Срам те било, прво да жениш, послије да ...Daj brate Dule ne sabotiraj! Pokušavam da je navedem na gresan put.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Срам те било, прво да жениш, послије да ...Daj brate Dule ne sabotiraj! Pokušavam da je navedem na gresan put.
Односило се на тебе лично. Нису све одрасле особе зреле и стабилне.ne,mislio si na mene kao zrelu osobu da je nemoguce preobraziti i lepo napisao da je to moguce samo kod dece.
tako jeСрам те било, прво да жениш, послије да ...
Ovo postaje tragikomedijaОдносило се на тебе лично. Нису све одрасле особе зреле и стабилне.
Није случајно што је раније хомосексуализам био повезиван са деликвенцијом,итд.
..bludnicimo u MFF trojciСрам те било, прво да жениш, послије да ...
Зевс је био геј.Moliću politički korektan izraz, nebinaran. Hvala.
Potejto, potatoЗевс је био геј.
aman prekini vise..bludnicimo u MFF trojci![]()
Сад су,уз помоћ Вере, Бога и јаке воље постали стабилни. Многи су се оженили и изродили лепу децу. Хвала Богу.Ovo postaje tragikomedijaznaci ljudi iz video snimaka koje si postavio nisu stabilni? sad ima smisla zasto veruju u boga
![]()
Četvorci?aman prekini vise
То нека нова боксерска асоцијација?..bludnicimo u MFF trojci![]()
- u zenitu nestabilnosti su se preobrazili, duh i telo nemirni ali su ipak uspeli?Сад су,уз помоћ Вере, Бога и јаке воље постали стабилни. Многи су се оженили и изродили лепу децу. Хвала Богу.
mozete da sparingujete pa da proveriteТо нека нова боксерска асоцијација?![]()
Možemo i tako gledatiТо нека нова боксерска асоцијација?![]()
Не, ови нису од те сорте.inace dosta gej muskaraca su ozenjeni i imaju decu ali se nisu odrekli one stvari.
nisu naravno jer ti znas sa kim spavajuНе, ови нису од те сорте.
Tehnički gej izraz je "mačovanje".mozete da sparingujete pa da proverite
Бљак...mozete da sparingujete pa da proverite
Верујем њиховим исказима и види се да су се ти људи искрено покајали и вратили на прави пут.nisu naravno jer ti znas sa kim spavaju![]()
Па да, то је та врста Конана.Tehnički gej izraz je "mačovanje".
Сама помисао ми је одурна, држим се ја женских педера.Kako znas kad nisi probao?
Ili...
sto bljak?Бљак...
...Верујем њиховим исказима и види се да су се ти људи искрено покајали и вратили на прави пут.
a ako vam se pridruzi i zenska osoba?Сама помисао ми је одурна, држим се ја женских педера.