Лажни "хришћански" ("православни") канали

Nebojsa.bg

Elita
Poruka
16.615
У последње време са појавом вештачке ителигенције појављују је лажни "православни" канали коју уређују непостојећи "православни" "свештеници" те тамо држе "беседе" када завиримо у тематику "беседа" јасно је да иза свега по свему судећи стоје Јеховини сведоци или нека слична група попут њих, мормони, баптисти, адвентисти то ми је све јасно он није ми јасно да постоји 6000 људи који то прати тај јутјуб канал а није једини или непостоје ни они и они су виртуелни реакције из цркве нема, баве се другим стварима, ево једног таквог примера. пријавити канал јутјубу за лажно престављање, обману и превару

https://www.youtube.com/@Svetosavski_put као и "сајт" "оца Николе" https://sirdaf25.github.io/svetosavskiput/

1773522256194.png

У последње време са појавом вештачке ителигенције појављују је лажни "православни" канали коју уређују непостојећи "православни" "свештеници" те тамо држе "беседе" када завиримо у тематику "беседа" јасно је да иза свега по свему судећи стоје Јеховини сведоци или нека слична група попут њих, мормони, баптисти, адвентисти то ми је све јасно он није ми јасно да постоји 6000 људи који то прати тај јутјуб канал а није једини или непостоје ни они и они су виртуелни реакције из цркве нема, баве се другим стварима, ево једног таквог примера. пријавити канал јутјубу за лажно престављање, обману и превару

https://www.youtube.com/@Svetosavski_put као и "сајт" "оца Николе" https://sirdaf25.github.io/svetosavskiput/

Pogledajte prilog 1871880
Vidi se po slikama da ovaj "otac" Nikola nije nikakav pravoslavni sveštenik, već da su slike kreirane u AI. Subotari (adventisti) se odavno bave takvim stvarima.

Vidi se po slikama da ovaj "otac" Nikola nije nikakav pravoslavni sveštenik, već da su slike kreirane u AI. Subotari (adventisti) se odavno bave takvim stvarima.
ти видиш, многи не виде довољно је ући само у "коментаре" мене само чуди да нема реакције из Цркве.

ti moras jasno da imenujes prevaru, a ne da prozivas napamet, da mi ne znamo jel AI, neko kao ja koji je koristi, jel te sekte koje nabrajas, jel ovaj svestenik na slici, a ne mozes da kazes, idite na link, pa prijavite prevaru, koga tacno da prijavimo, tema je tvoja, ti raskrinkaj prevaranta

врло јасно се види да "отац Никола" не постоји тј да је АИ креација, лажно престављање, обмана, превара тј 3 у 1. ти ако не видиш то је твој проблем

врло јасно се види да "отац Никола" не постоји тј да је АИ креација, лажно престављање, обмана, превара тј 3 у 1. ти ако не видиш то је твој проблем
Po slikama se vidi da ima rusku odeždu, da interijer oltara nije originalan, ruke sklopljene na molitvu po rimokatolički, to je samo vizualni dojam, itd., itd.

није битно које (од њих) битно је да је особа лажна и да је у питању лажно престављање, превара и обмана и то треба пријавити у вези тог канала
Ti očito ne čitaš poruke. Prijavio sam jedan kanal za otvoreno širenje nacizma i ništa se nije dogodilo. Već sam dobio odgovor, niti se šta dogodilo.

u redu
уђи у "беседе" и погледај "тематику" врло је јасан наратив који је својсвен овим групама које сам горе навео
mozda, ali postoji veratnoca da gedini jezuiti hoce da nas nahuskaju na njih, da je ovo njihovo maslo

Stara subotarska metoda. Imaju već takvih web stranica hrpu, sad su se preselili na YouTube.
a jel imamo dokaze, ili da verujemo tvojim jezuitima?
sta ako je kurija opet namislila da zavadi da bi vladala? msm, lako cemo subotare na lomace, ali sta ako pogresimo verujuci tebi, kao sto su u ndh pogresili verujuci da su srbi sizmatici, bizantinci, pa nas poklase ustase?

a jel imamo dokaze, ili da verujemo tvojim jezuitima?
sta ako je kurija opet namislila da zavadi da bi vladala? msm, lako cemo subotare na lomace, ali sta ako pogresimo verujuci tebi?
Niti sam jezuita niti išta imam sa njima, a i oni su davno propali. Zna se dobro kako deluju subotari. To su lažni "biblijski hrišćani", isto kao i "Jehovni svedoci". Subotari bez imalo srama krše IX božju zapovest.

Back