Lažljivica mi pokušala ukrasti mobitel, a neki prolaznici su je podržavali

Maeeeestro

Aktivan član
Poruka
1.492
Prije nekoliko dana mi se predvečer dogodila vrlo stresna situacija.

Autobus je kasnio preko 10ak minuta, a neka źena oko 25 godina me pitala za sms, u njenom druśtvu su bile joś tri vjerojatno prijateljice njenih godina.

Ja sam , rekao, mogu li ja nazvati taj broj , pa da ta osoba nju nazove, a ona je rekla da joj ipak treba poruka na par sekundi, pośto su bili ljudi, ja sam odlučio nakoratko joj posuditi mobitel, međutim, te njene prijateljice su se udaljile od nje, a ja sam njoj rekao ...mogli dobiti nazad mobitel.

Međutim, ona je trčala preko dva semafora i jako śiroke ceste, a ja sam vikao ljudima : ova u zelenoj jakni je ukrala mob, zaustavite ju....ljudi većinom nisu reagirali, ali źena iz kioska je rekla da je skrenula u onu dolje ulicu, ja sam jako umoran već bio od trćanja, ali sam uspio joś dotrćati, i vikao ljudima da je ona ukrala mobitel, a ona je vikala da sam ja njoj ukrao mobitel, ....nekih preko sedam ljudi apsolutno niśta nije reagiralo, do jednog muśkarca koji joj je rekao da stane, ona se poćela sakrivati ispod đżipa, ja sam joj vikao neka vrati mobitel, najednom je nekażena koja żivi u toj kući gdje je parkiran đżip, najednom je rekla śta mi izvodimo...ja sam rekao da ja żelim vratiti svoj mob, a ona prićala da ja nju żelim tući i da sam ja njoj ukrao mob....odnekud su se stvorila dva jaća muśkaraca koja su mene htjeli tući, ali je srećom onaj muśkarac koji je skużio da je ona ukrala, srećom jeon uspio to sprijećiti....

Zatim sam ja uspio nju uhvatiti za ruku i vratiti svoj mob, a ona je otiśla u nekom smjeru, nije mi ni bilo bitno kojem, zato jer uz autobusnu stanicu...udaljenu sad već preko 200ak metara su mi bile vrećice gdje su mi sokovi, hrana i majice...

Ja sam se uspio vratiti do stanice, i vrećice su srećom bile tamo

I eto....kako objasniti to da većina slućajnih prolaznika se nisu htjeli petljati....plus kako objasniti onu dvojicu koja su htjeli mene tući?

Moja prednost je bila ta śto ja nju nisam ni psovao ni prijetio, jer sam ja cijelo vrijeme znao da sam ja u pravu.

Nakon ovoga mi se joś viśe povraća na one koji podrżavaju kradljivce mobitela, bicikala, i ostale ,,sitne" lopove jer kao politićari puno viśe kradu

Kada vam netko tako krađe pred nosom, a većina ljudi se ne żeli mieśati - jer żrtva je muśkarac, a lopov - tj agresor je żena.....onda je to dokaz kamo ide ovaj svijet.

Ta dva soma su pod zestokim bicem kod kuce, i citanjem pamfleta Zenske Solidarnosti.
Ta dvojica vjerojatno jedva čekaju da vide kako neki muškarac možda napada źenu {iako se jasno ćulo kako bez psovki govorim kako je meni ukraden mobitel, a kako je ona ta koja je to ućinila} i kako onda machovski źele zaśtititi źenu.

Ajmo zamisliti situaciju u dućanu,neka cura krade pred blagajnom ,a blagajnik ju uhvati za ruku i to na logićan naćin , bez tućnjave.....ali iz malo daljeg pogleda to może izgledati kao napad na onu koja krade.....a po ekstremnom feminizmu bi primanje żene za ruku se moglo smatrati i spolnim uznemiravanjem.

Ima svakakvih pa i onih glupih kao ova cura. Nego Mestrume, moram primijetiti da idu na tebe bizarnosti, mislim da si uklet?
Ja nisam uklet , ali ovaj događżaj je bio opomena da nepoznati ljudi nemaju śto drżati moj mobitel u rukama , nego da treba biti eventualno prihvaćen prijedlog dakako osoba nema na raćunu, neka kaźe broj moba te osobe s kojom se źeli ćuti i to je to.

Ja mogu kasnije taj broj izbrisati i pred njim/njom

Čekaj, nije problem što je otvarač teme blago rečeno naivan već oni što su hteli da pomognu jer su videli da je ovaj juri somovi?
Ja sam trćao za njom i vikao da je ona ukrala i to może potvrditi viśe ljudi, a oni joj nisu htjeli pomoći , nego su htjeli bilo kojeg muśkarca istući jer im to hrani ego...srećom pa sam ja imao svjedoke...pa su se ta dvojica samo odmaknula..umjesto da su nju zadrżali i da se pozove polcija

Ja sam trćao za njom i vikao da je ona ukrala i to może potvrditi viśe ljudi, a oni joj nisu htjeli pomoći , nego su htjeli bilo kojeg muśkarca istući jer im to hrani ego...srećom pa sam ja imao svjedoke...pa su se ta dvojica samo odmaknula..umjesto da su nju zadrżali i da se pozove polcija
Pa ok, kad su uvideli da su pogrešili odmakli se. Ti vratio telefon, devojku ne mogu da biju a verovatno ih mrzelo da trče za njom.

Zanima me zaśto ej dosta ljudi bilo neutralno, iako sam ja jasno viknuo, bez psovki da źena u zelenoj jakni je ukrala mobitel,molim vas zaustavite ju.
Aaa, zato je na psihologiji..

Pa u danasnjem drustvu je sve okrenuto , pa se aktivnim ucescem stavljas na stranu koja je tebi normalna, a vrlo cesto ce ispasti da je svima drugima nenormalna....i tako postajes nenormalan i na gubitnickoj strani..sto je najgore za bilo kog Srbina..

Biti na gubitnickoj strani , nista gore...

Drugo , ako se pitas zasto su ti neki momci hteli da te biju , to je zato sto od nje mogu dobiti pitchke, a od tebe ne mogu dobiti nista....

Trece, zasto zenu koja ima dzip ne interesuje ko ce koga da ubije ali je interesuje sto joj se motate oko dzipa, pa zato sto je zabole da bude i Gaza ali da nema ogrebotine na autu...

Cetvrto svaka interakcija u vezi zena danas je iracionalna i stoga se resava nasiljem....bilo njihovim nad tobom bilo necijim drugim....
Zato se uglavnom izbegava da se interaguje sa zenama bilo da im pomazes bilo da ih napadas....

Da, logicna reakcija je da joj bacis nokaut i odsetas na svoju stranu....jer sto vise vristi , to je veca sansa da dobijes batine, bez obzira sta je dogadjaj...
Dakle zakljucak ako nema vristanja, tj nokaut sistem, nema ni tolike opasnosti da budes napadnut...

Na stranu djevojke koja krade?
Da, ja sam bas juce gledao emisiju gde se stavljaju na stranu devojaka koje kradu...

Jer ona mora da prezivi , a nase je da ne budemo naivni i da im dozvolimo da lako kradu..

A i mnogo devojaka danas radi razne prevare, nisu to samo kradje, nego i prevare....tako da , to se opravdava svakodnevicom i da je to mozda pravilo u zivotu kao sto moras da znas da prelazis ulicu i sta je semafor..

Ja licno ne podrzavam te narodne logike ali vecina naroda podrzava to...bas vecina...

Back