Lažni sporazumi Nemaca sa četnicima

brate ja tebe ne mogu da skontam nikako...da izvines neki izrod jesi....

Sto se tice tih tvojih ''dokumenata'', kao sto sam rekao nema mesta raspravi dok se ne postave sami dokumenti sa sve potpisima ucesnika, pecatima i svime sto prati jedan takav dokument....a tako nesto budi siguran ne postoji...

ovi sto vi postavljate, zlonamerno, tekstici sa wikisource, nema nikakvu vrednost...

---------------------

ti da si iole objektivan zapitao bi se isto....jedan kiseli kome postavis slike samih odlikovanja De Gola i Trumana iz Muzeja na Ravnoj Gori, slike dodele Legion of Merit Drazinoj cerki, itd, itd, trazi nekakve ukaze i potpise, pa posle postavljajuci neke hrvatske izvore ko po obicaju upadne u kontradiktornosti u plete se u sopstvene lazi, covek kome postavis sva tri tipa poternice za Drazom iz 43. i kao izvor navedes domace i strane istoricare, na kraju trazi da mu dostavim licno broj Novog Vremena, tog datuma, iako je prethodno sam tvrdio da poternica jeste izasla u Novom Vremenu, A ONDA KAO DOKAZ NEKAKVE SARADNJE DRAZE SA NEMCIMA POSTAVLJA NEKE TEKSTICE SA WIKISOURCE......PA ZAR NIJE OSNOVNA STVAR KADA JE OVAKO SKAKLJIVO PITANJE, DA SE POSTAVE SKENOVI TIH DOKUMENATA, GDE SE NALAZI OSNOVNA STVAR, A TO SU PECATI I POTPISI NAVODNIH UCESNIKA...

pa krajnje neozbiljno i zlonamerno...

E sad potrebe jedfnog isfrustriranog lika, kome proslost naroda ustasa ne da mira, i mogu da razumem, ali u cemu je tvoj problem...

Nema coveka na ovom forumu ko se nije slagao s tobom, a koga nisi izvredjao.

Kakvi neandertalski maniri, pa to je strasno. Ja sam zgranut. :eek:

Naravno, kad god bi da odgovoris, a da izbegnes da ti neko odgovori, ti uvek zaboravis kako se citira na forumu :cool:

Sto se tice, dokumenta 553 izvestaja Bostonske serije, dao sam ti citat iz Kolbove beleznice, dao sam ti link sa objavljenim predsednickim memorandumom sa sajta CIA-e, gde se taj dokument citira, a ti ako ne verujes, izvoli, pa sam proveri, pisi im da ti posalju original ili zamoli nekog od vasih iz ravnogorskog lobija u SAD da licno proveri i eventualno zapali dokument :hahaha:

Ma, zasto ti mene stalno gusis ispovedanjem o svom odnosu sa Kiselim. Imas ove tvoje cetnicke sektase, pa njima pricaj...

Koji smor :roll:

tesko da mozes tvrditi da nemacki general laze,kada kaze da je mihailovic saradjivao sa nemcima

Da tesko, kada se govori o ''martovskim pregovorima'' da Nemci i Djilas lazu....:mrgreen:...samo sto za to imamo i neke propusnice, i izvestaje o pregovorima...

Dokumenta sa potpisima navodnih ucesnika?...:mrgreen:

Vidim da si od ''civilne stvari vrhovne komande'' prestao da postavljas dokumenta vec samo suve tekstove...

znaci ne mozes nista da dokazes od svih splacina koje navodis, ok...:D

kalabic-1.jpg

najobicniji komunjarski falsifikat, postavljan mali milion puta ovde......a ono je potpis kalabica :hahaha:

najobicniji komunjarski falsifikat, postavljan mali milion puta ovde......a ono je potpis kalabica :hahaha:

i ti to znas kako? ti si grafolog, imas objektivne primedbe na mesto i vreme. ? ili ti samo tvrdis zato sto ti ne odgovara?.
do sada sve sto ti ne odgovara , je komunjarski falsifikat ( tebi je vidim dozvoljeno da dajes takve izjave bez obrazlozenja) ili prelazis preko toga, i pocinje vredjanje...

i ti to znas kako? ti si grafolog, imas objektivne primedbe na mesto i vreme. ? ili ti samo tvrdis zato sto ti ne odgovara?.
do sada sve sto ti ne odgovara , je komunjarski falsifikat ( tebi je vidim dozvoljeno da dajes takve izjave bez obrazlozenja) ili prelazis preko toga, i pocinje vredjanje...

za pocetak sam te pitao jel to Kalabicev potpis?

inzinjeriski major?

datum?

necitko, skrabotine....jel se tako obraca velikim Nemcima za pomoc...ne kiseli, to je dokaz da je ovaj falsifikat, kao i svi ostali sklepan na brzinu, u toku samog proces protiv Draze...

Poslednja izmena:
Da tesko, kada se govori o ''martovskim pregovorima'' da Nemci i Djilas lazu....:mrgreen:...samo sto za to imamo i neke propusnice, i izvestaje o pregovorima...

Dokumenta sa potpisima navodnih ucesnika?...:mrgreen:

Vidim da si od ''civilne stvari vrhovne komande'' prestao da postavljas dokumenta vec samo suve tekstove...

znaci ne mozes nista da dokazes od svih splacina koje navodis, ok...:D

1. ja sam ti bio postavio original memoranduma iz "martovskih pregovora" koji ti nisi nicem komentarisao, i presao preko toga, i pocinjes ponovo sa istim recnikom i istim citatima.dokazao sam ti da je propusnica lazna , kao i pismo pisano rukom, koje se vidi na poledjini tzv. propusnice.
2. ovde imas originalni dokumenta, iz nirnberga, od originalnog nemackog generala. imas zelju da das komentar, imas zelju da kazes da je to falsifikat, da covek laze, samo napred...naravno, objasni na cemu baziras tvrdnju.
sa druge strane, ako nemas sta da dodas, ili izmenis,ili izmislis, onda treba prihvatiti izjavu kao verodostojnu (jer je potvrdjena i u drugim izvorima), pa moramo i mozemo izvuci zakljucak da je draza mihailovic saradjivao sa nemcima
3. ja sam dokazao , time sto sam postavio dokument koji svatko moze da vidi i da pronadje, tvoja izjava o tome kako ja "ne mogu da dokazem", je upravo smesna....
4. sve tvoje ilustracije (tekstovi, poternice, nemacke objave ) su izvadjeni iz knjige koste nikolica "nemacki plakat u srbiji 1941-44" sto je vrlo jednostana knjiga i iskljucivo se bavi cetnicima. tvoje izjave o sudskom procesu draze mihailovica, su sve izvadjene iz knjige
"na strasnom sudu" od dr. radoja vukcevica , izdata od "srpskog istorisko-kulturnog drustva njegos" iz cikaga , koje notorno cetnicko drustvo ,koje financira sve ono sto se desava u srbiji danas (seselja, draskovica, ravnogorske spoemnice...itd), i knjiga je izdana 1968 godine
5. svi tvoji izvori su takvi, kompletno jednostrani, namenjeni iskljucivo u politicke svrhe ne istorijske gde se cuje samo jedna strana, i bilo kakav prigovor se odmah proglasava falsifikatom ,ili dolazi do vredjanja.

za pocetak sam te pitao jel to Kalabicev potpis?

inzinjeriski major?

datum?

necitko, skrabotine....jel se tako obraca velikim Nemcima za pomoc...ne kiseli, to je dokaz da je ovaj falsifikat, kao i svi ostali sklepan na brzinu, u toku samog proces protiv Draze...

1.da, to je ono sto ti kazes, ali cu ti ja reci datum, 17 decembar 1944 godine. sto se tice tona obracanja za pomoc , ako ti je to jedina primedba, onda je prilicno slaba. ako je primedba potpis, stavi neko drugo pismo potpisano od njega, pa nam pokazi taj drugi potpis
2. pise komandant kraljevske gorske garde,inzinjeriski major ( on je inzinjeriski major, nije padobranski major, on je vojni geodeta po zanimanju)

1. ja sam ti bio postavio original memoranduma iz "martovskih pregovora" koji ti nisi nicem komentarisao, i presao preko toga, i pocinjes ponovo sa istim recnikom i istim citatima.dokazao sam ti da je propusnica lazna , kao i pismo pisano rukom, koje se vidi na poledjini tzv. propusnice.
2. ovde imas originalni dokumenta, iz nirnberga, od originalnog nemackog generala. imas zelju da das komentar, imas zelju da kazes da je to falsifikat, da covek laze, samo napred...naravno, objasni na cemu baziras tvrdnju.
sa druge strane, ako nemas sta da dodas, ili izmenis,ili izmislis, onda treba prihvatiti izjavu kao verodostojnu (jer je potvrdjena i u drugim izvorima), pa moramo i mozemo izvuci zakljucak da je draza mihailovic saradjivao sa nemcima
3. ja sam dokazao , time sto sam postavio dokument koji svatko moze da vidi i da pronadje, tvoja izjava o tome kako ja "ne mogu da dokazem", je upravo smesna....
4. sve tvoje ilustracije (tekstovi, poternice, nemacke objave ) su izvadjeni iz knjige koste nikolica "nemacki plakat u srbiji 1941-44" sto je vrlo jednostana knjiga i iskljucivo se bavi cetnicima. tvoje izjave o sudskom procesu draze mihailovica, su sve izvadjene iz knjige
"na strasnom sudu" od dr. radoja vukcevica , izdata od "srpskog istorisko-kulturnog drustva njegos" iz cikaga , koje notorno cetnicko drustvo ,koje financira sve ono sto se desava u srbiji danas (seselja, draskovica, ravnogorske spoemnice...itd), i knjiga je izdana 1968 godine
5. svi tvoji izvori su takvi, kompletno jednostrani, namenjeni iskljucivo u politicke svrhe ne istorijske gde se cuje samo jedna strana, i bilo kakav prigovor se odmah proglasava falsifikatom ,ili dolazi do vredjanja.

1. :rotf::hahaha: sta si ti dokazao da je lazno :hahaha:

daj ne zasmejavaj kiseli...

svi dokumenti su iz knjige Mise Lekovica ''Martovski pregovori'', koja je izasla jos 1985.

svi dokumenti su upravo iz komunistickih izvora...

o kakvim crnim memorandumima ti pricas kad je Djilas u svojim memoraima progovorio o martovskim pregovorima i potvrdio pricu iz knjige Walter Robertsa

Djilas's book confirms for the first time that Roberts
was correct and that negotiations between the Germans and
Tito's partisans actually took place. After Koca Popovic
returned to Tito's headquarters in Bosnia, Djilas and Velebit
were transported by a German plane from Sarajevo to Zagreb for
negotiations that could have led to the end of hostilities.

Da vidimo sta kaze Walter Roberts, koji o ovoj temi prica na str 106-112...na zalost zbog autorskih prava nema cele knjige pa su ovde ndostupne prve tri stranice....na zalost...

18824107.jpg

20871392.jpg

96877909.jpg

12497537.jpg

67474247.jpg

96357652.jpg

50726825.jpg

68107423.jpg

4.

Kosta Nikolic kazes....

ovo je tvoj post od 18. 08:52

poternica iz 1943 godine, se pojavila samo u nedicevoj stampi, 21 jula 1943 godine,

ovo su neki od izvora koje sam naveo

Walter R. Roberts u svojoj knjizi Tito, Mihailović, and the allies, 1941-1945

A price of 100000 gold marks was placed equally on the heads of Tito and Mihailovic.

Orwell and politics: Animal farm in the context of essays, reviews and ...
By George Orwell, Peter Hobley Davison

In July of 1943 the Germans offered a reward of 100000 gold crowns for the
capture of Tito, and a similar reward for the capture of Mihailovich.

Hitler's new disorder: the Second World War in Yugoslavia
By Stevan K. Pavlowitch

...press on 21 July 1943 and placarded throughout Serbia, of 100000
reischsmarks in gold for whoever delivered Mihailovic or Tito, dead or alive.

SOE: an outline history of the Special Operations Executive, 1940-46, Part 810
By Michael Richard Daniell Foot

Tito in the mountains A Belgrade newspaper offers 100000 gold Reich s marks for
Tito or Mihailovic, 21 July 1943

Poternica se nalazi i na naslovnoj strani knjige

Parachutes, patriots and partisans: the Special Operations Executive and ...
By Heather Williams

Axis wanted notice offering a reward of 100 000 gold reichsmarks for the capture of both Tito and Mihailovic reproduced in Novo Vreme........

5. COVEK KOJI KOPIRA POSTOVE FORUMASA SA STORMFRONTA I B92, KOJI CITIRA ILIJU JUKICA A ONDA NAPRASNO NE ZNA KO JE ON GOVORI O IZVORIMA :rotf::hahaha:

Poslednja izmena od moderatora:
1.da, to je ono sto ti kazes, ali cu ti ja reci datum, 17 decembar 1944 godine. sto se tice tona obracanja za pomoc , ako ti je to jedina primedba, onda je prilicno slaba. ako je primedba potpis, stavi neko drugo pismo potpisano od njega, pa nam pokazi taj drugi potpis
2. pise komandant kraljevske gorske garde,inzinjeriski major ( on je inzinjeriski major, nije padobranski major, on je vojni geodeta po zanimanju)

1. TI CES NAM RECI DATUM KOJI NE PISE NA DOKUMENTU :hahaha:

kako na sudskom procesu moze da se upotrebi dokument bez datuma...

Da vidimo kako na delu izgledaju komunjarski falsifikati, sklepani na brzinu...na prvom koji je postavio kiseli neka ********* se nije ni potrudila da skine Kalabicev potpis pa je napisao samo inicijale i to na latinici...Da ostavimo po strani sto se Kalabic tako nikad nije potpisivao....

Iznad potpisa pise Inzinjeriski major...

ovo je jos jedan od komunjarskih falsifikata koji ide u paru sa ovim slikama na kojima je DUBLER, ali je skinut Kalabicev potpis, sto nije bilo tesko komunistima jer je Kalabic kao načelnik geodetske službe u Valjevu potpisao na stotine dokumenata.

Na ovom drugom falsifikatu gde se navodno vodi prepisku sa komunistima prilikom navodne izdaje Draze, komunisti se trude da skinu Kalabicev potpis, jer kako sam rekao do njega su mogli lako da dodju....ALI RAZLIKA JE OCIGLEDNA

FALSIFIKAT I LAZNI KALABICEV POTPIS

prepiska4.jpg

ORIGINAL I PRAVI KALABICEV POTPIS

36kalabicevpotpis2.jpg

DAKLE VIDIMO I KOLIKO JE SMESAN ONAJ POTPIS KALABICA NA LATINICI, NA DOKUMENTU SA GRESKAMA, PREKUCAVANJEM I BEZ DATUMA...NA DOKUMENTU NA KOME JE NIKOLA KALABIC Inzinjeriski major....NEKI NEPISMENI KOMUNISTA, VEROVATNO HRVAT JE POGRESIO PRVO REC INZINJERISKI, UMESTO INZINJERSKI, A ZATIM NAPISAO MAJOR, UMESTO KAPETAN II KLASE....

SVI KOMUNISTICKI FALSIFIKATI SU KRAJNJE POVRSNI I SAMO TREBA IMATI VOLJE UHVATITI SE U KOSTAC SA NJIMA

Poslednja izmena:
2000. godine, u svojoj poslednjoj ispovesti koju je jedan od najviših komunističkih generala Đoko Jovanić dao NIN-u i priznao da su lagali o Kalabiću. Jovanić navodi da se time htelo četnički pokret u potpunosti iskompromitovati. Jovanić još ističe razlog zašto su se baš ustremili na Kalabića, a kao odgovor istče da je Nikola bio jedan od stubova pokreta. Komandovao je najjačom i najborbenijom jedinicom, Grupom korpusa Gorske kraljeve garde. Ova jedinica je izdržala dve nemačke ofanzive koje su bile specijalno usmerene protiv nje (operacija ''Rudnik'' jula 1943. i operacija ''Hajka'' februara i marta 1944. godine).

Tako se ovom ispovescu Djoke Jovanica stavlja tacka na pricu o izdaji Nikole Kalabica, njegovoj saradnji sa Nemcima itd...

ali se ne stavlja na komunjarske falsifikate, koje treba isticticati, pa jos ako se uzme u obzir da su Kalabicevog maloletnog sina ubili komunisti, a oca Nemci....Kakvi su sadisti, u svakom pogledu bili medju komunistima, jasno govori i skorasnji intervju sa Jovom Kapicicem, koji svoje zlocine ne skriva, vec o njima govori bez trunke grize savesti...bolesna ideologija kojoj jednom za svagda treba stati na put...

Dakle

izmisljen Kalabicev potpis

15124965.jpg

falsifikovan Kalabicev potpis

lazni.jpg

pravi Kalabicev potpis

pravi.jpg

dubler.jpg

:bye:

2000. godine, u svojoj poslednjoj ispovesti koju je jedan od najviših komunističkih generala Đoko Jovanić dao NIN-u i priznao da su lagali o Kalabiću. Jovanić navodi da se time htelo četnički pokret u potpunosti iskompromitovati. Jovanić još ističe razlog zašto su se baš ustremili na Kalabića, a kao odgovor istče da je Nikola bio jedan od stubova pokreta. Komandovao je najjačom i najborbenijom jedinicom, Grupom korpusa Gorske kraljeve garde. Ova jedinica je izdržala dve nemačke ofanzive koje su bile specijalno usmerene protiv nje (operacija ''Rudnik'' jula 1943. i operacija ''Hajka'' februara i marta 1944. godine).

1, jovanic je bio 6 meseci mrtav kada je taj intervju objavljen u NIN-u, pa postoji blago pitanje kredibilnosti tog intervjua, kao i svakog drugog obajvlejnog u srpskoj stampi.
2. velike njemacke ofanzive na cetnike u julu 1943 godine, bi bile prilicno cudne s obzirom na koncentraciju njemackih trupa na neretvi i sutjesci. njemci 1943 nisu bas imali trupa za bacanje i povlacenje jedinica sa istocnog fronta i prebacivanje za osiguranje jadranske obale od eventualnog britanskog iskrcavanje i operacije weiss i schwarz su sigurno istanjile mogucnost nemaca da rade neke imaginarne ofenzive u srbiji. cetnici nisu nikada imali logistiku, i nema nikakvih podataka o njihovom otimanju ratne opreme od nemaca. naprotiv ima obilje podataka o nemacki lojalnim i legalizovanim cetnicima, koji dobivaju nemacko snabdevanje. nemacki dokumenti ne spominju nikakvu aktivnost u srbiji u to vreme .

1. taj intervju, objavio je komunjarski NIN....Jovanic ima porodicu, prijatelje, komunjare istoricare....NIKO GA DO SADA NIJE DEMANTOVAO....tako da argumenti su ti smesni...

ostajemo na cinjenicama, a to je intervju sa Jovanicem u NIN-u. :)

2. prestani da pricas napamet o necemu o cemu nemas pojma

u operaciji na Rudnik ucestvuju jedan nemacki bataljon, dva bugarska bataljona i jedan bataljon SDK (ljoticevci), stoji u izvestaju komandanta nemackih trupa u Srbiji, generala Badera 19.jula

Zbornik dokumenata, tom XII, knjiga 3, 455.

Obavestenje kapetana Nikole Kalabica povodom koncentracije osovinskih trupa za ovu operaciju od 13 jula

ANMK, CA, KO-IV-724.
AVII, CA, K-293, reg.br.4/1

Svedocenje potporucnika Dragana Radulovica , komandanta jednog od Kalabicevih bataljona
Svedocenje potporucnika Bozidara Panica

Prema nemackom izvestaju, prilikom proboja poginulo je 30ak cetnika.

I Avakumovic Mihailovic prema nemackim dokumentima, 128-129

U operaciji Hajka, Nemci su upotrebili delove petog motorizovanog SS policijskog puka i ''Brandenburg'' divizije, bugarske i ljoticevske jedinice. U napad je krenulo 7 bataljona, kojima su u toku operacije pridruzeni i delovi 70. puka bugarske vojske.

Izvori o ovoj operaciji

I. avakumovic, Mihailovic prema nemackim dokumentima, 143,144

Svedocenja Bozidara Panica i Dragovana Radulovica

AVII, CA, K-277, reg.br.2/1

S. Cirovic, Na tragu zlocina, 40-42

Poslednja izmena:
1. taj intervju, objavio je komunjarski NIN....Jovanic ima porodicu, prijatelje, komunjare istoricare....NIKO GA DO SADA NIJE DEMANTOVAO....tako da argumenti su ti smesni...

1. logicno, bio je 6 meseci mrtav. kako porodica moze da demantuje nesto u cemu nije ucestvovala.....

2. da sve provereni izvori, ukljucujuci nemacka dokumenta u srpskom prepevu....:D specijalno jedinica brandenburg...koja nije bila u srbiji 1943 godine (bila je zabavljena sa dve druge operacije u italiji , ali kao sto rekoh samardjic uvek ima problema sa datumima
3. operacija "hajka" ( na gole pice verovatno ili na nesto drugo) postoji kod samardjica kao neka operacija u pocetku 1944 godine. ali samo kod njega . usput bader nije bio vojni komandant srbije 1944 godine, izvini sto te ispravljam
4. sigurno nemci zovu tu operaciju nekako drugacije i sigurno postoji broj naredbe i plan, potpisan od nekoga za operaciju...

Poslednja izmena:
ako ti kazes. na tvom pismu nema zaglavlja....nego imam za tebe seriju fotografija koja ce ti se sigurno dopasti. prikazuje jedno te isto cetnicko djubre, kabadahiju i koljaca...sigurno ces ga prepoznati...

djubre1.jpg

djubre2.jpg

djubre3.jpg

djubre4.jpg

djubre5.jpg

kakvo zaglavlje, o cemu govoris...o kom pismu?

ne kapiram poentu sa slikama, osim sto vidimo da dubler iz 46 izgleda mladje nego mladi i predratni Kalabic....mozda da postavis sliku Kalabica na rodjenju....LOL....a bljuvotine koje iznosis, kao i uvek nicim argumentovane ce nadam se biti obrisane od strane moderatora, a ti upozore, posto ocigledno u nedostatku argumenata gubis kontrolu i postajes nervozan...

Poslednja izmena:
1. logicno, bio je 6 meseci mrtav. kako porodica moze da demantuje nesto u cemu nije ucestvovala.....

2. da sve provereni izvori, ukljucujuci nemacka dokumenta u srpskom prepevu....:D specijalno jedinica brandenburg...koja nije bila u srbiji 1943 godine (bila je zabavljena sa dve druge operacije u italiji , ali kao sto rekoh samardjic uvek ima problema sa datumima
3. operacija "hajka" ( na gole pice verovatno ili na nesto drugo) postoji kod samardjica kao neka operacija u pocetku 1944 godine. ali samo kod njega . usput bader nije bio vojni komandant srbije 1944 godine, izvini sto te ispravljam
4. sigurno nemci zovu tu operaciju nekako drugacije i sigurno postoji broj naredbe i plan, potpisan od nekoga za operaciju...

stvar je u tome sto tvoje izmisljeno pisanije ne mozes nicim da argumentujes...izmisljas po potrebi....to sam bar dokazao mmasu puta, zar ne?

ti si samo mali propagandista...

mlatis praznu slamu....ovo je pdf Istorija, skontaj...

podseticu te na izvore

u operaciji na Rudnik ucestvuju jedan nemacki bataljon, dva bugarska bataljona i jedan bataljon SDK (ljoticevci), stoji u izvestaju komandanta nemackih trupa u Srbiji, generala Badera 19.jula

Zbornik dokumenata, tom XII, knjiga 3, 455.

Obavestenje kapetana Nikole Kalabica povodom koncentracije osovinskih trupa za ovu operaciju od 13 jula

ANMK, CA, KO-IV-724.
AVII, CA, K-293, reg.br.4/1

Svedocenje potporucnika Dragana Radulovica , komandanta jednog od Kalabicevih bataljona
Svedocenje potporucnika Bozidara Panica

Prema nemackom izvestaju, prilikom proboja poginulo je 30ak cetnika.

I Avakumovic Mihailovic prema nemackim dokumentima, 128-129

U operaciji Hajka, Nemci su upotrebili delove petog motorizovanog SS policijskog puka i ''Brandenburg'' divizije, bugarske i ljoticevske jedinice. U napad je krenulo 7 bataljona, kojima su u toku operacije pridruzeni i delovi 70. puka bugarske vojske.

Izvori o ovoj operaciji

I. avakumovic, Mihailovic prema nemackim dokumentima, 143,144

Svedocenja Bozidara Panica i Dragovana Radulovica

AVII, CA, K-277, reg.br.2/1

S. Cirovic, Na tragu zlocina, 40-42

Da ja znam o cemu govorim, za razliku od tebe :)

Poslednja izmena:
stvar je u tome sto tvoje izmisljeno pisanije ne mozes nicim da argumentujes...

Naravno da argumentuje...:)

izmisljas po potrebi....to sam bar dokazao mmasu puta, zar ne?

Ne preteruj, nista nisi ni jednom dokazao, kako bi i mogao kad ceo svat zna istinu o cetnickim fasistima.

Isto tako i nemacki nacisti tvrde da holokausta nije bilo, niko normalan ne veruje u to.

mlatis praznu slamu....ovo je pdf Istorija, skontaj...

Mozda nisi svestan, ali bas ovakvi tvoji komentari i ono "glup", "nemas pojma" i smajli koji se usiljeno smeju su UVEK potvrda da zans da je sve sto mi kazemo istina.

;)

Mislim, tako je ocigledno...

:kafa:

Back