C
chika_doktor
Gost
mihajlovic.....i goooooooooooooooooooooooooooooo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
comandos:Ne varim vec skoro 2 godine ali mislim kad bi je legalizovali da bi ljudi manje varili jer snas ono sto nesmes to volis da probas a ovako to bi bilo svima dostupno i ljudi bi onda bili manje radoznali.
Lejdi Di:ja glasam za ne...moj brat od strica je imao velikih problema,sve je pocelo od malo travice...
Lejdi Di:@AntunTun
strashno,da ne poverujem shta citam!
kao prvo ti uopshte ne poznajesh mog brata i ako si na njega mislio kad si napisao "ovca" mozes da se nosis u picqu materinu jer je jadno osudjivati osobu o cijem zivotu ne znas nishta!
napisala sam da je moj brat poceo sa gandzom...navela sam primer, nisam napisala da je to nuzno posledicna veza...i sigurna sam da neki od vas imaju jaci karakter od njega i da nece preci na nesto teze...ali i da nije imao velikih problema kasnije, svejedno bih glasala za ne!
mislim ajde ti za pocetak ukljuci mozak. sigurna sam da znas da se posle duze upotrebe marihuane gubi koncentracija, motivacija a pamcenje i paznja postaju oshteceni...cesti su problemi sa srcem, krvnim pritiskom, poremecaji hormona...i ne kazem to samo na osnovu iskustva mog brata, to su cinjenice...a vi se za to borite?!
shta trava to toliko nudi da vi duvate iako znate da shteti...kao opustite se, lepo vam je, postanete veseli, druzeljubivi, euforicni, nasmejani......to isto moze da postigne na drugaciji, prirodniji, zdraviji i normalniji nacin...ali ono svako ima svoj zivot i svoj izbor,vi radite sta se vama radi to je vasha stvar...ja glasam za ne i mrzi me vishe da odgovaram ljudima koji misle drugacije, imam pametnija posla. pozz.
Cekam kuma:Posto pusaci "duvanzdije" retko kad postuju nepusace i uvaljuju im gde stignu svoje parce dima, ne verujem da bi sa travkom bilo drugacije.
Jos im samo to fali.
snowflower:Jao........Bozeeeeee!!!! Pa onaj koji je sklon Travcici , sklon je i necemu visem.Naravno sve zavisi od drustva,s kim i gde se kreces! Zar ti nije lepse "opustanje" sa nekim koga volis negde bilo gde nego kao "Ajde da popusim jedan joint da mi bude lepo i opusteno!" Ma daaaaaaaaaaaaj,molim te! To je moje misljenje!!! Ovde ljudi nemaju granicu i retko ko se i zaustavi na tome,RETKO KO!!Naravno posle toga idu razne pilulice....ma i sam znas sta da ti pricam ! Ne kazem da svako ko je PROBAO joint da se sada bode u venu ali surova je ta Travcica! Svaka cast tebi ako to konzumiras cisto onako radi nekog uzivanja,ali ti si mozda jedan u milion koji samo TO pusi! Ali ubedjena sam i ZNAM da se tako pocinje bez obzira na sve....Opet kazem to je moje misljenje!! Pozz
LPhoklica:ma da,
ko cigare...
Lejdi Di:@AntunTun
strashno,da ne poverujem shta citam!
kao prvo ti uopshte ne poznajesh mog brata i ako si na njega mislio kad si napisao "ovca" mozes da se nosis u picqu materinu jer je jadno osudjivati osobu o cijem zivotu ne znas nishta!
napisala sam da je moj brat poceo sa gandzom...navela sam primer, nisam napisala da je to nuzno posledicna veza...i sigurna sam da neki od vas imaju jaci karakter od njega i da nece preci na nesto teze...ali i da nije imao velikih problema kasnije, svejedno bih glasala za ne!
mislim ajde ti za pocetak ukljuci mozak. sigurna sam da znas da se posle duze upotrebe marihuane gubi koncentracija, motivacija a pamcenje i paznja postaju oshteceni...cesti su problemi sa srcem, krvnim pritiskom, poremecaji hormona...i ne kazem to samo na osnovu iskustva mog brata, to su cinjenice...a vi se za to borite?!
shta trava to toliko nudi da vi duvate iako znate da shteti...kao opustite se, lepo vam je, postanete veseli, druzeljubivi, euforicni, nasmejani......to isto moze da postigne na drugaciji, prirodniji, zdraviji i normalniji nacin...ali ono svako ima svoj zivot i svoj izbor,vi radite sta se vama radi to je vasha stvar...ja glasam za ne i mrzi me vishe da odgovaram ljudima koji misle drugacije, imam pametnija posla. pozz.
Login Killer:I uvesti nizu carinu da bude jeftinija (nemam tolko para, bre)
Ma naravno da ne. :mad::shock:
![]()
![]()
![]()
![]()
Spajki:Cisto da objasnim razlog zalaganja za legalizaciju:
Niko ne zeli da ode u zatvor zato sto ima malo trave kod sebe!!!!!!! Utuvite sebi to u glavu!!! EEEEEEJ zbog pishljivog dzoka da robijash !?!?!?!?!? a panduri jedva cekaju samo takve da hapse (pa najlekse im) a oni koje stvarno treba da hapse i osudjuju lade muda u djakuziju!!!!! Pa neka je i trava toliko gadna koliko vi mislite.... PRAVO NA IZBOR IMAJU SVI!!!
Spajki:Cisto da objasnim razlog zalaganja za legalizaciju:
Niko ne zeli da ode u zatvor zato sto ima malo trave kod sebe!!!!!!! Utuvite sebi to u glavu!!! EEEEEEJ zbog pishljivog dzoka da robijash !?!?!?!?!? a panduri jedva cekaju samo takve da hapse (pa najlekse im) a oni koje stvarno treba da hapse i osudjuju lade muda u djakuziju!!!!! Pa neka je i trava toliko gadna koliko vi mislite.... PRAVO NA IZBOR IMAJU SVI!!!
Čili:...ajde da se drogiramooooo,nek nam oci sjajeeeeeeee.... :-)
Hahahaha.... rupe u glavi nemam sigurno (pitaj alkosa ispred prodavnice dal ih on ima!)snowflower:Da,pravo na izbor imaju svi!!!! Tu se jedino slazemo!!!! Ali morala sam jos nesto da kazem,tj da te pitam , jel ti vise brines da ne zavrsis na robiji nego zbog toga sto imas rupe u glavi??????Samo mi to odgovori!! Ako zelis,naravno!!!