0077
Elita
- Poruka
- 24.748
šta to sa Nizozemskom??
a prostitutke?
pa njih će uvek i svuda da bude.
nego treba legalizovti sve,zbog kontrole.
a prostitutke?
pa njih će uvek i svuda da bude.
nego treba legalizovti sve,zbog kontrole.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
chokolada:Ma neeee, trebamo pustiti nesrecne prostitutke da crknu od bolescina i da nemaju nikakva prava i treba da gledamo kako se deca drogiraju zato sto je zabranjeno i s tim zanimljivo!Nara Yan je vec rekao, ja ponavljam
pogledajte samo holadniju!
saver:Ako se usvoji u krsti , onda ce ovdje , tek poceti da bude veselo![]()
loop:vec da bi i pametni ljudi imali koristi od kretena koji je koriste.
Treba li josh koji put da se ponavljam?
Ako ih zakon ne štiti, nećeš moći ni ti da ih zaštitiš, i u to budi sigurna!november child:moje vaspitno obrazovne metode ukljuchuju postavljanje slobode izbora za osnovu lichnosti..a uloga roditelja do punoletstva je da nauche decu kako da im izbori budu najpovoljniji za njih..
radije bih se sama pobrinula da mi deca odrastu tako da ne postanu narkomani (pochela sa vutrom ili ne) nego to prepustila zakonu..
zakon ih ne shtiti od toga da postanu alkosi, suicidalni depresivci, asocijalni ekscentrici, promiskuitetna landarala, shto je takodje stvar izbora - vec ih shtiti njihova lichnost..
kamo srece da si ti tako odrastao..mozda bi bilo neshto od tebe..
...necu da te pljujem....samo da te poducim...ketis:Znachi DA DA I ponovo DA!!!!!!!
Skoro svi moji poznanici i rodjaci pushe travu, a usput nisu ni lenshtine ni narkomani bash naprotiv uspeshni poslovni ljudi, studentarija, odlichni roditelji!!Gde god da odem, u drugu zemlju, grad, letovanje,zimovanje, Upoznajem se sa ljudima najrazlichitijih nacionalnosti i svi vole da dunu!!Preko dzeja su pochela neka od mojih najboljih prijateljstava i ljubavi....vutra spaja ljude!...I nek mi neko kaze shta je to toliko loshe u travi?Draze vam je da gutate bensendine i diazepame, da se lesite od alkohola?U ovoj zemlji moras da imas exit s'vremena na vreme ili prsnes..A ako hocete da stvarno zastitite svoju decu onda ih VASPITAJTE! nemojte da dajete pesimisticke meditacije o haosu u drustvu, da krivite dilere i vaspitace i politicare i ko zna kog jos, VI STE KRIVI!
I jos jedan podatak, vise ljudi u Srbiji umre od masne hrane(holesterol-srcani udar), dijabetesa(beli secer, belo brasno),cigareta(raznorazni kanceri) ...te ako hocete nesto dobro da ucinite za njihovo zdravlje onda se skinite sa neta i skuvajte im fini,lepi,zdravi obrok...a sto se tice marihuane to ce vec oni da odluce..
Ova ptichica nije. Glasam za.NaraYan:Sachekaj malo, mozda su ove jutarnje ptichice protivnici![]()
******, i mlechni proizvodi su biznis. SVE je danas biznis. Dobro nam doshao u kapitalizam. Shta si ti sad pametno rekao?begunac:Droga je pre svega BIZNIS.....a trava je droga....i duvanjem iste se postaje NARKOMAN...da se ne zavaravamo......trava je prva stepenica prema zavisnosti......Ja, znam duvaci i duvacice() ce sad reci ma joook,kakva zavisnost....greska....jednog dana ce travu da zamene kokom.......a posle...itd
uuuyeeeeketis:Znachi DA DA I ponovo DA!!!!!!!
Skoro svi moji poznanici i rodjaci pushe travu, a usput nisu ni lenshtine ni narkomani bash naprotiv uspeshni poslovni ljudi, studentarija, odlichni roditelji!!Gde god da odem, u drugu zemlju, grad, letovanje,zimovanje, Upoznajem se sa ljudima najrazlichitijih nacionalnosti i svi vole da dunu!!Preko dzeja su pochela neka od mojih najboljih prijateljstava i ljubavi....vutra spaja ljude!...I nek mi neko kaze shta je to toliko loshe u travi?Draze vam je da gutate bensendine i diazepame, da se lesite od alkohola?U ovoj zemlji moras da imas exit s'vremena na vreme ili prsnes..A ako hocete da stvarno zastitite svoju decu onda ih VASPITAJTE! nemojte da dajete pesimisticke meditacije o haosu u drustvu, da krivite dilere i vaspitace i politicare i ko zna kog jos, VI STE KRIVI!
I jos jedan podatak, vise ljudi u Srbiji umre od masne hrane(holesterol-srcani udar), dijabetesa(beli secer, belo brasno),cigareta(raznorazni kanceri) ...te ako hocete nesto dobro da ucinite za njihovo zdravlje onda se skinite sa neta i skuvajte im fini,lepi,zdravi obrok...a sto se tice marihuane to ce vec oni da odluce..
Pa 'ajd sad reci ko se ovde zapenushaoxpajamacax:uuuyeeee
al si napičena!!! :shock:
jel te mama i tata grde zbog tolike količine mare?
ccc
nemoj da se ljutiš na druge!
i nemoj da braniš toliko varenje...jerbo nije lek.
ja kao (bivši) strastveni potrošac rajske cigarete...
nisam za legalizaciju. sada iz ovog ugla jednog roditelja potpuno drugačije gledam na stvar!
i ti ćeš jednog dana.
a ta tvoja napičenost i prosipanje svemirske mudrosti, liči na penušanje razmaženog deteta kojem mama neće da kupi lizu!
a po tvom predanju ispade da u stvari cela planeta duvari i da u zapravo nema tog koji to ne radi!!!
vutra spaja ljude?
c'mon...wake up.