mario80
Legenda
- Poruka
- 66.934
Koliko lažnih kamera ima vaš telefon? Od 4 samo jedna radi i upravo je ona pukla iz čista mira.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Решење постоји:Ma sranje plasticno, meni i i krivo sto sam prodao iPhone, ceo od legure aluminijuma a staklo kamere od safira, to ne moze da pukne niti da se razbije.
To je za fizicki posao ko radi, inace ovako neophodne su te aplikacije ali nije da se bas stalno vukljaju ti telefoni.Решење постоји:
NOKIA 105.
Ништа није неопходно. Све се може и без тога.To je za fizicki posao ko radi, inace ovako neophodne su te aplikacije ali nije da se bas stalno vukljaju ti telefoni.
Danas sam isao da radim, ne bih nazvao dzungla jer nije, ali je malo udaljenije od civilizacije, telefon sam obavezno poneo.Ништа није неопходно. Све се може и без тога.
Човек може да живи и без мобилног телефона.
Када се иде у шуму или џунглу, много је важније да са собом поведеш и поуздане људе. Ја сам раније ишао сам у шуму и онда су ми објаснили да ако паднем и сломим се, нико не може да ми помогне, јер нико не зна где сам.Danas sam isao da radim, ne bih nazvao dzungla jer nije, ali je malo udaljenije od civilizacije, telefon sam obavezno poneo.
Nije bas dzungla, otvoreno je mesto, nema ni opakih zivotinja, tu sam bukvalno i odrastao tako da poznajem u prste.Када се иде у шуму или џунглу, много је важније да са собом поведеш и поуздане људе. Ја сам раније ишао сам у шуму и онда су ми објаснили да ако паднем и сломим се, нико не може да ми помогне, јер нико не зна где сам.
Паднеш, удариш главом, останеш без свести. Телефон ту није на првом месту.
Radim sam, ali ovo boldovano je posebno vazno za lov.много је важније да са собом поведеш и поуздане људе
Koliko sam ja puta udarao glavu, to se broja ne zna, ne zamerite ako sam malo suntav s vremena na vremeПаднеш, удариш главом, останеш без свести. Телефон ту није на првом месту.
То је важно када човек иде тамо где нема људи: пећина, тунел, шума, планина, литица, пустиња,...Radim sam, ali ovo boldovano je posebno vazno za lov.
Može ako si drvoseča ja radim onlineНишта није неопходно. Све се може и без тога.
Човек може да живи и без мобилног телефона.
Ради с компјутером. Телефон није неопходан.Može ako si drvoseča ja radim online
Sve što kinez napravi je kurton...Ovi kineski telefoni pucaju ko kurtoni! A kada ti ga prodaju te spec staklo jako ovo ono. A pukne sam od sebe.
TakođeMene moj za sada služi bez problema. Prošla evo i druga godina. Kamera radi normalno.