Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Legion Lenovo 5 (il' Pro 16inca) vs Asus Rog Strix G15
Prijateljica ima neki asus zen već 4-5 godina baterija drži 5-6 sati nekog yt. Dakle lepo radi i zadovoljna je. Baš sam je pre neki dan pitao za tačan model jer i meni treba neki krš.
Prijateljica ima neki asus zen već 4-5 godina baterija drži 5-6 sati nekog yt. Dakle lepo radi i zadovoljna je. Baš sam je pre neki dan pitao za tačan model jer i meni treba neki krš.
Ako je namena gejming, svakako da za iste pare mozes jaci desktop da kupis. Evo bas gledam lenovo brendiran desktop jeftiniji a imas 3060,
umesto na laptopu 3050 za skoro iste pare...
Elitebook је добар али је то све мачка у џаку. Прецизније речено, све је то прављено да мало куцкаш и не играш пуно.
Поједини Elitebook имају само годину дана гаранције за правна лица, што је срамота.
Elitebook је добар али је то све мачка у џаку. Прецизније речено, све је то прављено да мало куцкаш и не играш пуно.
Поједини Elitebook имају само годину дана гаранције за правна лица, што је срамота.