Legitimitet (buduće?) vojne intervencije na Kosovu?

Nisam se izlogovao pre par sati i jos uvek sam ulogovan. Ranije izbacio nakon kraceg vremena.

Tako i po pitanju juzne srpske pokrajine, nismo tu a u stvari jesmo. Pitanje samo kada cemo se vratiti. Vratiti se moramo jer je to nasa zemlja.

Hrvati neka misle na Istru bez koje ce ostati u narednih deset dvadeset godina.
Hmm.. EU je već pala i na pitanju MORSKE granice između Slovenije i Hrvatske! A tek ako se ubace i Talijani? Koja će to tek biti žurka!? :zurka:

Da. Priča se da Srbija nije ni osetila onu krizu 2008-e godine, a u RH cela građevinska industrija propala i još se nije oporavila. A dugo i neće, kvalifikovani radnici otišli na zapad u međuvremenu!

Kosovo je predviđeno da bude ovo što jeste: paradržava bez ikakvog smisla za postojanjem, projekat obesmišljavanja nacionalnih država.
Sasvim sigurno neće tek tako gledati uništavanje onoga u šta su uložili mnogo novca.

Hoću reći da ne bi bilo vojne intervencije a da bi sigurno makar diplomatske reakcije.
Kakve tačno, ne znam.

Ти причаш као да ћемо заратити са Шиптарима сутра или за пар месеци. Треба да сачекамо да НАТО оде са Косова, а кад се то деси они тада неће више бити у могућности да глуме "светског полицајца", неке друге силе ће се тада питати. У међувремену док се НАТО не повуче ми треба да јачамо војску, и да ништа не потписујемо. Одговара нам статус кво до одласка НАТО-а. Оно што нам иде на руку је што се Шиптари масовно исељавају са Косова, па питање да ли и колико ће их уопште бити на Косову у тренутку кад НАТО оде. Можда се само ушетамо.

Pa ako gledamo tu logiku nestaće i Srbija jednog dana (a taj dan nije daleko imajući u vidu da smo u top 20 nacija koje najbrže izumiru).
Sasvim je realno da NATO kao savez nadživi Srbiju.
Hmm.. Okosnica NATO-a su ameri! A Trumpu je već danas najvažnije graditi onaj zid! Nešto se češe, svrbi ga nešto? Srbija ne treba graditi zid, niko ne dolazi sa namerom da ostane i pravi probleme, svi samo prolaze! :super:

Vidiš, tim stajlingom pokazuješ Zašto je međunarodna zajednica bila mišljenja da Privremeni Organi u Beogradu ne treba da upravljaju Metkosom.

Срећо, звучиш као да си алтер его од оне муслиманке што је банована десетине пута.

То што ти називаш међународном заједницом је Америка и још пар западних силеџијских земаља којима упрвљају Рокфелери, Ротшилди, Сорош и остала сотонистичка братија. Мислиш да ће Трамп наставити ту сумануту политику глобалног интервенционизма? Наравно да неће, ниси скапирала да се Трамп гицнуо контра дубоке државе!?
Времена кад су сотонисти које сам споменуо користили Америку као полигон за успостабљање глобализма (читај сотонизма) су прошла. Неће нас они више напасти као 1999, што би се рекло "неће то јуне више да нас муне."

Poslednja izmena:
Ти причаш као да ћемо заратити са Шиптарима сутра или за пар месеци. Треба да сачекамо да НАТО оде са Косова, а кад се то деси они тада неће више бити у могућности да глуме "светског полицајца", неке друге силе ће се тада питати. У међувремену док се НАТО не повуче ми треба да јачамо војску, и да ништа не потписујемо. Одговара нам статус кво до одласка НАТО-а. Оно што нам иде на руку је што се Шиптари масовно исељавају са Косова, па питање да ли и колико ће их уопште бити на Косову у тренутку кад НАТО оде. Можда се само ушетамо.
Jedva čekam da vidim kako će NATO(ameri) 'diplomatski' izvesti povlačenje sa Kosova da ne bi bila opet izdaja šiptara kao ono svojevremeno vijetnamaca!?

Back