- Poruka
- 15.889
Nemam sta da utvrdjujem, deo tih para ide i organizaciji koja prikuplja sredstva a deo ide tim lekarimaA posle si tačno utvrdio na kom računu je završila tvoja uplata?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam sta da utvrdjujem, deo tih para ide i organizaciji koja prikuplja sredstva a deo ide tim lekarimaA posle si tačno utvrdio na kom računu je završila tvoja uplata?
Tako je, ja sam istu temu otvorio juce. Ali ne zanima to mnogo ljude. Oni misle da cine dobrom slanjem tih poruka, a ustvari te pare trpaju u dzep medicinski lopovi i boli ih uvo. Naravno izlecenje mogu da sanjaju. To je prodavanje magle
На чију душу ?
Западњаци немају душу , душа на Западу је капитал !
Зар није боље улагати у наше младе научнике и институте и заиста радити на томе да се унапреде услови лечења , да се унапреде средства и да се покуша правити сопствени лек ..Овако новац одлази , али није само ствар новца него и методе лечења у Америци су такве да се мање лечи а више врши експеримент над људима ..
Народу сакупи новац , родитељи под лажном надом пошаљу дете а тамо се на њему врше експерименти ..то је заиста катастрофа.
Nemam sta da utvrdjujem, deo tih para ide i organizaciji koja prikuplja sredstva a deo ide tim lekarima
koji lek? taj što košta preko 2 miliona€?
ceniš da tako skup lek daje više lošeg nego dobrog?
Kako znaš? Da li si kontaktirao osobe koje traže pomoć, i na čiji račun si uplatio novac?
(Mogao si ih kontaktirati i pre uplate. Danas je to vrlo jednostavno proveriti.)
Bolje da si meni dao te pare, pametnije bi se utrosileUpravo poslao.
Zelim joj sve najbolje.
Bolje da si meni dao te pare, pametnije bi se utrosile
то није поента , нису особе криве које траже очјано помоћ ,него клинке и мафија на Западу која узима новац од људи и врши експериметн над њиховом децом
kad si studirala medicinu?Апсолутно даје више лошег него доброг ..као прво тај конкретан лек за малу Софију доводи до трајног оштећења срца , јетре , бубрега ..даље га прати лек који доводи до слабљења костију , oстеопорозe , до слабљења имунитета ..не знам како си ти мислила да, ако је скуп лек да чини више добра ..није ми јасан твој концепт размишљања
Pa ti, labArantkinjo, nemoj da šalješ SMS-ove.
Da te stvarno zanima kome je potrebna pomoć, pomogla bi direktno. No nisi ti za to spremna.
Представила сам шта би требало да се уради са новцем , значи да се створе бољи услови за лечење у Србији , да се улаже у сопствене научнике и институте који би радили у најбољем интересу детета ..слати СМС који иде у Западну клинку где не да нема лека , него се дете врати , ако се врати, са другим озбиљним проблемима ..
плус у јеку биолошког рата Америке и Кине.
Koji si ti matematičar...Представила сам шта би требало да се уради са новцем , значи да се створе бољи услови за лечење у Србији , да се улаже у сопствене научнике и институте који би радили у најбољем интересу детета ..слати СМС који иде у Западну клинку где не да нема лека , него се дете врати , ако се врати, са другим озбиљним проблемима ..
плус у јеку биолошког рата Америке и Кине.
али , не значи живот у том је поента .
insajders
Одлазак на те клинике је само профити тим клиникама , то је лаж , они не могу никоме да помогну ..
То је профит на туђој несрећи и експреимент на децом која се шаљу у те клинике
они не могу никоме да помогну ..
тај лек који су пласирали више даје лошег него доброг
Ti si i dalje neinformisan.Dok sam bio neinformisan da.
A link za tu vest ....Руска држава је лепо изашла и рекла руском народу да не шаљу свој днк у разне лабараторије који се рекламирају у Америци , типа "откривање порекла" јер те лабараторије раде на прикупљању днк анализа у циљу биолошког ратовања ..а ти шаљеш дете као генетски материјал да се над њиме експриментише..
A link za tu vest ....
A link za tu vest ....
Ako "zapad" nekad pristane da leči tebe i Daču od tih problema između ušiju, prvi šaljem SMS - iako znam da leka nema.ауторска тема
Често можемо да чујемо коментаре типа: "Срамота да нам се деца лече СМС порукама " :" Спасите живот"," За Софији први корак "
Међутим оно што нико не говори , јесте чињенициа да прикупљени новац одлази на приватне Западне клинике ,које тако профитирају на туђој несрећи, а нико нема гаранцију да ће опоравак бити успешан или да ће га уопште бити ..
Разумем да је јако тешко прихватити чињеницу да је неко тешко болестан , али зар није још теже и огавније да неко профитира на тој болести , конкретно клинике на Западу
које кажу" Сакупите новац и дођите и видећемо шта можемо" ...а могу практично ништа , осим да узимају новац .
Питам се колико је добро организован овакав вид преваре , најгоре врсте преваре, да ли имају своје представнике у Србији који директно лажу људе да је могућ опоравак уз неки лек који има астрономску цену ..при томе тај лек , конкретно лек: "золгенсма " чини више лошег него доброг ...
До када ово да се ради , када је доста ?