Ninchu
Aktivan član
- Poruka
- 1.208
e pa drushtvo danas je nashoj Lei rodjendan,,,,,,SRECAN RODJENDAN!!!!! :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda samo jednog decka, ali niti ja imam njegovu sliku, a tek ona nema...aleksandra_93:bolje da si to napisla na slici nekog decka...
srecan rodjendan
Hvala ti ljubavi, srce siNinchu:e pa drushtvo danas je nashoj Lei rodjendan,,,,,,SRECAN RODJENDAN!!!!! :-D
Jao hvala ti puno, ja samo zelim jednom decku da budem u glavi, ali on mene ni ne poznaje.... No, dobro, posle ove zelje ce me sigurno videti xD Nego gde sto godina, ne zelim toliko da zivim, da se patim !milton:Pa Leice nasa srecan ti rodjendan i da ti se sve zelje ostvare..da nam budes srecna i vesela..da te prelije brdo love..da u muskim glavam bude tvoj lik..da ih vrtis oko malog prsta ( posto su to i zasluzili)..i da nam zivis jos 100 godina i duze...SVE naj naj od mene...
![]()
Eve ti pokloncic od mene a tamo te ceka !!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) Moras sama da vidis..![]()
Duso, znas da je tebe volimNatasha :))):Lea a ja???Ma naljuticu se...a meni hvala...shalim se naravno...luv ya!!!
Hvala hvalaharvester:sve najbolje!
HVALABillie Jean:Srecan rodjendan,sve najbolje !!!![]()
Thanksshegi:SVE NAJBOLJE!
Ma ne brini se ti nista..ima da zivis i duze..jos malo pa ce izmisliti lek za besmrtnos tako da nece biti mucenja i bolesti samo ces uzivati u zivotu..Lea_RBD:Jao hvala ti puno, ja samo zelim jednom decku da budem u glavi, ali on mene ni ne poznaje.... No, dobro, posle ove zelje ce me sigurno videti xD Nego gde sto godina, ne zelim toliko da zivim, da se patim !Hvala jos jednom
Lea_RBD:Mozda samo jednog decka, ali niti ja imam njegovu sliku, a tek ona nema...
Ali Anahi mi je idol, tako da mi ovo savrseno odgovara
Hvala!
hVaLatoma_gts:SrEcAn RoDJeNdAn SvE nAj NaJ nAj................
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Idem da rendam kupus xDmilton:Ma ne brini se ti nista..ima da zivis i duze..jos malo pa ce izmisliti lek za besmrtnos tako da nece biti mucenja i bolesti samo ces uzivati u zivotu..
A za tog decka ma ne brini se pre ili kasnije ce obratiti paznju na tebe..veruj mi KOLO SRECE SE OKRECE i kada se najmanje budes nadala ima da te zapazi..
A evo ti sada mala zamena dok te taj ne opazi....Malo pari oci na ovaj stomak..
![]()
P.S. ako nemas rende a treba da rendas kupus slobodno se posluzi njegovim trbusnjacima...![]()