ldp = pitbul

• Začetnik teme Začetnik teme Yan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Yan

Zainteresovan član
Poruka
376
Jos jednom se potvrdjuje da se opozicione stranke (ponajvise one minorne proalbanske tipa ldp) ne ponasaju mnogo drugacije od pitbulova kada ugledaju slatku pudlicu, prosto podivljaju, ili drugacije receno svi zajedno u krdu nasrnu na forum ne bi li glasali na "merodavnim forumskim izborima krstarice" i tako manipulisali pubertetlije koje su upravo napunili svoju 18-tu godinu i resili da glasaju za naizgled vodecu stranku u zemlji Srbiji :D

Yan:
Jos jednom se potvrdjuje da se opozicione stranke (ponajvise one minorne proalbanske tipa ldp) ne ponasaju mnogo drugacije od pitbulova kada ugledaju slatku pudlicu, prosto podivljaju, ili drugacije receno svi zajedno u krdu nasrnu na forum ne bi li glasali na "merodavnim forumskim izborima krstarice" i tako manipulisali pubertetlije koje su upravo napunili svoju 18-tu godinu i resili da glasaju za naizgled vodecu stranku u zemlji Srbiji :D

Tacno, mada nije stvar samo u tome......a nadam se pubertetlije nece uspeti da zavedu, mada verovatno i vecina njih zna kakvo je zlo stranka LDP....a inace krdo je bas prava rec, bravo.

То је смешна странка.Једина литература коју лидер те странке користи су Титова сабрана дела.Шта такво размишљање може да донесе смо већ сазнали.Кад ови што сада имају 20-25 година то сазнају биће касно...:twisted:

Ne vredjajte mi Pitove
a050.gif
...

Колико год да ће вам звучати чудно,али је тренутно боље за Србију да Лдп има што више гласова.Нису то гласови патриотских снага то су гласови прозападно орјентисаних бирача,све то води уситњавању те опције и свађи међу истим.
Браво чедоморац мајсторе сигурно добијаш 7-8% ,што значи Дс 12-13 %
Ма неће бити договора про демократских снага то гарантујем има кувар још један добар рецепт само када дође време толико ће тзв."странке демоктратске орјентације"
бити у завађи да ће то бити чудо!

Максимусе, мислим да грешиш што се тиче процента за ЛДП. Лично не бих волео да их гледам у парламенту и трудимо се да их не гледамо ни на политичкој сцени Србије. То што опада рејтинг ДС не треба приписати ЛДП. Довољно је да погледамо ко је данас у врху те партије, па да схватимо да је први и основни разлог пада рејтинга тај што је Ружица Ђинђић на челу листе. Да поменем и да је пре неко вече Александар Вучић директно повезао Бориса Тадића са мафијом, што наравно није демантовано. Дакле, не расте ЛДП рејтинг ако је пао ДС. ЛДП и нема шта да се дигне, јер како знате из књига, дрога утиче на потенцију, па тако и по проценту бирача.

Eraserhead:
Boli istina...i treba.:lol:

Па не знам шта те боли што си се препознао... Могу да те боле, наравно виртуелно, само вербалне батине које си попио по разним форумима... Е сад ако си спознао истину да је то смисао твог живота, можда те је стварно и заболело...

Али како форуми служе за забаву, у духу помирења, иако ниси заслужио, саветујем ти да се опустиш и уживаш уз песму

Ја сам мала пит бул ТЕРИЈЕРРРР

Двоје су се тако смували, и то не у Пинк причаоници... :lol: А и телетабиси су се упознали у Четворци... ниси знао :idea:

Back