gost 41715
Elita
- Poruka
- 17.690
brate ja tebe ne mogu da skontam nikako...da izvines neki izrod jesi....
Sto se tice tih tvojih ''dokumenata'', kao sto sam rekao nema mesta raspravi dok se ne postave sami dokumenti sa sve potpisima ucesnika, pecatima i svime sto prati jedan takav dokument....a tako nesto budi siguran ne postoji...
ovi sto vi postavljate, zlonamerno, tekstici sa wikisource, nema nikakvu vrednost...
---------------------
ti da si iole objektivan zapitao bi se isto....jedan kiseli kome postavis slike samih odlikovanja De Gola i Trumana iz Muzeja na Ravnoj Gori, slike dodele Legion of Merit Drazinoj cerki, itd, itd, trazi nekakve ukaze i potpise, pa posle postavljajuci neke hrvatske izvore ko po obicaju upadne u kontradiktornosti u plete se u sopstvene lazi, covek kome postavis sva tri tipa poternice za Drazom iz 43. i kao izvor navedes domace i strane istoricare, na kraju trazi da mu dostavim licno broj Novog Vremena, tog datuma, iako je prethodno sam tvrdio da poternica jeste izasla u Novom Vremenu, A ONDA KAO DOKAZ NEKAKVE SARADNJE DRAZE SA NEMCIMA POSTAVLJA NEKE TEKSTICE SA WIKISOURCE......PA ZAR NIJE OSNOVNA STVAR KADA JE OVAKO SKAKLJIVO PITANJE, DA SE POSTAVE SKENOVI TIH DOKUMENATA, GDE SE NALAZI OSNOVNA STVAR, A TO SU PECATI I POTPISI NAVODNIH UCESNIKA...
pa krajnje neozbiljno i zlonamerno...
E sad potrebe jedfnog isfrustriranog lika, kome proslost naroda ustasa ne da mira, i mogu da razumem, ali u cemu je tvoj problem...
Nema coveka na ovom forumu ko se nije slagao s tobom, a koga nisi izvredjao.
Kakvi neandertalski maniri, pa to je strasno. Ja sam zgranut.
Naravno, kad god bi da odgovoris, a da izbegnes da ti neko odgovori, ti uvek zaboravis kako se citira na forumu
Sto se tice, dokumenta 553 izvestaja Bostonske serije, dao sam ti citat iz Kolbove beleznice, dao sam ti link sa objavljenim predsednickim memorandumom sa sajta CIA-e, gde se taj dokument citira, a ti ako ne verujes, izvoli, pa sam proveri, pisi im da ti posalju original ili zamoli nekog od vasih iz ravnogorskog lobija u SAD da licno proveri i eventualno zapali dokument
Ma, zasto ti mene stalno gusis ispovedanjem o svom odnosu sa Kiselim. Imas ove tvoje cetnicke sektase, pa njima pricaj...
Koji smor