Vagrant
Zainteresovan član
- Poruka
- 411
Voleo bi da cujem da li znate nesto o nekoj legendi o zakopanom blagu ili slicnom sto do dana danasnjeg nije pronadjeno u ovoj nam prelepoj Srbiji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakvo blago, da ga ima odavno bi ga ovi naši težaci iskopali.Vagrant:Voleo bi da cujem da li znate nesto o nekoj legendi o zakopanom blagu ili slicnom sto do dana danasnjeg nije pronadjeno u ovoj nam prelepoj Srbiji
Misha :.:Dao sam vam konkretan primer tj istinitu pricu o zakopanom blagu ,kolicina nije bila mala niti zanemarljiva : )
LePiaf:Ko danas malo zagrebe crnicu pre ce naci davno otetog politichara ili hladnjachu nego tjup sa blagom.
dragi moji, sta vi radite na ovom forumu kad niko ne veruje u zakopano blago i tako to? ja sam novi clan i zeleo bih da vam kazem da sam pre 2 god.nasao u pecini staro oruzje iz prvog rata i to pozamasnu kolicinu. naravno satrulilo je podosta al eto vam dokaza da se po srbiji krije dosta takvih stvari. savet ako koga zanima, ne treba slusati prastare price o turcima nego o razbonicima i xajducima :novije istorije" kao caruga, bojovic, predalic i drugi koji su ziveli u zadnjih 100 god. eto toliko od ja, pozz svima.