LDP kritikovao "Strategiju 2020"

gost 186118

Veoma poznat
Poruka
10.118
LDP kritikovao "Strategiju 2020"
25. decembar 2010. | 13:21 | Izvor: Beta

Beograd -- Predsednik LDP Čedomir Jovanović kaže da će nacrt reformi biti osuđen na političku propast ukoliko se promoviše kao što je predstavljen plan "Srbija 2020".

On je kazao da je ideja o 400.000 novih radnih mesta lepa, ali će propasti, kao i parola od pre nekoliko godina o zaposlenju 200.000 ljudi.

"Banalno je i neodgovorno prema razočaranom društvu da se kreiranje budućnosti piše daleko od javnosti, javno svodi na nekoliko gromoglasnih parola, zaobilaze parlament i oni na koje se odnose", naveo je Jovanović.

"Ta ideja će propasti ako država ne odustane od demagogije koja Srbiju vraća u komandnu privredu, u sistem koji milijardama budžetskih subvencija štiti propale državne firme i tera investitore jer se poreska politika menja iz dana u dan", rekao je on.

Jovanović je kazao da je daleko 2020. sve dok svaka školska i fakultetska godina počinje štrajkovima i sve dok je državi problem da uloži pet miliona evra u studente, ali je normalno da plaća kredit za propali "Jat ervejz" od 50 miliona evra, daje garanciju za tekuće dugove "Srbijagasu" od 210 miliona evra, a ekstra prihode traži u većem porezu na kompjutere i informatičku tehnologiju.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=12&dd=25&nav_category=11&nav_id=481810
 
Jes da ne podnosim Biserko,Vuco i one vestice,ali ovo deluje kao najrazumnija partija u Srbiji trenutno!

+ je imao ona sranja sa Zukorlićem, gde sam se popišao na čitavu njegovu priču o liberalizmu i sekularizmu i naravno glup stav da se kosova treba odreći, ja zapravo mislim da mi imamo istorijsku šansu da diplomatski razmenimo Kosovo za RS, rascepimo Bosnu, koja više nije tako snažno podržavana i nastavimo svako svojim putem, ali suprotno od toga, Čeda trabunja tamo u Sarajevu kako je Bosna večna, ma ajde Čoveče, beži...
 
Ma kakva levica, to je destruktivizam, ne znam od koga on sad očekuje glas, osim od 50 000 muslimana iz Sandžaka. Ne može se propovedati sekularizam na jednoj strani (što maksimalno podržavam), a na drugoj razgovarati sa fašisoidnim verskim vodjama, bilo da je to Amfilohije ili Zukkorlić, potpuno je nebitno...

Заборавио си на "зависнике", па на "сеХуалне мањине" ...

Све у свему, ЛДП је
са таквим бирачким телом
партија у успону ...

:dash::dash::dash:
 

Back
Top