Legalize MaryJane or not?

Legalizovati marihuanu:

• Da.

• Ne.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ma jok on bi samo da te mazi
haha.gif

comandos:
Ne varim vec skoro 2 godine ali mislim kad bi je legalizovali da bi ljudi manje varili jer snas ono sto nesmes to volis da probas a ovako to bi bilo svima dostupno i ljudi bi onda bili manje radoznali.

shto tje retji ako je sodomija zabranjena...tebi je zanimljiva i radoznao si?...pih...

danas slusham radio na poslu misim da je kazhiprst na b92...i gostuje neki psihijatar kao borba protiv bolesti zavisnosti bla bla...kao nacionalna strategija ovo ono...i melje melje melje...i slusham ga slusham slusham...i mislim se do kad tje bre da prodaju gluposti?...chovek koji poistoveti marihuanu i heroin je idiot..ni manje ni vishe neg idiot...dakle nema tu strategija i borba kad istu vodi idiot...nego chitaju jedni druge sve te izvikane face u "metnalnoj medicini" i onda neshto kao prodaju testise za bubrege...on se kao susretao s razlichitim sluchajevima bla bla...umukni jadna budalo...mislim se ja...kad ne znash gde si shupalj skote ogavni...

i tako...

Lejdi Di:
ja glasam za ne...moj brat od strica je imao velikih problema,sve je pocelo od malo travice...

dakle ako si kao klinac ubio vrapca vazdusharom...sve su shanse da tjesh baciti bombu u prepunu diskoteq?...
pa mislim jeeebteeeee...hah
e al to je najbolja fora...pazi kao drushtvo povuche choveka i te fore...pa naravno da ga povuche drushtvo kad bi ceo zhivot sedeo sam u qtji verovatno ne bi imao poroke...to shto je neka ovca posle trave uzela dop ne znachi da je iskljuchivo trava kriva...trava prava? (: ...

brinem se...ja sam kao klinac masturbirao misletji o svojoj strini...koja je btw teeezhak gabor...valjda mi bilo zanimljivo...e sad...ako sutra budem silovao sopstvenu tjerq dal je to posledica mojih greshnih misli o mojoj strini?...ili pak nekoliko puta sam krao po prodavnicama...uglavnom one chokoladice shto su na "pultu" dal to znachi da ako mi se bude ukazala prilika netju chasiti chasa da ojadim nekog meni bliskog?...e daj bre ukljuchite osnovnu logiq u svoje razmishljanje...

@AntunTun
strashno,da ne poverujem shta citam!
kao prvo ti uopshte ne poznajesh mog brata i ako si na njega mislio kad si napisao "ovca" mozes da se nosis u picqu materinu jer je jadno osudjivati osobu o cijem zivotu ne znas nishta!
napisala sam da je moj brat poceo sa gandzom...navela sam primer, nisam napisala da je to nuzno posledicna veza...i sigurna sam da neki od vas imaju jaci karakter od njega i da nece preci na nesto teze...ali i da nije imao velikih problema kasnije, svejedno bih glasala za ne!

mislim ajde ti za pocetak ukljuci mozak. sigurna sam da znas da se posle duze upotrebe marihuane gubi koncentracija, motivacija a pamcenje i paznja postaju oshteceni...cesti su problemi sa srcem, krvnim pritiskom, poremecaji hormona...i ne kazem to samo na osnovu iskustva mog brata, to su cinjenice...a vi se za to borite?!
shta trava to toliko nudi da vi duvate iako znate da shteti...kao opustite se, lepo vam je, postanete veseli, druzeljubivi, euforicni, nasmejani......to isto moze da postigne na drugaciji, prirodniji, zdraviji i normalniji nacin...ali ono svako ima svoj zivot i svoj izbor,vi radite sta se vama radi to je vasha stvar...ja glasam za ne i mrzi me vishe da odgovaram ljudima koji misle drugacije, imam pametnija posla. pozz.

Lejdi Di:
@AntunTun
kao prvo ti uopshte ne poznajesh mog brata i ako si na njega mislio kad si napisao "ovca" mozes da se nosis u picqu materinu jer je jadno osudjivati osobu o cijem zivotu ne znas nishta!
napisala sam da je moj brat poceo sa gandzom...navela sam primer, nisam napisala da je to nuzno posledicna veza...i sigurna sam da neki od vas imaju jaci karakter od njega i da nece preci na nesto teze...ali i da nije imao velikih problema kasnije, svejedno bih glasala za ne!

mislim ajde ti za pocetak ukljuci mozak. sigurna sam da znas da se posle duze upotrebe marihuane gubi koncentracija, motivacija a pamcenje i paznja postaju oshteceni...cesti su problemi sa srcem, krvnim pritiskom, poremecaji hormona...i ne kazem to samo na osnovu iskustva mog brata, to su cinjenice...a vi se za to borite?!
shta trava to toliko nudi da vi duvate iako znate da shteti...kao opustite se, lepo vam je, postanete veseli, druzeljubivi, euforicni, nasmejani......to isto moze da postigne na drugaciji, prirodniji, zdraviji i normalniji nacin...ali ono svako ima svoj zivot i svoj izbor,vi radite sta se vama radi to je vasha stvar...ja glasam za ne i mrzi me vishe da odgovaram ljudima koji misle drugacije, imam pametnija posla. pozz.

Apsolutno se slazem sa tobom.Onaj ko nije imao da vidi iz prilozenog ili iz svog iskustva,ne zna o cemu pricas! Ali JA te shvatam! Ne znam ko je uopste i otvorio ovu temu jer je....glupa!

snowflower:
Jao........Bozeeeeee!!!! Pa onaj koji je sklon Travcici , sklon je i necemu visem.Naravno sve zavisi od drustva,s kim i gde se kreces! Zar ti nije lepse "opustanje" sa nekim koga volis negde bilo gde nego kao "Ajde da popusim jedan joint da mi bude lepo i opusteno!" Ma daaaaaaaaaaaaj,molim te! To je moje misljenje!!! Ovde ljudi nemaju granicu i retko ko se i zaustavi na tome,RETKO KO!!Naravno posle toga idu razne pilulice....ma i sam znas sta da ti pricam ! Ne kazem da svako ko je PROBAO joint da se sada bode u venu ali surova je ta Travcica! Svaka cast tebi ako to konzumiras cisto onako radi nekog uzivanja,ali ti si mozda jedan u milion koji samo TO pusi! Ali ubedjena sam i ZNAM da se tako pocinje bez obzira na sve....Opet kazem to je moje misljenje!! Pozz

To je tvoje mishljenje... ali je pogreshno :roll: :roll:

Lejdi Di:
@AntunTun

Cisto da objasnim razlog zalaganja za legalizaciju:

Niko ne zeli da ode u zatvor zato sto ima malo trave kod sebe!!!!!!! Utuvite sebi to u glavu!!! EEEEEEJ zbog pishljivog dzoka da robijash !?!?!?!?!? a panduri jedva cekaju samo takve da hapse (pa najlekse im) a oni koje stvarno treba da hapse i osudjuju lade muda u djakuziju!!!!! Pa neka je i trava toliko gadna koliko vi mislite.... PRAVO NA IZBOR IMAJU SVI!!!

Spajki:

Niko ne zeli da ode u zatvor zato sto ima malo trave kod sebe!!!!!!! Utuvite sebi to u glavu!!! EEEEEEJ zbog pishljivog dzoka da robijash !?!?!?!?!? a panduri jedva cekaju samo takve da hapse (pa najlekse im) a oni koje stvarno treba da hapse i osudjuju lade muda u djakuziju!!!!! Pa neka je i trava toliko gadna koliko vi mislite.... PRAVO NA IZBOR IMAJU SVI!!!

Da,pravo na izbor imaju svi!!!! Tu se jedino slazemo!!!! Ali morala sam jos nesto da kazem,tj da te pitam , jel ti vise brines da ne zavrsis na robiji nego zbog toga sto imas rupe u glavi??????Samo mi to odgovori!! Ako zelis,naravno!!!

Spajki:

Hm...
Ima istine u ovome.
Vaskrsla je tema za koju sam mislio da je odavno zaboravljena.
Ovde, pre svega, nije rech samo o legalizovati ili ne, vec i o nachinima opravdanja stavova koje zastupa svaki od nas.
Pitanje je zashto ne legalizovati. Niko nije umro od Marijaane, niti se vratio kuci napushen i tukao zenu, decu itd, pobio se negde tek tako i slichno. sa druge strane sve ima svoje dobre i loshe osobine. Za sada je ovde vishe ljudi za, ali kad bi ukljuchili i 'staru [post]komunistichku gardu' i ljude preko 50 +- 5 godina broj glasova za bi se drastichno smanjio.
A neka mi neko kaze poshteno:
Koja zemlja je bolja, Srbija ili Holandija, Srbija ili Jamajka, Srbija ili Indija...

snowflower:
Da,pravo na izbor imaju svi!!!! Tu se jedino slazemo!!!! Ali morala sam jos nesto da kazem,tj da te pitam , jel ti vise brines da ne zavrsis na robiji nego zbog toga sto imas rupe u glavi??????Samo mi to odgovori!! Ako zelis,naravno!!!
Hahahaha.... rupe u glavi nemam sigurno (pitaj alkosa ispred prodavnice dal ih on ima!)
a za robiju pa da naravno da brinem, ja ne bih zbog nelegalne Ganje da se druzim sa okorelim kriminalcima i ubicama koji stvarno zasluzuju da robijaju. Sad slozi kockice... osoba koja voli da pirne ponekad malo Ganje zavrsi na istom mestu kao neko ko je ubica???? GDE JE TU LOGIKA??

Back