LDP nacionalisti

Jerry Ropero:
hahahaha nesto gluplje odavno nisam procitao jao majko mila :mrgreen: :mrgreen:

Sta kazes na engleskom PUT IN znaci staviti unutra sto automatski znaci da je Putin americki ubacen agent :mrgreen:

ludilo narode :lol:

Ma pusti ga, jeo bunike danas, nije mu bas kako treba....
Ne zna dete da razlikuje Rusiju od Amerike.... :wink:

KoscheiBesmertnii:
... између осталог и то!
Али сам и много других корисних ствари учинио, али нећемо о томе!
У сваком случају лични интерес ми никад није био изнад општег!
Zato si tako mali,jadan i nebitan... i pred Bogom i pred ljudima... Nema te nesto ja se ubih od cekanja,ceo zivot mi prodje u cekanju necega sa ovim dss-ovcima na vlasti....

KoscheiBesmertnii:
volunteer:
Код мене је на првом месту СРБИЈА, па тек онда странка, у странци сам да бих могао да хапсим такве као ти!

........ :shock: ........ovaj je sve ludji i ludji :D :D :D .......nije iskljuceno, po pokazanoj elokvenciji i pismenosti, da je uistinu neka taraba........ :D :D :D

KoscheiBesmertnii:
... између осталог и то!
Али сам и много других корисних ствари учинио, али нећемо о томе!
У сваком случају лични интерес ми никад није био изнад општег!

Utovario ugalj, iscepao drva, nahranio svinje.......... :D

До сада се нисам бавио лоцирањем ИП адреса, јер ово сматрам конструктивним дијалогом, али ме појединци провоцирају... да не буде после... па нисам ја тако мислио!

KoscheiBesmertnii:
До сада се нисам бавио лоцирањем ИП адреса, јер ово сматрам конструктивним дијалогом, али ме појединци провоцирају... да не буде после... па нисам ја тако мислио!

...i sta ces posle...sve da pohapsis

KoscheiBesmertnii:

Mozes da mi lociras bulju , ali nosem.........ako si na mene mislio....... :D
Zamisli kako bi se neprijatno iznenadio, kada bi me zaista sreo.......majmune jedan.....

Jel ti to pretis???

KoscheiBesmertnii:
До сада се нисам бавио лоцирањем ИП адреса, јер ово сматрам конструктивним дијалогом, али ме појединци провоцирају... да не буде после... па нисам ја тако мислио![/QUOT
svaka cast! :lol: kratki kursevi svega i svacega u dss-u... trovac,lozac.reli-vozac.... :-D

Back