Legalizacija gej brakova

zasto se trudis? i ja sam se predomislila i od danas volim zene.
My work is done here.

skeletor-laughing-running[1].gif

ли зар не сматраш да је то атак на права већине зарад једне мале групације?
Svako ima pravo da pokusa da sprovede neki svoj interes. To nije nikakav atak. U normalnim uslovima ako vecini ne odgovara to nece uspeti.
Ako vecina cuti nije bolje ni zasluzila.
Znaci do nas je. Ja nikad necu prihvatiti "roditelj1 2 3 ....".

Svako ima pravo da pokusa da sprovede neki svoj interes. To nije nikakav atak. U normalnim uslovima ako vecini ne odgovara to nece uspeti.
Ako vecina cuti nije bolje ni zasluzila.
Znaci do nas je. Ja nikad necu prihvatiti "roditelj1 2 3 ....".
Šta tebi može da odgovara ili ne odgovara kod istopolnih brakova? Opasnost da upadneš u jedan s nekim brkom?

Ово су неке америчке лудорије, ја сам постављао озбиљне клипове, озбиљних људи који су успели да преброде овај грех. То је могуће уз велики духовни напор и психолошку борбу. Примера има пуно.

На који начин тебе угрожава рат у Палестини, како тебе лично угрожава дилер ако не купујеш, како те угрожава властодржац ако поштује твој интегритет и не подрива твоја права?
Ček, ti ovo ozbiljno?

Ово су неке америчке лудорије, ја сам постављао озбиљне клипове, озбиљних људи који су успели да преброде овај грех. То је могуће уз велики духовни напор и психолошку борбу. Примера има пуно.
Mnogo primera ljudi koji se samoobmanjuju pod velikim pritiskom okruženja, društva, crkve, ili jednostavno lažu.

A ovo ima veze sto ja napisah....... kako? Jesi li uopste procitao sta sam napisao?
Ovo si napisao:
ako vecini ne odgovara to nece uspeti
Šta ima većini da odgovara ili ne odgovara nešto što se većine uopšte ni ne dotiče i što s većinom nema nikakve veze? Ne lično tebi (pošto si moju prethodnu objavu shvatio lično, a to mi nije namera).

Mnogo primera ljudi koji se samoobmanjuju pod velikim pritiskom okruženja, društva, crkve, ili jednostavno lažu.
Не, људи које сам навео су заиста увидели тежину свога греха и покајали се и вратили на прави пут. Многи од њих су се оженили и постали породични људи. Хвала Богу.

Back