Па то спаринговање и мачевање, не само бљак, него и фуј...sto bljak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па то спаринговање и мачевање, не само бљак, него и фуј...sto bljak?
Па пада ми на памет да бих могао да га бацим са балкона или гурнем низ степенице онако случајно.a ako vam se pridruzi i zenska osoba?
znaci rvanjeПа пада ми на памет да бих могао да га бацим са балкона или гурнем низ степенице онако случајно.![]()
Me too...Сама помисао ми је одурна, држим се ја женских педера.
Može trojka, ali no crossing swords.Па то спаринговање и мачевање, не само бљак, него и фуј...
Ма јок, искључиво без контакта, осим да се мало припомогнем столицом или неким другим комадом намјештаја.znaci rvanje![]()
zene ne vole nasilnike!Ма јок, искључиво без контакта, осим да се мало припомогнем столицом или неким другим комадом намјештаја.
Jes al im se zacakle oci kad nekog prebiju a misle nece njihzene ne vole nasilnike!
sta pricas ti?Jes al im se zacakle oci kad nekog prebiju a misle nece njih
О па то је нашироко познато, баш ти је безвезе да те неки кршни Личанин обујми руком и пренебрегава твоје нећкање реда ради.zene ne vole nasilnike!
hahaha pa znas kako,ja sam licanka i snalazim se sa svojimaО па то је нашироко познато, баш ти је безвезе да те неки кршни Личанин обујми руком и пренебрегава твоје нећкање реда ради.![]()
Ma nista posto tako dobro vrtis muskace zvacu te ringispilsta pricas ti?
nemoj da me zoves uopste! za 2,3 se ni ne skidamMa nista posto tako dobro vrtis muskace zvacu te ringispil
I to sto kazes kad nisi dozivela da ti ne rusi iluzijenemoj da me zoves uopste! za 2,3 se ni ne skidam![]()
Фујјјј, па ја се не љубим ни са женом осим у образ.
ko se jos ljubi sa zenom?Фујјјј, па ја се не љубим ни са женом осим у образ.
Што нема више оних емотикона да искуцкам једно тристо оних повраћотина.
ko se jos ljubi sa zenom?
to je sigurnoТуђом женом, можда.
dudule, zasto mislis da je pravoslavna religija jedina ispravna na svetu?Што се мене тиче, ова тема одавно нема смисла. У Србији се не сме дозволити да се уведе тако нешто као ,,истополни брак', ако би се тако нешто десило, ја бих, иако волим Србију више од свега, морао да се селим одавде у Православну Русију где се поштују Божји Закони.
they used to call me....Gandalf the gay.
volim tethey used to call me....Gandalf the gay.
Зато што је она од Бога дата и ја тако верујем и следим њене Заповести које су заправо Божје Заповести.dudule, zasto mislis da je pravoslavna religija jedina ispravna na svetu?
pravoslavci cine oko 3% celokupna populacije! na osnovu cega smatrs da je to jedina ispravna religija? sta je sa ostalih 97%?
sto se ne bi odselio npr. u Iran, Irak, Avganistan, Saudijsku Arabiju? oni imaju isti sistem vrednosti kao ti?
p*dere javno kamenuju na ulicama... zar ti ne bi bilo bolje tamo?![]()
Који Бранимир?Kako rece Branimir "najgori su boziji cuvari".
Ne vidim kako to utice na moj blagosloveni brak tj, zasto je on manje vredan.
Kako onda voliš gejeve ? Šta ti ima tu biti zanimljivo?
jao....Kako onda voliš gejeve ? Šta ti ima tu biti zanimljivo?