Gianicheda i diego uz sissoka su buducnost za staru damu, jer to to je najjaci klub u italiji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Odnesoše gosti skoro sve bodove u prvom kolu ... Od osam utakmica, 6 pobeda gostiju, a još je i Hal mogao odneti bod iz Čelsija ... Uračunao sam i pobedu Arsenala, ne verujem da će prokockati 3-0 sa poluvremena ...
Što je još luđe, niko od domaćina sem Čelsija i Stoke nije dao gol ...
Да ли је могуће да Арсенал товари Евертон 6 :1 у гостима![]()

Premijer liga: Milijaš u idealnom timu
- Igrali smo dobro, ali nam je nedostajala sreća, koja je u odsutnim trenucima bila na strani Vest Hema.

ArenaSport ce prenositi Italijansku Seriu A...
Cija je ti televizija? Ja to nemam...
SBB i ostale kompanije nemaju, ima OPEN IPTV, televizija bi trebala da bude nasa, ima je i u CG i BiH, imaju LS, LE, Spansku Primeru, ragbi, odbojku, grcku ligu, Seria A, sad su prenosili Inter-Bari....
Valjda ima i na kablovskom operateru PTT KDS. Inače, imam Telekomov Open IPTV i gledao sam na Arena Sport utakmice Đenova - Roma 3:2 i Juventus - Kjevo 1:0. Ova Roma lako daje golove, ali još lakše ih i prima.SBB i ostale kompanije nemaju, ima OPEN IPTV, televizija bi trebala da bude nasa, ima je i u CG i BiH, imaju LS, LE, Spansku Primeru, ragbi, odbojku, grcku ligu, Seria A, sad su prenosili Inter-Bari....

Nisam bio u mogućnosti da gledam jučerašnji derbi Inter-Milan, ali sad pogledah golove i Inter je, izgleda konačno postao izuzetno opasan. Fala bogu i Stanković je proradio, mislim da mu je ono najlepši gol u karijeri. Ko nije video golove naka baci pogled OVDE.
Sad me brine sudbina mog Juvea, Inter deluje nepobedivo.