Hmmm...mogu ti pomoći u tome. Ja bih bio samo u ulozi posmatračakako da me napali zena dule?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm...mogu ti pomoći u tome. Ja bih bio samo u ulozi posmatračakako da me napali zena dule?
ok,ako zelim da postanem milionerka sta trebam da radim?Треба да се понашаш и делујеш у складу са вером. Ако си хришћанка, наравно. То значи да и молитва и љубав и подвиг и жртва. Све то спада у хришћански етос и веру.
Уз Божју помоћ и чврсту вољу преобразили су се у зрелим годинама. Хвала Богу.pa oni sa video snimaka su se preobrazili kad?
pa kako ako je to nemoguce?Уз Божју помоћ и чврсту вољу преобразили су се у зрелим годинама. Хвала Богу.
И да, не можеш само да очекујеш да се теби да, мораш и ти да дајеш. .kako bi ti to meni pojasnio sad?
Ти си зрела особа и код тебе је, хвала Богу, то сад немогуће.
Али,код деце је, у том неком периоду,то могуће. Зато геј агенда и жели своју пропаганду најпре да усмери на децу.
Уз Божју помоћ и чврсту вољу преобразили су се у зрелим годинама. Хвала Богу.
davacu ja,nista se ti ne sekirajИ да, не можеш само да очекујеш да се теби да, мораш и ти да дајеш. .
Могуће је, све је могуће ако се верује и има чврста воља.pa kako ako je to nemoguce?
Dule,ne znas gde bijes sto bi rekliМогуће је, све је могуће ако се верује и има чврста воља.
Daj brate Dule ne sabotiraj! Pokušavam da je navedem na gresan put.И да, не можеш само да очекујеш да се теби да, мораш и ти да дајеш. .
Пропаганда је чудо. Али ти си жена јаке воље, па те не могу поколебати.
Videcemo...dug je danПропаганда је чудо. Али ти си жена јаке воље, па те не могу поколебати.
Погледај ипак ти онај документарац, Анђо, вредеће ти.Dule,ne znas gde bijes sto bi rekli![]()
-rekao si da je nemoguce preobraziti zrelu osobuПропаганда је чудо. Али ти си жена јаке воље, па те не могу поколебати.
Ti verujes u nesto sto sam ne razumes.Погледај ипак ти онај документарац, Анђо, вредеће ти.
Мислио сам на тебе лично. Верујем да си особа јаке воље и да је немогуће тебе лично преобразити. Али нису сви као ти. Наравно да на такве, нестабилне и људе слабе воље, пуца геј агенда!-rekao si da je nemoguce preobraziti zrelu osobu
-rekao si da je ipak moguce preobraziti zrelu osobu
?
Ма овај олимпијски се претварао у бика па заскакао јунице, од њега је оно да су то све нијансе.Pazi, i za ovog vašeg znamo za jedno dete. Ko zna koliko ih ima sto ih ne priznaje..
Разумем ја добро, Анђо. А то је да се полна изопаченост намеће као ,,нормална ствар", нешто што је неприродно као ,,природно" и многи наивни се пецају на то. То је последица Кинсијеве идеологије.Ti verujes u nesto sto sam ne razumes.
Виркао и ја, па нам се укрстили погледи.boze,ja njega nisam ni videla
Pa bolje to nego da odbije onaku macu Magdalenu.Ма овај олимпијски се претварао у бика па заскакао јунице, од њега је оно да су то све нијансе.
Зевс је био педдер. А и син му Херкулес. Није чудо што им се неки овде диве.Ма овај олимпијски се претварао у бика па заскакао јунице, од њега је оно да су то све нијансе.
ne,mislio si na mene kao zrelu osobu da je nemoguce preobraziti i lepo napisao da je to moguce samo kod dece.Мислио сам на тебе лично. Верујем да си особа јаке воље и да је немогуће тебе лично преобразити. Али нису сви као ти. Наравно да на такве, нестабилне и људе слабе воље, пуца геј агенда!
Moliću politički korektan izraz, nebinaran. Hvala.Зевс је био педдер. А и син му Херкулес. Није чудо што им се неки овде диве.