крсташ
Iskusan
- Poruka
- 5.864
Кажеш да су Кинези преваранти. Зашто онда купујеш од њих?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не треба 100 гб, али је 8 гб адекватно, а солидно је и 6 гб.Ne budi lud i naivan pa da ti za običan surf treba 100 gb radne memorije.
Сваки телефон легитимног произвођача( а што укључује и Шаоми) има онолико рам-а колико пише, нико ту не лаже.Ako kinez tvrdi da telefon ima 8 gb onda sigurno ima 2 gb. Ako tvrdi da ima 6 gb onda sigurno ima 1,5 gb.
И шта је било, био спор тај Шаоми са 8 гб рам-а и одмах си напунио тих 256 гб складишног простора?Dobio sam na poklon kršomi 12 sa 8/256 gb i ODMAH ga se rešio.
Појма немаш .Андроид у старту заузме и резервише одређени део рам-а, ако телефон има више рама, систем више и заузме.Тако телефон брже реагује, а и лакше и брже се учитавају апликације.Kinezi uvek lažu za memoriju i telefoni ne mogu da rade. To se jednostavno radi flešovanjem radne memorije telefona na lažne vrednosti dok se u stvarnosti može proveriti tako što se pogleda trenutno koliko ima slobodne memorije.
Како ти то провераваш, баш ме занима?Otkrio sam kako varaju kinezi ko hoće da proveri može sam da se uveri kako kinezi kradu i varaju.
Dakle bilo koji kineski telefon da provere šokiraće se.