Prije nekoliko dana mi se predvečer dogodila vrlo stresna situacija.
Autobus je kasnio preko 10ak minuta, a neka źena oko 25 godina me pitala za sms, u njenom druśtvu su bile joś tri vjerojatno prijateljice njenih godina.
Ja sam , rekao, mogu li ja nazvati taj broj , pa da ta osoba nju nazove, a ona je rekla da joj ipak treba poruka na par sekundi, pośto su bili ljudi, ja sam odlučio nakoratko joj posuditi mobitel, međutim, te njene prijateljice su se udaljile od nje, a ja sam njoj rekao ...mogli dobiti nazad mobitel.
Međutim, ona je trčala preko dva semafora i jako śiroke ceste, a ja sam vikao ljudima : ova u zelenoj jakni je ukrala mob, zaustavite ju....ljudi većinom nisu reagirali, ali źena iz kioska je rekla da je skrenula u onu dolje ulicu, ja sam jako umoran već bio od trćanja, ali sam uspio joś dotrćati, i vikao ljudima da je ona ukrala mobitel, a ona je vikala da sam ja njoj ukrao mobitel, ....nekih preko sedam ljudi apsolutno niśta nije reagiralo, do jednog muśkarca koji joj je rekao da stane, ona se poćela sakrivati ispod đżipa, ja sam joj vikao neka vrati mobitel, najednom je nekażena koja żivi u toj kući gdje je parkiran đżip, najednom je rekla śta mi izvodimo...ja sam rekao da ja żelim vratiti svoj mob, a ona prićala da ja nju żelim tući i da sam ja njoj ukrao mob....odnekud su se stvorila dva jaća muśkaraca koja su mene htjeli tući, ali je srećom onaj muśkarac koji je skużio da je ona ukrala, srećom jeon uspio to sprijećiti....
Zatim sam ja uspio nju uhvatiti za ruku i vratiti svoj mob, a ona je otiśla u nekom smjeru, nije mi ni bilo bitno kojem, zato jer uz autobusnu stanicu...udaljenu sad već preko 200ak metara su mi bile vrećice gdje su mi sokovi, hrana i majice...
Ja sam se uspio vratiti do stanice, i vrećice su srećom bile tamo
I eto....kako objasniti to da većina slućajnih prolaznika se nisu htjeli petljati....plus kako objasniti onu dvojicu koja su htjeli mene tući?
Moja prednost je bila ta śto ja nju nisam ni psovao ni prijetio, jer sam ja cijelo vrijeme znao da sam ja u pravu.
Nakon ovoga mi se joś viśe povraća na one koji podrżavaju kradljivce mobitela, bicikala, i ostale ,,sitne" lopove jer kao politićari puno viśe kradu
Kada vam netko tako krađe pred nosom, a većina ljudi se ne żeli mieśati - jer żrtva je muśkarac, a lopov - tj agresor je żena.....onda je to dokaz kamo ide ovaj svijet.