jjbranko
Obećava
- Poruka
- 56
MISLIM DA BI BILO KORISNO POSEBNO OMLADINI.
STA VI MISLITE ?????
dZANKERI JAVITE SE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STA VI MISLITE ?????
dZANKERI JAVITE SE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prvo probaj pa onda osudinesons:pun mi je **** vas narkomana !![]()
Zatvorio bih vas sve u neki zatvor , doterao sleper trave,raznih praskova,sintetike,......
i terao bih vas da DUVATE dok ne pocrknete SVI !8-)
A onda ...........ko prezivi neka prica !![]()
A ni da JEDU im ne bi davao, el tako, Nenose ?!? :shock:nesons:pun mi je **** vas narkomana !![]()
Zatvorio bih vas sve u neki zatvor , doterao sleper trave,raznih praskova,sintetike,......
nesons:pun mi je **** vas narkomana !![]()
jjbranko:prvo probaj pa onda osudi
Aleksej_BASO:Pa ja bih travu tretirao isto kao cigare.
Meni licno vise smetaju pusaci.....
Duvalje je drustveno kolaktiva stvar, i suoer je u menjim kolicinama, ali cigare su jedna odvratna navika.
nesons:probaj ti malo da nebudes DILEJA !!pa ces da vidis kako je dobro !
MOTIKU U RUKE !! PA DA VIDIS TRIPOVE I HALUDZE kad pocnu ledja da te cepaju od drustveno korisnog rada !
A to bi ti, debeli, pa da se, od tog poreza na duvan DOTIRAJU 'leb, slanina i kobaje, a ti da se ŠIRIŠ, još više, skoro DŽABAKA ?!?nesons:cigarete bih prodavao , ali po 10 EVRA za kutiju !! ( morava )
Pa nek pusi narod nas ! ( pa ce da se vidi kako ko i koliko moze bez cigareta )
Aleksej_BASO:..inace bas sam neki dan cuo da je od skoro ponovo i kod nas dozvoljeno POSEDVOANJE do 5gr marihuane........
Da li neko zna da li je to tacno?
PA NARAVNO , NIJE TO NISTA OPASNO AKO SE KORISTI U NORMALNIM KOLICINAMA.Aleksej_BASO:Pa ja bih travu tretirao isto kao cigare.
Meni licno vise smetaju pusaci.....
Duvalje je drustveno kolaktiva stvar, i suoer je u menjim kolicinama, ali cigare su jedna odvratna navika.
opste je poznato da legalizacija znaci kontrolu od strane drzave, tako da bi imali samo kvalitetniju ponudu.............8-)jjbranko:PA NARAVNO , NIJE TO NISTA OPASNO AKO SE KORISTI U NORMALNIM KOLICINAMA.