- Poruka
- 351.160
Ovaj dole što je uperio dva prsta - mladi Alfred Hičkok.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da dam "klink", mogu da dam samo link.daj klink..ja ne videh ovu fotografiju
Ne pricaj bzv..linkovala si sliku Merlin Monro a ja sam postavila Ketrin Hepbern.Ne mogu da dam "klink", mogu da dam samo link.
Evo, odavde krecu moje fotografije u jednoj veceri postavljene, koje si iskopirala, samo na drugaciji nacin.
https://forum.krstarica.com/threads/legendarne-fotke.793999/page-38#post-49408500
Evo gledam sad i Bet Dejvis si cak iskopirala.
Pa odatle pocinje, skroluj jos nadole sta sam sve postavila, bas i Ketrin Hepbern i Spensera Trejsija, njenog muza tj, voljenog ceo zivot, ali ne, ti si postavila isto nju, a posle i Bet Dejvis, isto kao ja.Ne pricaj bzv..linkovala si sliku Merlin Monro a ja sam postavila Ketrin Hepbern.
Pa ? To nisu iste slike..isto tako mogu ja da kažem da si Merelinku kopirala od mene jer sam njene slike do sada postavljala više putaPa odatle pocinje, skroluj jos nadole sta sam sve postavila, bas i Ketrin Hepbern i Spensera Trejsija, njenog muza tj, voljenog ceo zivot, ali ne, ti si postavila isto nju, a posle i Bet Dejvis, isto kao ja.
Nije vazno, na neki nacin mi je drago.
Pa dobro ja evo priznajem, ti si mi dala ideju na pocetku te strane s njom, ali ja sam gledala da to ne bude isto ili kopija, s ozbirom da je iz mladjih dana..Pa ? To nisu iste slike..isto tako mogu ja da kažem da si Merelinku kopirala od mene jer sam njene slike do sada postavljala više puta
Не знам зашто али мени је ова жена скроз антипатична.
Време када су "богови" ходали земљом а легенде биле свакодневна појава, нешто уобичајено.Pogledajte prilog 1557783
Vreme fiilmova, bioskop u Napoliju, 1956. godina.
Doba kada su Felini, Pazolini, Antonjoni i Viskonti već krenuli da stvaraju svoja monumentalna dela, pre nego što su filmski maestro Enio Morikone i njegov prijatelj iz razreda reditelj Serđo Leone, tokom '60-ih i '70-ih godina prošlog veka stvorili novi filmski žanr u Americi, poznat (u čast zemlje iz koje dolaze) kao špageti vestern. Iako se Morikone ne slaže sa frazom špageti vestern, jer je, kaže, uvredljiva. “Špagete su nešto što se jede. Rad Serđa Leonea se svakako ne možete pojesti“, kao ni filmovi koji su se gledali u to vreme jednom nedeljno u zemlji filma
tebi jeste , milionima nije, Pamela je i danas za mnoge divaНе знам зашто али мени је ова жена скроз антипатична.
uz parfem "after white"....