Lazne prosidbe, novi trend medju omladinom na tik-toku

Admin Sredoje

Vruć 'leba i ajvar na njemu. Mljac.
Administrator
Poruka
108.403
Takozvani "prenkovi" na Tiktoku postaju iz godine u godini globalni trendovi, a šale s lažnim prosidbama su one koje su trenutno aktuelne na ovoj društvenoj mreži i ljudi su u neverici.

Naime, sve veći broj muškaraca pred kamerama prosi svoje devojke, nakon čega im, kada oduševljenje prođe, objasne da je ipak sve bila šala. Ovakav trend, smatraju pre svega devojke, nije dobar po ljubavne veze.

131179469164b8e2094905a671586818_v4_big.jpg


"Dečko me lažno prosi tokom svakog romantičnog putovanja da ću, ako me ikada bude stvarno i zaprosio, pomisliti da se i tada radi o šali", izjavila je fitnes instruktorka Fiona Simpson u jednom od svojih video-snimaka na Tiktoku. Partneri uvek kada prave video-snimak lažne prosidbe, to rade sa sve spuštanjem na jedno koleno.

Takođe, muškarac koji je na Tiktoku poznat pod imenom "Farmer Wil", napravio je nekoliko snimaka do sada u kojima svoje prosidbe sprovodi na nasumično odabranim devojkama koje sretne na ulici.

Vodeći druga sa sobom koji sve snima, Wil na ulici zaustavlja nepoznate devojke, i na kolenima pita ono čuveno "hoćeš li da se udaš za mene". Njegov poslednji video-snimak u kome lažno prosi nepoznatu devojku pregledan je 5,4 miliona puta.

"Mislim da mi prava devojka, ako nastavim s lažnim prosidbama, zapravo neće verovati kada odlučim da je verim stvarno", napisao je on u viralnom video-snimku.

Nažalost, on nije jedini koji se šali na ovaj način jer video-snimci lažnih prosidbi kruže društvenim mrežama, a mišljenja korisnika su, i te kako, podeljena – gde većina nije oduševljena.

"Da li sam ja jedini koji misli da je ovo smešno", "Samo vežba za pravu stvar", bili su pozitivni komentari.

A onda su usledili i oni u većini, negativni komentari.

"Ovo nije šala. Bila bih jako ljuta", "Ovo je za mene crvena zastavica, ne šali se sa mojim osećanjima", "Činjenica je da on misli da je prosidba šala govori dosta o njemu" glasili su komentari onih koji ovaj trend definitivno ne podržavaju.


 
Odlična prilika da ga, nakon priznanja, gurne niz tu liticu i posle se brani privremenom neuračunljivošću nastalu pod jakim šokom.

---

U stvarnosti, kao i sve na internetu potpuno je lažno tj smišljeno unapred i odglumljeno. I onda se od publike očekuje šta tačno? Jer čak i oni gluplji među nama polako postaju imuni na ovakve priče.
 

Back
Top