- Poruka
- 222.241
Sve slike mi idu normalno, sad koja se tačno kamera za koju koristi ne bih ti znao kasti.
I video sasvim uredno snima.
I video sasvim uredno snima.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мала плоча је за кафу и чај, велика је за лонац. Имаш и "брзу" плочу и ову средњу за неке мање шерпе.Jel vas služe normalno sve četri lažne kamere ili samo jedna?
Ја бих препоручио Нокиа 206, батерија држи месец дана и никада не багује.Решење постоји:
NOKIA 105.
И дрвосече раде онлајн.Može ako si drvoseča ja radim online
Признај да си намерно поломио телефон, да би доказао да си у праву за кинеске телефоне.Jesu horor ovi kineski xiaomi pucaju ko kurtoni.
Не ради титловање на древни српски санскрит, иначе бих и ја разумео.Ovog iz videa sam razumeo totalno....
Тај има камеру и свашта још.Ја бих препоручио Нокиа 206, батерија држи месец дана и никада не багује.
Тема је Марио vs кинески телефони са камером.Прво му увалили фејк складишни простор, онда фејк радну меморију, а сада и фејк камеру.Тај има камеру и свашта још.
105 је гола коска.
Треба да пређе на dumbphone и проблем је решен.Тема је Марио vs кинески телефони са камером.Прво му увалили фејк складишни простор, онда фејк радну меморију, а сада и фејк камеру.
И ја сам исто за заштиту потрошача, јер ово што раде није поштено и људски.Ne, ne, Mario je za zastitu potrosaca.....a ne pozeraj kao ostali na forumu...
Vidiš kako sve znaš da nisi stručnjak iz vipa?Тема је Марио vs кинески телефони са камером.Прво му увалили фејк складишни простор, онда фејк радну меморију, а сада и фејк камеру.
Чуо сам да А1 има нову акцију продаје Шаоми телефона.Vidiš kako sve znaš da nisi stručnjak iz vipa?
Жаоми...To su sve kineske kršine koje imaju tri puta manje memorije nego što se reklamira. Dobio sam na poklon kršomi 12 sa 8/256 gb i ODMAH ga se rešio.
Нисам луд и зато и немам тако нешто.Ne budi lud i naivan pa da ti za običan surf treba 100 gb radne memorije.
Ksiaomi pravi lažne telefone.