Legalize MaryJane or not?

Legalizovati marihuanu:

• Da.

• Ne.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Cekam kuma:
SRBIJA NAKON LEGALIZACIJE(posto nemamo kulturu)::lol:
Scena 1:
Seljak pusi vutru i gleda kako mu grad skembao useve sa osmehom na licu..."Milisaveeeee bem ti sliku, sh'o ovo dobra stvar, odi da probash...
Scena 2: Radnik na pumpi pretache benzin..pusi vutru i cita "Zabranjeno pusenje" sa osmehom nalicu(jos jedan happy vutrash)...
Scena 3: Sef gradilista gleda kako mu majstor pada s krova i prilazi mu s pitanjem(i opet sa osmehom na licu)"Jel' da da je dobra?
Scena 4: Mesar ima problem kako da usluzi musteriju, jer je otfikario svih deset komada.
Scena 5: Vojnik na bojevom gadjanju jurisha na staticnu metu sa metlom iz klozeta
Scena 6: Dom zdravlja prazan, nigde zive duse, svi pushe vutru i svi su zdravi....
............itd.

Dobar ti je marketing. Moja baba bi se prestravila.
A jel' znash da se od masturbacije sushi kichma?

begunac:
Ja, znam duvaci i duvacice(:lol: ) ce sad reci ma joook,kakva zavisnost....greska....jednog dana ce travu da zamene kokom.......a posle...itd
...30% ljudi koji duvaju to rade jer misle da je to moderno...sledeci 30%,jer ih je neko nagovorio....cisto zato sto trebaju da budu necije musterije....Ne mogu da objasnim popularnost trave.....samo katran lepite na pluca...hahsis je 100 -puta bolji,efikasniji ,zdraviji...

Ili mozda zamene petlom ili guskom... :roll:
Drugo, zelim da mi objasnish razliku izmedju hashisha i trave.

LePiaf:
Ova ptichica nije. Glasam za.

Za, za nego shta. :)

AntunTun:
a jel ti volish da mislim da se s travom pochinje a?....tom nekom logikom....pochinje se s mlekom pa se prelazi na alkohol....rekao si da tje dotji neshto jache....jache i sad postoji....evo ja pushim travu pa i nisam po kontejnerima u potrazi za iglom....a pushim je poprilichno dugo

Mudro zborish momche. :)

begunac:
...necu da te pljujem....samo da te poducim...
Dakle svi ti tvoji poznanici ,rodjaci,prijatelji.....ste ustvari biljke.......uspesni poslovni ljudi?...ha da ,rade za sihiptare...Droga je pre svega BIZNIS.....a trava je droga....i duvanjem iste se postaje NARKOMAN...da se ne zavaravamo......trava je prva stepenica prema zavisnosti......Ja, znam duvaci i duvacice(:lol: ) ce sad reci ma joook,kakva zavisnost....greska....jednog dana ce travu da zamene kokom.......a posle...itd
...30% ljudi koji duvaju to rade jer misle da je to moderno...sledeci 30%,jer ih je neko nagovorio....cisto zato sto trebaju da budu necije musterije....Ne mogu da objasnim popularnost trave.....samo katran lepite na pluca...hahsis je 100 -puta bolji,efikasniji ,zdraviji...
Davno,nekad......moj drugar je donosio zapad kod nas:lol: ....tacni dilovao pomalo.....sve vidjenije face u gradu su se palile na to....kao uuuu sto odkida.....a u stvari ufixsaju se sa secerom u prahu ili sodu birkabonu.......sto im je ovaj uvaljivao...bruka
Ah da " odlicni roditelji":shock: .....jadna deca!!!!
ODAKLE TEBI IDEJA DA TREBA NEKOG DA PODUCHAVAS JADNI CHOVECHE!!!
Ja uopshte nisam naglasila da sam konzument albanaca...bash naprotiv...preshla sam dvadesetu i daaaaaaaaaleeeeekoooo od toga da ce sad lik iz kraja da dodje i da mi kaze Ej sad je fora da se pushi to je sad in, nemoj da si bedak! i da ja lepo da ne bi ispala pushka u drushtvu krenem da se drogiram...KOME TI PRICHAS?Pogledaj malo dalje od svoje terase videcesh da je svet mnogo vishe od stereotipa i predrasuda!! I josh blatish ljude koje uopshte ne poznajesh!!!??Ja sam prilchcno zrela osoba sa jasno izgradjenim sistemom vrednosti, principima i moralnim kodeksima, i necu da dozvolim da me bilo ko blati i diskriminishe na osnovu nekih mojih opredeljenja!!!A shto se tice tih tvojih drugara sto smrcu prah secer...pa mislim s'kim si takav si!

Ja sam prilchcno zrela osoba sa jasno izgradjenim sistemom vrednosti, principima i moralnim kodeksima, i necu da dozvolim da me bilo ko blati i diskriminishe na osnovu nekih mojih opredeljenja!!!

Ti da si zrela ne bi ovako shvatala postove na forumu
nothing.gif

xpajamacax:
uuuyeeee
al si napičena!!! :shock:
jel te mama i tata grde zbog tolike količine mare?
ccc
nemoj da se ljutiš na druge!
i nemoj da braniš toliko varenje...jerbo nije lek.
ja kao (bivši) strastveni potrošac rajske cigarete...
nisam za legalizaciju. sada iz ovog ugla jednog roditelja potpuno drugačije gledam na stvar!
i ti ćeš jednog dana.
a ta tvoja napičenost i prosipanje svemirske mudrosti, liči na penušanje razmaženog deteta kojem mama neće da kupi lizu!
a po tvom predanju ispade da u stvari cela planeta duvari i da u zapravo nema tog koji to ne radi!!!
vutra spaja ljude?
c'mon...wake up.
NAPICHENA?!!Ovo je toliko jedna idiotska rec da apsolutno para moj smisao za verbalnu estetiku....nabacila bih nekog smile da opishem svoje gnushanje ali nema takvog!Ja na prvom mestu od jednog korektnog roditelja, koji ima ulogu primera i edukacijsku funkciju ne mogu da prihvatim ovako neshto...a mozda decu prvo da nauchis kao da postuju pravo izbora, da izgrade pravilne prioritete u zivotu, da chitaju vise, da sire svoje zivotno iskustvo, ali ne...to je teshko...lakse je ispljuvati nekoga ko je za legalizaciju marihuane i onda ispuniti "svoju moralnu duznost roditelja"...drushtvo nece da ti zastiti decu to mozes samo ti da uradish pravilnim vaspitanjem!!

loop:
Ti da si zrela ne bi ovako shvatala postove na forumu
nothing.gif
Branim svoje mishljenje i sebe kad god smatram da je isto ugrozeno!!A jel mozesh molim te malo da mi pojasnish teoriju "Nisi zreo ako ozbiljno shvatish nechije mishljenje na forumu" od velikog mislioca (koji)loopa!!E sad cu ozbiljno da se pozabavim svojim sazrevanjem, hvala!prosvetlio si me ...prenecu dalje...u potpisu- ona koja je nekada pushila vutru a sad se kaje i to beskompromisno odbacuje!

Ne, pogresno si me razumela, htedoh reci da ako se ti nerviras zbog necijeg posta ovde i tako zucno reagujjesh onda nisi sazrela za forumashki zivot.
Morash da ukapirash da taj begunac recimo mozda nece ni videti ovaj tvoj post, i da nema razloga da se ti vredjas zbog bilo cijeg posta ovde ili da ti nekog vredjas.
Ovde ti postovi lete ko musice, pa mozda ni ti ne procitash ovaj moj post ali takav ti je ovaj forum...

momci, genijalci ste:p
ok.
ketis, darling..
već su ti momci sve rekli...
a ja stvarno mislim da treba da spustiš loptu. pobogu p ana sve odgovaraš svadljivo:p
zbog tog asam i napisala da si napičena!
naravno da svako treba da ima svoj izbor!
i naravno da sam lično kriva za sve gluposti moje dece, ali mala, mešati babe i žabe...
ne valja.
a kažeš da treba poštovati tuđe mišljenje...
pa ti ga prva ne poštuješ:p
pozdrav..
odpiči se.p
biće ti lakše.
ili duni jednu..mada u ovakvom napičenom stanju ako duneš...yebi ga možda i ubiješ nekog:p

meni je milija ona shto te pukne na po sata...pa nikom nishta...nego ona od koje se razvlachish ko slina sledetjih 5 sati...zato lepo u bratskom nam amsterdamu qpish koju zhelish...a ne da se cimash s koje kakim debilima po koje kakim haustorima...da ti prodaju mrvu trave...i to ako ga ne znash velika je shansa da te zavrne a da ne trepne...i onako ko god otje mozhe da je qpi...isto ko i za sve druge opijate...shto naravno ne znachi da se svi legalizuju...travu treba...al ne totalno...vetj da se naprave neke odrednice...na odredjenim mestima...i te fore...il da ne bude legalno prodavati je...znachi ako prodash pubu travu sjebo si se...al ako imash biljq u backyardu nikom nishta...

znaš šta...
kada god sam duvala pojačavala mi je osećanja:p
ako sam bila lepo raspoložena, ja sam se cepala ko luda,
ako sam bila tužna ja sam plačip čkila ko kiša...
kada sam vozila vozila sam ko dileja.....
dakle ono je bila šala:p
i nemoj ti meni.....

Cekam kuma:
SRBIJA NAKON LEGALIZACIJE(posto nemamo kulturu)::lol:
Scena 1:
Seljak pusi vutru i gleda kako mu grad skembao useve sa osmehom na licu..."Milisaveeeee bem ti sliku, sh'o ovo dobra stvar, odi da probash...
Scena 2: Radnik na pumpi pretache benzin..pusi vutru i cita "Zabranjeno pusenje" sa osmehom nalicu(jos jedan happy vutrash)...
Scena 3: Sef gradilista gleda kako mu majstor pada s krova i prilazi mu s pitanjem(i opet sa osmehom na licu)"Jel' da da je dobra?
Scena 4: Mesar ima problem kako da usluzi musteriju, jer je otfikario svih deset komada.
Scena 5: Vojnik na bojevom gadjanju jurisha na staticnu metu sa metlom iz klozeta
Scena 6: Dom zdravlja prazan, nigde zive duse, svi pushe vutru i svi su zdravi....
............itd.

meni je ovo simpa...pazi ovo za vojnika...to se ne radi na lsd-u a zamisli na travi...nego mediji filuju umove glupostima...ok za qlturu...al eto ti tvoje qlture o gandzi kad ti mislish da da bi se ljudi ovako ponashali...naravno i ako je preuvelichano...previshe je preuvelichano...ja sam za 5god stazha mozhda 3 put bio navaren na istom...i to nedeljom kad dezhuram...i mogu ti retji da nikad nisam ljubazniji...ostaju ljudi po 15tak minuta...chavrljamo o svemu...ma tad sam bash dusha od choveka...i ovako sam...al tad sam raspolozhen to da delim...subota veche u chachq....fantastichno...nego ajd otvorimo temu o pajpovima bongovima nargilama i slichnim djakonijama...anketu...omiljeni nachin konzumacije...mada nishta se ne poredi sa "olizhi savij"...to je moj ritual...volim da rolam pa to tije....ranije sam qpovo onaj drum i slichni pa moto...al ono cepa grlo vishe neg ovo smetje...hehhe kod mene u selu ima neki zidar zovu ga "de goj"......"de goj sam radio sve sam dobro uradio"..."de goj sam bio na svadbi igro sam"..."de goj se pije prvi sam"...zamisli ga de goj u legalizaciji (:....exxxxtraaaa

LePiaf:
Ja se potpuno slazem sa loop-om... ili mi se chini da se slazem... ne znam... zaboravio sam vec shta je napisao...

Jel' vidish Keti?
ok shvatam da je to dobronamerno, ali shvatite i vi mene kad se zajebavam onda se zajebavam a kad hocu da dam svoje ozbiljno mishljenje onda sam ozbiljna, u stvari mislim da neki forumasi vredjaju po defaultu ne ocekujuci da im neko pametan i normalan odgovori a onda kad vide da ima i takvih...eee.. onda nastave neshto nepovezano da trabunjaju i seru bez ikakvih argumenata..nego tek tako..da bi srali...da ..sad mi je jasnije sve to...

Back