A znas zbog cega zato sto su zavadili narod i doveli ga do ruba da se zadovaljava otpacima.Nema više ni ulice,apatija u narodu,isti svi vlast i opozicija a treći da se pojavi ne dozvoljava EU i Amerika i tako u krug.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
A znas zbog cega zato sto su zavadili narod i doveli ga do ruba da se zadovaljava otpacima.Nema više ni ulice,apatija u narodu,isti svi vlast i opozicija a treći da se pojavi ne dozvoljava EU i Amerika i tako u krug.
Parizera i igara..A znas zbog cega zato sto su zavadili narod i doveli ga do ruba da se zadovaljava otpacima.
Na vucicev lazirani referendum ja ne izlazim.
Zašto diktaturaЗначи ти си за Ћутину диктатуру ?
Ja sam protiv politike i poltickih partija jer je sve to ista bagra, ne zanima me ni Cuta ni Guta ni Murta.Значи ти си за Ћутину диктатуру ?
Ja sam protiv politike i poltickih partija jer je sve to ista bagra, ne zanima me ni Cuta ni Guta ni Murta.
Najavljena je nova igra, sacuvaj racun od parizera i pobedi..Parizera i igara..![]()
Dobiješ dve viršle Matijević..Najavljena je nova igra, sacuvaj racun od parizera i pobedi..
Odlicna ideja....Dobiješ dve viršle Matijević..![]()