Бран Мутимировић
Ističe se
- Poruka
- 2.065
My work is done here.zasto se trudis? i ja sam se predomislila i od danas volim zene.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
My work is done here.zasto se trudis? i ja sam se predomislila i od danas volim zene.
Ма бјежи, ја мислио да си ти онако права жена од главе до пете, опасна заводница, а ти пријеђе у женске сека Персе.nemas ti pojma sta je snaga volje.
pa jesam,vidis me valjda na avataru?Ма бјежи, ја мислио да си ти онако права жена од главе до пете, опасна заводница, а ти пријеђе у женске сека Персе.
Сад сам у дилеми да ти ниси прерушени @manem78 , он би се љубио са свима одреда.pa jesam,vidis me valjda na avataru?
samo cu od sada da se ljubim sa zenama
ti si sad bas u nezgodnom polozaju izmedju nas.Сад сам у дилеми да ти ниси прерушени @manem78 , он би се љубио са свима одреда.
Snimi neki avi♡pa jesam,vidis me valjda na avataru?
samo cu od sada da se ljubim sa zenama
eno ti slika tamo na ljisuSnimi neki avi♡
Ma kako se ljubiteeno ti slika tamo na ljisu
ti si sad bas u nezgodnom polozaju izmedju nas.
Svako ima pravo da pokusa da sprovede neki svoj interes. To nije nikakav atak. U normalnim uslovima ako vecini ne odgovara to nece uspeti.ли зар не сматраш да је то атак на права већине зарад једне мале групације?
Šta tebi može da odgovara ili ne odgovara kod istopolnih brakova? Opasnost da upadneš u jedan s nekim brkom?Svako ima pravo da pokusa da sprovede neki svoj interes. To nije nikakav atak. U normalnim uslovima ako vecini ne odgovara to nece uspeti.
Ako vecina cuti nije bolje ni zasluzila.
Znaci do nas je. Ja nikad necu prihvatiti "roditelj1 2 3 ....".
Ово су неке америчке лудорије, ја сам постављао озбиљне клипове, озбиљних људи који су успели да преброде овај грех. То је могуће уз велики духовни напор и психолошку борбу. Примера има пуно.
Čo'ek izneveren od strane samog boga, ups:
https://www.12onyourside.com/story/...no-more-viral-sensation-i-still-have-desires/
Ček, ti ovo ozbiljno?На који начин тебе угрожава рат у Палестини, како тебе лично угрожава дилер ако не купујеш, како те угрожава властодржац ако поштује твој интегритет и не подрива твоја права?
Реторички, видјећеш поенту само ако испратиш претходну преписку. У фазону је тврдње није везано директно за мене, па ме и не угрожава.Ček, ti ovo ozbiljno?
Mnogo primera ljudi koji se samoobmanjuju pod velikim pritiskom okruženja, društva, crkve, ili jednostavno lažu.Ово су неке америчке лудорије, ја сам постављао озбиљне клипове, озбиљних људи који су успели да преброде овај грех. То је могуће уз велики духовни напор и психолошку борбу. Примера има пуно.
A ovo ima veze sto ja napisah....... kako? Jesi li uopste procitao sta sam napisao?Šta tebi može da odgovara ili ne odgovara kod istopolnih brakova? Opasnost da upadneš u jedan s nekim brkom?
Ovo si napisao:A ovo ima veze sto ja napisah....... kako? Jesi li uopste procitao sta sam napisao?
Šta ima većini da odgovara ili ne odgovara nešto što se većine uopšte ni ne dotiče i što s većinom nema nikakve veze? Ne lično tebi (pošto si moju prethodnu objavu shvatio lično, a to mi nije namera).ako vecini ne odgovara to nece uspeti
Не, људи које сам навео су заиста увидели тежину свога греха и покајали се и вратили на прави пут. Многи од њих су се оженили и постали породични људи. Хвала Богу.Mnogo primera ljudi koji se samoobmanjuju pod velikim pritiskom okruženja, društva, crkve, ili jednostavno lažu.
tebi i mojoj baki treba ukinuti tv i netНе, људи које сам навео су заиста увидели тежину свога греха и покајали се и вратили на прави пут. Многи од њих су се оженили и постали породични људи. Хвала Богу.
Зашто? Ја баш волим да пратим ТВ и друштвене мреже. Тамо има пуно занимљивих ствари да се нађе и прочита.tebi i mojoj baki treba ukinuti tv i net
jer ona sad prica o vanzemaljcima a ti o preobrazenim gej osobama.Зашто? Ја баш волим да пратим ТВ и друштвене мреже. Тамо има пуно занимљивих ствари да се нађе и прочита.
Не, то о ванземаљцима није тачно. А ово је тачно и постоје докази о томе.jer ona sad prica o vanzemaljcima a ti o preobrazenim gej osobama.
o vanzemaljcima je tacno i ne raspravljaj se dalje.Не, то о ванземаљцима није тачно. А ово је тачно и постоје докази о томе.
Наравно да није тачно.o vanzemaljcima je tacno i ne raspravljaj se dalje.
ma nemoj -Наравно да није тачно.