- Poruka
- 5.837
Dakle da li i danas Hrist leči bolesne?
Dakle da li i danas Hrist leči bolesne?
Posto govorimo o psih. bolestima trebalo da je to preciziras u naslovu teme.
Ne Hristos leči SVE bolesti. Možda je to ovde manje poznato, ali upitaj se zašto toliki ljudi idu po manastirima.![]()
Postavih ti pitanje u klubu ali evo i ovde cu
- od kojih to bolesti je Hrist izlecio ljude i kako su se izlecili (konkretno)?
Ne Hristos leči SVE bolesti. Možda je to ovde manje poznato, ali upitaj se zašto toliki ljudi idu po manastirima.![]()
Pa ako idu po manastirima to ne znaci automatski da ce im pomoci.
Pa ako idu po manastirima to ne znaci automatski da ce im pomoci.
Ja mislim da na Ostrogu ima čitava knjiga sa ispovestima ljudi od čega i kako su se izlečili.
E ovde se ne slažemo. Čega to nema u manastiru a u bibliji ima.e ovde se ne slazemo
manastiri ne lece
a ljudi idu u manastire jer zele instant resenja
ne moze se dobiti prava duhovnost bez Biblijskog spoznanja
i primene Bozjeg moralnog zakona u svom zivotu, koji nam je dat preko Biblije![]()
Ne znači da će im pomoći uopšte, ali da bi pomoglo mora postojati VERA:![]()
Na primer: Čovek se panično boji smrti, posluša Božiju reč, poveruje u večni život i vaskrsenje i ČEGA SAD DA SE PLAŠI????
Ja ne kazem da nema cudesnih isceljenja, ali reci da Isus leci sve bolesti i psihicke..ne znam..![]()
Ja ne kazem da nema cudesnih isceljenja, ali reci da Isus leci sve bolesti i psihicke..ne znam..![]()
desavaju se cudesna izlecenja tu i tamo bilo gde
al to nema veze sa Hristom on to ne radi sada
vec sa Sataninima delovanjem
on zeli da mu ljudi veruju pa ih nekad i izleci
treba poznavati Bibliju pa to shvatiti
tek u buducnosti nakon Armagedona bice lecenja naroda
za vreme hiljadugodisnje vladavine Hrista
a nakon toga vecni zivot na zemlji![]()
Svestan je da zavarava samog sebe?Možda...
Besmrtna. To što si svoje komentare boldovala, ne znači da će zvučati pametnije...![]()
e ovde se ne slazemo
manastiri ne lece
a ljudi idu u manastire jer zele instant resenja
ne moze se dobiti prava duhovnost bez Biblijskog spoznanja
i primene Bozjeg moralnog zakona u svom zivotu, koji nam je dat preko Biblije![]()
Božansko lečenje je lečenje tela bez bilo kakave dodele lekova. U ovoj vrsti lečenja je jedino prisutna Božanska sila koja se manifestuje u čudesnim ozdravljenjima. Božiji Duh isceljuje naša smrtna tela, tela podložna slabostima i bolestima. Zanči deluje dvostruko, Bog tu dejstvuje dvostruko. Šta se tu podrazumeva „Dvostruko“? Kada je Isus umro, On je na sebe uzeo ne samo naše grehe, već i naše bolesti i slabosti. U tom činu „odkupljenja“, se nalazi: „Spasenje naše duše i izlečenje našeg tela“. Ovo je dvostruko dejstvo smrti Isusa Hrista.
Sama ispoved ti je kao pranje prljave duše. Čovek se ispovedi POVERUJE da mu je Bog oprostio i nema više griže savesti (ali mora da veruje).![]()