Lazna osecanja

Ја нисам куповао у почетку везе поклоне :mrgreen: ни сд баш често, мало сам шкртица :prstic:

Па не знам, мени је то све безвезе. Разумем те скроз, али то је само заљубљеност, није то нека љубав. Да је љубав, она би трајала заувек. А заљубљеност има мало и везе са себичношћу. Сви ти лептирићи у стомаку, све је то пролазно стање. Љубав је нешто друго.
А сви ти поклони и паре, мислим то не значи тако пуно.

ma naravno ne znaci :( ali ispadne da je uzalud recimo kupim nesto kao znak paznje a tamo sutra moze da proda ono sto sam ja njoj dao od srca za ko zna kakvu glupost i uvek ja naderem kad udjem u vezu :\

Pa kakvo je to koristoljublje ako je površna ljubav u pitanju kako si je nazvao bez cilja da se dodje do neke dobiti? Ne razumem zaista.

Inače, muškarci kad dodju do nekih para, uglavnom ispadnu glupi ili su stvarno glupi, pošto često vidim gomilu glupaka za koje mi baš nije najjasnije kako su uspeli da zarade uopšte pare sa tako pilećim mozgom. Valjda podmetanjem glave gde niko nije hteo ni nogu. Medjutim, uglavnom znaju da se radi o sponzoruši, samo se prave da ne znaju ili lažu sebe da to nije tako, a sve u cilju da prošetaju neku full ribu pred ostalim mužjacima, još samo im fali natpis na majici: Ovo ja jjebem, crkni! (ili bar misli da samo on to jjebe). Tako da uopšte nisu za žaljenje što ih je iskoristila neka koja bi leba bez motike.

:P ah nisu svi takvi :)

ma naravno ne znaci :( ali ispadne da je uzalud recimo kupim nesto kao znak paznje a tamo sutra moze da proda ono sto sam ja njoj dao od srca za ko zna kakvu glupost i uvek ja naderem kad udjem u vezu :\

Ма разумем те. Ипак би то требало да остане код ње да се сећа тебе и тренутака са тобом и да она то чува. Мада, код мене је био случај да је моја девојка бацала ствари које је добијала од бивших, ја се бунио :mrgreen: Мислим, шта она сад има да машта тамо о неком бившем, а прича како мене воли како ово како оно бла бла.

Шта да ти кажем, то су били знаци пажње, нама мушкарцима је то нека као обавеза, онај фазон увек са ружом, са тим поклончићима. само удварање чисто, а жене воле пажњу. Уживај брате, то је пролазно, пробај да нађеш праву љубав која ће те волети, јер ако постоји љубав између две особе, онда мора бити вечна, јер је љубав вечна. Ако се веза или брак прекине, онда ту није било никакве љубави, то је можда била заљубљност (која није љубав) и физичко привлачење, за праву се љубав треба борити да опстане. Није љубав у поклончићима, слатким речима и сталном понављању: Волим те. Права љубав ћути ;)

bas vala
ionako ej ljubav zanimacija za sirotinju
i zaista džabe je a lepo se zanimaš
samac uvek više troši
a što se tiče generalnog investiranja, emocionalnog itd
zvučiš mi ko oni paranoici
jao život je prolazan, zašto bilo šta raditi i u bilo šta ulagati

Cao svima,kao sto se zna kad se udje u vezu
najvise se vremena provodi sa voljenom osobom i potrosi se puno novca na poklone,izgovore se
raznorazne slatke reci,bla bla bla i tako deluje kao da se nikada nece rastari :)
i onda posle:sad2: kad se rastanu zaborave sve sto su rekli,znaci li da su sve te stvari bile lazne

Kako neko moze da laze za svoja osecanja ?? :sad2:

Nemam taj problem, uopšte...Ja stojim iza svih svojih reči i svih svojih postupaka. Naprosto, ljubav se ne može sakrivati a niti dugo lažno prikazivati. Svako šta radi, sebi radi. Ja sam istinski volela. To moj obraz čini debljim...A ne tanjim. Što se tiče prvog dela teme, kada reknu, pa poreknu, pa posle zaborave šta su svašta govorili, obećavali... da...To - to znači: da su sve reči, bile puste, puste laži. ♥

Nisam čitao temu od kad sam pisao, a ni tad baš nisam čitao :lol: Ali zar ti stvarno misliš da se poklonima kupuje nečija ljubav i da će te neko više voleti zbog toga? Pokloni koje kupuješ, ako i kupuješ, su to što si rekao - znaci pažnje.. Znak pažnje nije auto ili LCD monitor pa da ga ona proda :lol: nego nešto za nju lično, autentično.. Ako nemam ideju šta bih mogao da joj poklonim a da mislim da bi to baš volela onda ni ne poklanjam ništa, ne bi mi nikad palo na pamet jednostavno..

Mislim, tako sam ja barem radio, ima i riba koje bi neki takav poklon bacile a tražile plazma tv, ali sa takvim svetom se ne mešam.. pu! :lol:

Svaka koja drži do sebe, tebe bi omakla kroz prozor pravo u kontejner..:lol:

Ал моја је фина ;) Фина девојка за финог момка :mrgreen:
А и који ће јој то, реално. Ако ја сад имам оно плишано срце на којој пише: Волим те заувек у мом срцу бла бла рецимо и сећам се своје бивше љубави, шта ће ми то ако је бивша и кад није поред мене. Мада, то срце би служило као рецимо ослонац за леђа или као подметач за гузу да ме не жуља столица :mrgreen:

najvise se vremena provodi sa voljenom osobom i potrosi se puno novca na poklone,izgovore se
raznorazne slatke reci,bla bla bla i tako deluje kao da se nikada nece rastari :)
i onda posle:sad2: kad se rastanu zaborave sve sto su rekli,znaci li da su sve te stvari bile lazne

težak je ovaj život šinko :sad2:

Ne možeš dati ono što nemaš, a ono što imaš-sigurno deliš jer će i tebi ostati ipak veći deo.
Dakle, no goblemo. :lol:

Ne laze,to su trenutna osecanja koja jednog momenta prodju.Nista spektakularno.

nije lazno i nista se to ne zaboravi

Може, у реалном свету.

Једино у шпанским серијама можда не.
icon_new_ironia.gif

sve je to varka...
trenutna naklonost i ushicenje
emocije su prolazne, neko rece nekad i bio je u pravu
puj pike, ne vazi se
blah....

Back