaš ti ko sam ja?"

Nisam zvala obezbeđenje. Gospodin Bjelogrlić je bio toliko glasan, da je šef obezbeđenja sam došao i ispratio Bjelogrlića iz zgrade.

Još jednom smo se sreli i taj susret je bio neprijatan, ali neću da pišem o njemu.

Lepo je što je jedan od osnivača Proglasa i što podržava studente.

Izvinjavam se ukoliko sam nekome srušila Sneška...Zbog ta dva neprijatna iskustva više ne gledam njegove filmove. I nemam lepo mišljenje o njemu, kao čoveku.

Back