Legalizacija gej brakova

Сама помисао ми је одурна, држим се ја женских педера.
Me too... 🤤
228013813.jpg

Што се мене тиче, ова тема одавно нема смисла. У Србији се не сме дозволити да се уведе тако нешто као ,,истополни брак', ако би се тако нешто десило, ја бих, иако волим Србију више од свега, морао да се селим одавде у Православну Русију где се поштују Божји Закони.
dudule, zasto mislis da je pravoslavna religija jedina ispravna na svetu?
pravoslavci cine oko 3% celokupna populacije! na osnovu cega smatrs da je to jedina ispravna religija? sta je sa ostalih 97%?
sto se ne bi odselio npr. u Iran, Irak, Avganistan, Saudijsku Arabiju? oni imaju isti sistem vrednosti kao ti?
p*dere javno kamenuju na ulicama... zar ti ne bi bilo bolje tamo? :think:

dudule, zasto mislis da je pravoslavna religija jedina ispravna na svetu?
pravoslavci cine oko 3% celokupna populacije! na osnovu cega smatrs da je to jedina ispravna religija? sta je sa ostalih 97%?
sto se ne bi odselio npr. u Iran, Irak, Avganistan, Saudijsku Arabiju? oni imaju isti sistem vrednosti kao ti?
p*dere javno kamenuju na ulicama... zar ti ne bi bilo bolje tamo? :think:
Зато што је она од Бога дата и ја тако верујем и следим њене Заповести које су заправо Божје Заповести.

Не бих ишао у Саудијску Арабију јер је по њиховом закону забрањена свака друга вера сем Ислама. У Ирану је пак другачије, али опет ја као хришћанин не подржавам убијање хомосексуалаца, јер сам против убијања грешника, већ само за нову против греха.

Али, код њих је такав закон, заснован на шеријату, они следе шеријат и имају право у својој земљи да имају законе какви њима одговарају.

Back