sta bi sa naredjenjem od 20 decembra? sta bi sa nemackim dokumentima , koje opet ne zelis da taknes o djurisicu, sta bi sa njegovim postavljenjem za potpukovnika crnogorskog dobrovoljackog korpusa ? ja lazem i postavljam gde se to nalazi, a ti govoris istinu, bez da stavis ista i pricas o nekim lingvisticnim glupostima, bez ikakve podloge ?. ja lazem kada kazem da si pokusao iskoristiti hellera kao "dokaz za saradnju partizana i nemaca" ? ja lazem kada ti kazem da je tzv. propusnica potpisana od "kapetana terzica" blatantni falsifikat,? ja lazem kada ti dokazem da sporazum pijade-budak je falsifikat.? ti meni postavljas neke nazovi plakate od nikolica ili povecane slike iz saprigrafa , i to jedno te istu sliku , za koju tvrdis da je original drazine poternice iz 1943 godine. ja sam ti postavio 3 razlicite slike za slika iz iste godine, posebno za srbiju, NDH, i talijansku oblast.
ja lazem , kada ti serviram sve dogovore i ugovore i zapisnike izmedju cetnika i okupatora, i to jos pod brojevima dokumenata, koji ti uopste ne komentiras, jer nemas sta da kazes.? na sajtu "pogledi", forum , 2005 godina , govori se o djurisicu i njegovom cinu dobivenom od nedica...
kolaz? da , graficki kolaz ; kolikop uta treba da ti kazem da covek koji je dao omot nije tvrdio da je to original, nije imao nameru da bilo sta falsifikuje, on je samo bez photoshopa ilustrovao svoju knjigu "kolaboracija" gde su tvoji cetnici vise nego prominentni.
ja lazem kada ti stavim zapisnik sastanka u divcima izmedju mihailovica i nemaca? nisi usta otvorio, preskocio si.
ja lazem kada ti stavim spisak razlicitih ugovora izmedju cetnika i ustasa? i ne samo ja, ja nisam bio jedini.
ti optuzujes i M.O za falsifikate, bez obzira sto ti covek stavlja dokaze. nema niti jednog sagovornika @millane, npr. koji nije bio ili proglasen za hrvata, ili je lazov, ili falsifikuje
kakava naredjenja, kakvi dokumenti, ne baljezgaj....nemas nista, na sve je odgovoreno masu puta....
Ti nista nisi dokazao....ne znam o cemu govoris....i da, ti lazes....nagovestio sam u prethodnom postu, samo neke od mase tvojih lazi, izmisljotina, kontradiktornih postova....
''pismo nema zaglavlje''....hahahahha
Svi dokumenti u vezi martovskih pregovora, postavljeni na temi Saradnja komunista sa Nemcima, su iz komunistickih izvora, iz knjizge
Mise Lekovica Martovski pregovori, Narodna knjiga, 1985....sta si ti dokazao
Uostalom sam Djilas je rako sve....ne znam sta tu ima vise da se doda...
O poternici za Drazom iz 43. nemam nameru vise da govorim to je notorna stvar....i ti si sam rekao da je izasla u Novom vremenu, ali si hteo reci ''samo'' u Novom vremenu, dok nisam postavio sva tri tipa poternice, kako iz novina, tako i plakate...onda si poceo da negiras da je izasla i u Novom vremenu....da, kiseli ti si
LAZOV....postavio sam masu stranih izvora koji govore o poternici, izmedju mnogih Iliju Jukica, na koga si se ti pozivao ranije, a onda kazes da ne znas ko je....da kiseli, ti si
LAZOV
poternicu za Drazom raspisuju Nemci, kakva NDH i italijanska oblast (tamo je raspisana poternica za Drazom koju si sam naveo)...ti ne znas vise ni sta govoris
Dakle ti kiseli koji kazes da je poternica za Drazom povucena 42. i od tada Draza je nemacki covek, tvrdis da poternica iz 43. ne postoji,
a onda kazes da poternica iz 43. izasla samo u Novom vremenu, i kada se sa lakocom dokaze da je ona izasla osim u novinama i u vidu plakata i svega sto podrazumeva poternica, negiras da je izasla i u Novom Vremenu....
pa kiseli ti nisi lazov, ti si lazov na kvadrat, lazovcina...
bratsku saradnju sa ustasama imas na temi ''Saradnja komunista i ustasa''
Nema niti jednog dokaza.....
nema niti jednog potpisa cetnika
sto se tice forumasa M.O., kad ga vec branis trebalo bi da se dogovorite pre nego sto iznesete bilo sta na forum....ovako samo ukazujete na ''hobotnicu'' lazljive komunjarske propagande...
i nemoj druge forumasa da stavljas sa sobom u isti kos...niti milanne, niti bilo ko...
Za ostale stvari, a ne mogu da se vracam na iste milioniti put, nisam zaludan kao ti,
PRESTANI DA LAZES!