Zvoncice,mi smo proslo leto bili smesteni u Nidriju i na Porto Kaciki smo isli preko Vasiliija!Put je skroz OK i brze se stize nego da ides preko grada lefkade!
odlichno, hvala ti puno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvoncice,mi smo proslo leto bili smesteni u Nidriju i na Porto Kaciki smo isli preko Vasiliija!Put je skroz OK i brze se stize nego da ides preko grada lefkade!
![]()
Zvonchice, e ovako stizes na Porto Katsiki...
2)Sto se Amerike i pamuka tice...jos jedna nasa predrasuda..ne da ima pamuka,nego boli glava...Pominjah na onoj temi-bas danas gledam posteljine,peskire-pamuk,naravno,dezeni boli glava,a cene..da kukas(mi za te pare samo dz klasu mozemo da kupimo u Srbiji).Garderoba-takodje,ima pamuka,mesavina,ma svega...
Zvonchice, e ovako stizes na Porto Katsiki...
fmarea
Da niste vi bili sa Fiat-om,i sa dve male cerkice ?

Pretezno su video zapisi ali nacicemo nesto kad se odmorim![]()

Dobar ti avatar ac002. Sveza informacija od juce : na Grckom dnevniku je objavljeno da ce 100 % do nove godine hitno biti zavrsen ceo autoput i da se vise nece ici preko Mecova !
Da li neko zna da mi kaze kolika je kazna za voznju skutera bez kacige? Planiram da iznajmim skuter, a imam osetljivu i problematicnu kozu glave, pa ne bih trebao da stavljam kacigu. Interesuje me kolika je kazna ako me zaustave? Jel znas ti Tamigo, vi ste lokalni tamo?
Da li neko zna da mi kaze kolika je kazna za voznju skutera bez kacige? Planiram da iznajmim skuter, a imam osetljivu i problematicnu kozu glave, pa ne bih trebao da stavljam kacigu. Interesuje me kolika je kazna ako me zaustave? Jel znas ti Tamigo, vi ste lokalni tamo?

. Lenjingrad narocito.... Gde ides i koliko ostajes?