Legalize MaryJane or not?

Legalizovati marihuanu:

• Da.

• Ne.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
chokolada:
Ma neeee, trebamo pustiti nesrecne prostitutke da crknu od bolescina i da nemaju nikakva prava i treba da gledamo kako se deca drogiraju zato sto je zabranjeno i s tim zanimljivo! :roll: Nara Yan je vec rekao, ja ponavljam :arrow: pogledajte samo holadniju!

Ma neeee, treba to sve rešiti kao HOLANĐANI, što bi reko
Bora Čorba u pesmi Amsterdam -

.....Tu kurave u izlogu sedu,

piju, pušu, prolaznike gledu....

...u kafanu pušu marihuanu,

ili neku drogu piju s nogu....

Znachi DA DA I ponovo DA!!!!!!!
Skoro svi moji poznanici i rodjaci pushe travu, a usput nisu ni lenshtine ni narkomani bash naprotiv uspeshni poslovni ljudi, studentarija, odlichni roditelji!!Gde god da odem, u drugu zemlju, grad, letovanje,zimovanje, Upoznajem se sa ljudima najrazlichitijih nacionalnosti i svi vole da dunu!!Preko dzeja su pochela neka od mojih najboljih prijateljstava i ljubavi....vutra spaja ljude!...I nek mi neko kaze shta je to toliko loshe u travi?Draze vam je da gutate bensendine i diazepame, da se lesite od alkohola?U ovoj zemlji moras da imas exit s'vremena na vreme ili prsnes..A ako hocete da stvarno zastitite svoju decu onda ih VASPITAJTE! nemojte da dajete pesimisticke meditacije o haosu u drustvu, da krivite dilere i vaspitace i politicare i ko zna kog jos, VI STE KRIVI!
I jos jedan podatak, vise ljudi u Srbiji umre od masne hrane(holesterol-srcani udar), dijabetesa(beli secer, belo brasno),cigareta(raznorazni kanceri) ...te ako hocete nesto dobro da ucinite za njihovo zdravlje onda se skinite sa neta i skuvajte im fini,lepi,zdravi obrok...a sto se tice marihuane to ce vec oni da odluce..

U mojoj okolini travu puse samo oni koji je se domognu...
Vi pricate o Beogradu...
Vi jednostavno zelite da se ona legalizuje :shock:
A zasto tema nije bila otprilike Hajde da iskorijenimo drogu...?
Nemam ja nista protiv, nek radi sta ko hoce, ali...
Ja nisam probala travu i sasvim OK sam... :roll:

november child:
moje vaspitno obrazovne metode ukljuchuju postavljanje slobode izbora za osnovu lichnosti..a uloga roditelja do punoletstva je da nauche decu kako da im izbori budu najpovoljniji za njih..
radije bih se sama pobrinula da mi deca odrastu tako da ne postanu narkomani (pochela sa vutrom ili ne :roll: ) nego to prepustila zakonu..
zakon ih ne shtiti od toga da postanu alkosi, suicidalni depresivci, asocijalni ekscentrici, promiskuitetna landarala, shto je takodje stvar izbora - vec ih shtiti njihova lichnost..
kamo srece da si ti tako odrastao.. :roll: mozda bi bilo neshto od tebe..
Ako ih zakon ne štiti, nećeš moći ni ti da ih zaštitiš, i u to budi sigurna!
U pravu je Čokokolada, legalizovanjem trave klincima više neće biti zanimljivo,
ali će zato preći na nešto jače (opet nelegalno), dok se i ono ne legalizuje.....
pa sve dok ne završe u nekom kontejneru - u potrazi za iglom.....
mislim.... iz kog ste vi crtanog filma???

NE!!!

iz....knjige o dzungli

a jel ti volish da mislim da se s travom pochinje a?....tom nekom logikom....pochinje se s mlekom pa se prelazi na alkohol....rekao si da tje dotji neshto jache....jache i sad postoji....evo ja pushim travu pa i nisam po kontejnerima u potrazi za iglom....a pushim je poprilichno dugo

al ja sam samo karakter iz crtatja....heh

cokolada je u pravu....od kad su u Holandiji razdvojili laku i tesku drogu legalizacijom trave, manje je ljudi koji su na teskim drogama...to je cinjenica a vi se svadjajte do sutra...

a Amsterdam je super grad koji uopste nije mesto kojim treba da se plase mali srbi....:)
cuj molim te prostitucija i droga....ma strasno...to Srbija nije videla jos i toga kod nas nema...
antun je lepo rekao, nemamo mi tu kulturu...kultura slobodnog izbora....bi bismo ko svinje navalili na nesto sto zakon/institucije/(dodati po zelji ) proglasi legalnim...

zamislite samo da mozete da birate i da vas u tome ne sprecava zakon, Ruska ili Amfilohije...koliko bi to samo pedera, narkomana i prostitutki bilo....:)
mislim ljudi...o cemu vi pricate....

ketis:
Skoro svi moji poznanici i rodjaci pushe travu, a usput nisu ni lenshtine ni narkomani bash naprotiv uspeshni poslovni ljudi, studentarija, odlichni roditelji!!Gde god da odem, u drugu zemlju, grad, letovanje,zimovanje, Upoznajem se sa ljudima najrazlichitijih nacionalnosti i svi vole da dunu!!Preko dzeja su pochela neka od mojih najboljih prijateljstava i ljubavi....vutra spaja ljude!...I nek mi neko kaze shta je to toliko loshe u travi?Draze vam je da gutate bensendine i diazepame, da se lesite od alkohola?U ovoj zemlji moras da imas exit s'vremena na vreme ili prsnes..A ako hocete da stvarno zastitite svoju decu onda ih VASPITAJTE! nemojte da dajete pesimisticke meditacije o haosu u drustvu, da krivite dilere i vaspitace i politicare i ko zna kog jos, VI STE KRIVI!
I jos jedan podatak, vise ljudi u Srbiji umre od masne hrane(holesterol-srcani udar), dijabetesa(beli secer, belo brasno),cigareta(raznorazni kanceri) ...te ako hocete nesto dobro da ucinite za njihovo zdravlje onda se skinite sa neta i skuvajte im fini,lepi,zdravi obrok...a sto se tice marihuane to ce vec oni da odluce..
...necu da te pljujem....samo da te poducim...
Dakle svi ti tvoji poznanici ,rodjaci,prijatelji.....ste ustvari biljke.......uspesni poslovni ljudi?...ha da ,rade za sihiptare...Droga je pre svega BIZNIS.....a trava je droga....i duvanjem iste se postaje NARKOMAN...da se ne zavaravamo......trava je prva stepenica prema zavisnosti......Ja, znam duvaci i duvacice(:lol: ) ce sad reci ma joook,kakva zavisnost....greska....jednog dana ce travu da zamene kokom.......a posle...itd
...30% ljudi koji duvaju to rade jer misle da je to moderno...sledeci 30%,jer ih je neko nagovorio....cisto zato sto trebaju da budu necije musterije....Ne mogu da objasnim popularnost trave.....samo katran lepite na pluca...hahsis je 100 -puta bolji,efikasniji ,zdraviji...
Davno,nekad......moj drugar je donosio zapad kod nas:lol: ....tacni dilovao pomalo.....sve vidjenije face u gradu su se palile na to....kao uuuu sto odkida.....a u stvari ufixsaju se sa secerom u prahu ili sodu birkabonu.......sto im je ovaj uvaljivao...bruka
Ah da " odlicni roditelji":shock: .....jadna deca!!!!

begunac:
Droga je pre svega BIZNIS.....a trava je droga....i duvanjem iste se postaje NARKOMAN...da se ne zavaravamo......trava je prva stepenica prema zavisnosti......Ja, znam duvaci i duvacice(:lol: ) ce sad reci ma joook,kakva zavisnost....greska....jednog dana ce travu da zamene kokom.......a posle...itd
******, i mlechni proizvodi su biznis. SVE je danas biznis. Dobro nam doshao u kapitalizam. Shta si ti sad pametno rekao?

"Prva stepenica prema zavisnosti"? I pivo je prva stepenica prema alkoholizmu. Koliko ljudi nikad ne pije pivo?

Rekao bih da je sreca shto postoje zemlje poput Holandije sa mnogo mnogo duzom istorijom gradjanskih sloboda i tolerancije, koje su se odluchile da urade neshto u praksi i za ove zaostalije budu lep experiment... rekao bih, dakle, da je sreca, al' neki ljudi su jednostavno slepi.

ketis:
uuuyeeee
al si napičena!!! :shock:
jel te mama i tata grde zbog tolike količine mare?
ccc
nemoj da se ljutiš na druge!
i nemoj da braniš toliko varenje...jerbo nije lek.
ja kao (bivši) strastveni potrošac rajske cigarete...
nisam za legalizaciju. sada iz ovog ugla jednog roditelja potpuno drugačije gledam na stvar!
i ti ćeš jednog dana.
a ta tvoja napičenost i prosipanje svemirske mudrosti, liči na penušanje razmaženog deteta kojem mama neće da kupi lizu!
a po tvom predanju ispade da u stvari cela planeta duvari i da u zapravo nema tog koji to ne radi!!!
vutra spaja ljude?
c'mon...wake up.

xpajamacax:
uuuyeeee
al si napičena!!! :shock:
jel te mama i tata grde zbog tolike količine mare?
ccc
nemoj da se ljutiš na druge!
i nemoj da braniš toliko varenje...jerbo nije lek.
ja kao (bivši) strastveni potrošac rajske cigarete...
nisam za legalizaciju. sada iz ovog ugla jednog roditelja potpuno drugačije gledam na stvar!
i ti ćeš jednog dana.
a ta tvoja napičenost i prosipanje svemirske mudrosti, liči na penušanje razmaženog deteta kojem mama neće da kupi lizu!
a po tvom predanju ispade da u stvari cela planeta duvari i da u zapravo nema tog koji to ne radi!!!
vutra spaja ljude?
c'mon...wake up.
Pa 'ajd sad reci ko se ovde zapenushao :roll:

Ma mozemo mi ovde da mrsimo (piii) do sutra, ali u ova zemlja je u tolikim (piii) da o legalizaciji marihuane ne treba ni razmisljati.
I sta Vi bre pominjete vise tu vutru kad je ona skoro neprimetna.
[colour=red]Danas je mnogo lakse zavrsiti dop neko vutru[/colour]
A i te vutre sto ima to je takvo djubre da ne zasluzuje da se pominje.
Vidimo se za jedno 10-ak godina kad ova drzava stane na noge, pa onda mozemo da govorimo o legalizaciji hashisha i skanka a ne marihuane.
Dotad bi svaka legalizacija bila krajnje kontra produktivna...

SRBIJA NAKON LEGALIZACIJE(posto nemamo kulturu)::lol:
Scena 1:
Seljak pusi vutru i gleda kako mu grad skembao useve sa osmehom na licu..."Milisaveeeee bem ti sliku, sh'o ovo dobra stvar, odi da probash...
Scena 2: Radnik na pumpi pretache benzin..pusi vutru i cita "Zabranjeno pusenje" sa osmehom nalicu(jos jedan happy vutrash)...
Scena 3: Sef gradilista gleda kako mu majstor pada s krova i prilazi mu s pitanjem(i opet sa osmehom na licu)"Jel' da da je dobra?
Scena 4: Mesar ima problem kako da usluzi musteriju, jer je otfikario svih deset komada.
Scena 5: Vojnik na bojevom gadjanju jurisha na staticnu metu sa metlom iz klozeta
Scena 6: Dom zdravlja prazan, nigde zive duse, svi pushe vutru i svi su zdravi....
............itd.

Back